Maandhoroscoop Leeuw oktober 2024

Moed, zelfvertrouwen, assertief en open is Leeuw Horoscoop Leeuw oktober 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

De planeten kunnen je gek maken, beste zodiac geboren. Wat is die trieste lucht die de atmosfeer doordringt bij de meeste lokale bewoners? De komst van de herfst brengt een stukje melancholie met zich mee. Je moet jongleren met tegenslagen en onzekerheden terwijl je een olympische kalmte behoudt. De sterren spelen met je zenuwen, testen je grenzen, sturen je soms sterk. Sommigen zullen zich verheugen in de uitdagingen, anderen zullen de opluchting verkiezen boven de uitdagingen. Er zal voor elk wat wils zijn. De herfst brengt grote veranderingen met zich mee, of het nu familie, privé of professioneel is. In de eerste twee weken van de maand moeten sommigen in opstand komen, belangrijke verkiezingen of radicale beslissingen nemen. De laatste twee weken zullen meer ontspannen en minder beperkend zijn, vanaf deze periode zullen er kansen ontstaan. Eind oktober krijgt iedereen de taak om kleine regelingen te treffen voor de komst van de winterperiode. Horoscoop oktober 2024 Leeuw – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Mars geeft je een slecht gevoel omdat je de laatste tijd zo onzorgvuldig met je krachten bent omgegaan. Maar nu kun je daar verandering in brengen: ga naar de sportschool (indien mogelijk), ga wandelen, breng je lichaam nu in topvorm. Horoscoop Leeuw oktober 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Leeuw oktober 2024 – Carrière

Je staat graag in de schijnwerpers, beste Leeuw, maar het is belangrijk dat je deze maand een stapje opzij doet en de ander laat stralen. Jouw rol is om ditmaal die ander aan te moedigen en te applaudisseren. Daar krijg je uiteindelijk veel voor terug. Focus je sowieso de komende tijd wat meer op je naasten, want de afgelopen tijd ben je wel heel erg met jezelf bezig geweest. Zakelijk gaat het je voor de wind, maar blijf kritisch. Soms is een ‘gouden kans’ te mooi om waar te zijn.    

Familie

De horoscoopvoorspellingen van oktober voor 2024 willen dat u harder werkt om ervoor te zorgen dat u genoeg tijd doorbrengt met uw dierbaren. Neem een pauze van je drukke agenda en bouw een band op met je partner en kinderen. Bereik een balans tussen werk en privéleven en je zult een gelukkig en vervuld leven leiden. Je zult op de werkplek voor een aantal uitdagingen komen te staan die je allemaal gestrest zullen maken, maar je partner zal je door de moeilijke tijden heen helpen.

Werk

Geld is prima voor dit teken, volgens de horoscoop van oktober 2024 Leeuw, maar het zal niet zo belangrijk voor hem zijn. Zoveel geld zal hij niet nodig hebben, want hij zal zijn financiële doelen bereikt hebben. De eerste drie weken van de maand besteedt hij het geld aan reizen en trainingen. Als hij plannen heeft om ergens in te investeren, kan het na het midden van de maand heel goed met hem gaan.

Financiën

Leo: Om vooruit te komen, moet je uithoudingsvermogen en pragmatisme tonen. Deze maand moet je tolerantie toevoegen aan de manier waarop je dingen doet, Leo! In conflict komen met degenen die de macht hebben om een probleem op te lossen, zal uw bedrijf niet helpen. Dus in plaats van hen te vertellen waar het op neerkomt, ga hun gang. Zeg op de slechtste dagen niets en volg je intuïtie. Door dit te doen, vermijdt u deze conflicten die uw reputatie ten onrechte ruïneren. Aan de financiële kant ben je erg kieskeurig. Een dollar is een dollar. Wees voorzichtig, want je tast je imago aan.

Geluk

In oktober zal de romantische kant van de Leeuwen ontwaken. Je kan best een verrassing bedenken voor je partner aangezien het je niet aan inspiratie zal ontberen. Jullie verdienen beiden een moment alleen voor het eerst in een lange tijd, maar kies voor het juiste moment voor de verrassing. Het verkeerde moment kan tot een ruzie leiden.Met dank aan Mercurius in de Weegschaal positie is het een ideaal tijdstip voor zelfontwikkeling, wat je bijvoorbeeld kan gebruiken voor training of een cursus vreemde talen. Indien je niet in de stemming bent voor gezelschap kan lezen een leuke optie vormen.

Maandelijkse horoscoop Leeuw oktober 2024

Oktober zal voor Leeuw een maand vol liefde en goede relaties worden. U zult bruisen van een goed humeur, gelach en geweldige ideeën. U zult de aandacht van anderen trekken dankzij uw directheid. Als u geen partner heeft, ga dan af op uw intuïtie en gevoelens, die een grote rol zullen spelen in uw acties tijdens deze periode. Deze herfstmaand zal ook uw spirituele waarneming doen ontwaken. Ga daarom voor nieuwe kennis, zoals lezen, of bezoek een thematisch seminar, waar u ook meditatietechnieken kunt leren die u op veel gebieden van het leven kunnen helpen.

Geld

In het huis zal geluk en plezier zijn. Het huis en het gezin zullen de focus blijven van het leven van de leeuw. Zijn wens zal zijn om harmonie in huis te bereiken en dat iedereen doet wat het beste voor hem of haar is. Dit zou ertoe kunnen leiden dat hij het emotionele evenwicht bereikt waar hij al heel lang naar verlangt. Harmonie, plezier, welvaart en welzijn zullen uw huis binnenkomen en u een goed en gelukkig gevoel geven. Het leven zal bloeien, kinderen (voor degenen die ze hebben) zullen zich verloven, kinderen zullen opgroeien en huwelijken zullen plaatsvinden.

Conclusies

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.De dissonanten die uitgaan van Jupiter en Uranus maken het leven moeilijk voor je. Het resultaat is dat je gedijt in een klimaat dat vereist dat je je best doet om je doelen te bereiken. Met de verhuizing van Mars naar Schorpioen gepland voor de 13e, wordt het een beetje ingewikkelder. Om je door deze turbulente gebieden te helpen heb je de steun van de energieën in Weegschaal. Ze moedigen je aan om compromissen te sluiten in plaats van koppig te zijn. Helaas zal de komst van Mercurius en de Zon in Schorpioen later in de maand het fenomeen versterken. Als je op dit moment meerdere ergernissen wilt voorkomen, matig dan je autoritarisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *