Maandhoroscoop Leeuw januari 2024

Moed, zelfvertrouwen, assertief en open is Leeuw Horoscoop Leeuw januari 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Het jaar begint met veel goede voornemens, vergezeld van de wens om bergen te verzetten. Januari heeft twee gezichten en is tweesnijdend. Aan de ene kant is het moeilijk om de draad van het water en de gang van zaken te pakken na het Decemberfeest, aan de andere kant is het een nieuw begin en een kans om te groeien.Steenbok en Waterman staan natuurlijk voorop. De eerste kan zich nog steeds voeden met de laatste plutonische vuren; De laatsten kunnen misschien niet meedoen aan het feest omdat ze worden vergezeld door Saturnus, waardoor ze zich een beetje neerslachtig voelen. De maand zal echter rijk zijn aan evenementen en wendingen voor alle sterrenbeelden. Er valt veel te wedden en er is veel te verwachten, want de hele maand door vindt de close-dans van de zoete Venus en Pluto plaats. Het klimaat in het privéleven en ook op sociaal vlak kalmeert. Degenen die zich onder Weegschaal, Schorpioen en Stier bevinden, worden bijzonder getroffen, vooral op het gebied van kunst en schoonheid en die gebieden van activiteit die worden beïnvloed door het element aarde. Onder het ijs van januari worden mooie dingen voorbereid, die we allemaal, zonder uitzondering, in het volgende voorjaar zullen oogsten. Horoscoop januari 2024 Leeuw – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Woede, verdriet en stress schieten bijzonder snel naar de maag. Maagproblemen veroorzaakt door zenuwen komen veel voor. Maagzuur is ook het resultaat. Vermijd daarom zure lossingsmiddelen zoals alcohol, koffie en citrusvruchten. Zorg dat je regelmatig eet. Horoscoop Leeuw januari 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Leeuw januari 2024 – Carrière

Je onuitputtelijke creativiteit kan je wat in de steek laten. Daar waar je normaal gesproken wel een positieve draai kunt geven aan tegenvallende zaken, sta je nu even voor je gevoel met je rug tegen de muur. Besef dat daar waar een deur sluit, een raampje opent. Uit elke situatie is iets positiefs te halen. Ook kun je besluiten het over een heel andere boeg te gaan gooien. Wees niet te trots om iets dat in de basis niet goed is, achter je te laten. 

Familie

Leeuw Horoscoop 2024 voorspelt dat er misverstanden kunnen ontstaan tussen gezinsleden. Onbegrip kan mensen uit elkaar halen. Maar degenen die de situatie echt begrijpen, zullen altijd samenwerken voor de goedheid van de familierelatie. Ook de zwangerschap in uw gezin zal tijdens het conflict als een verbindende factor fungeren. 2024 astrologie voorspelt het belang van dialoog in uw gezin. Familiebanden worden sterker als mensen bereid zijn hun fouten te accepteren en elkaar te vergeven. Het zonneteken Leeuw januari 2024 roept op tot meer familiebijeenkomsten als een manier om een band op te bouwen. Neem contact op met uw familieleden die ver weg wonen voor zinvollere afspraken.

Werk

Volgens de Leo-horoscoop voor januari 2024 zal het gezin geen specifieke problemen hebben, maar het zal nodig zijn om het bewustzijn te vergroten dat alles thuis goed werkt. Ze zullen merken dat ze hun geliefden meer in de watten leggen, die het zullen waarderen.

Financiën

Leo: De continuïteit van deze sector wordt verzekerd en gestimuleerd door Jupiter en Mars. Je slaagt in alles wat je doet. Je ideeën zijn uitstekend. Helaas kan dit alles in het gedrang komen door Saturnus in Waterman, die ervoor zorgt dat je te veel op het verkeerde moment doet. Leo, als je wilt dat deze maand een succes wordt, oefen dan geen druk uit op anderen. Geef ze de tijd die ze nodig hebben om op je te reageren. Aan de financiële kant ziet deze maand er goed uit, maar op voorwaarde dat je niet luistert naar deze oude demonen die je dwingen om boven je stand te leven.

Geluk

In januari zal je je op elke mogelijke manier herboren voelen. Een goede manier om de sleur van het vorige jaar te doorbreken is door middel van een trip naar het buitenland. Jupiter zal je de weg tonen en er zal geen probleem zijn die je niet kan verhelpen. Zowel onderweg als thuis is het echter beter om je dominante en explosieve gedrag onder controle te houden. Anderen kunnen ontmoedigd raken door je constante ruzies.Op het einde van de maand kan je beter operaties vermoeden aangezien je onder het effect zal zijn van de volle maan. Draag zorg voor je hart en vermijd het roken en eten van voeding hoog in cholesterol.

Maandelijkse horoscoop Leeuw januari 2024

Januari bereidt veel werksucces voor Leeuw voor. Uw leidinggevenden zullen uw grote inzet op het werk opmerken en u wellicht een zakenreis naar het buitenland aanbieden. Uw vaardigheid om te argumenteren zal u tot een professionele onderhandelaar maken, die u op het werk en in situaties van het dagelijks leven zult gebruiken. U zult nergens voor terugdeinzen en u zult zeer alert zijn. Daarom, als u bepaalde problemen uit de weg bent gegaan, dan is het juiste moment om ze op te lossen nu. Maar als het gaat om relaties met uw vrienden, kunt u beter alles van tevoren overdenken, zodat u nergens spijt van krijgt.

Geld

Er zal niets nieuws in het werk zijn, alles zal een normaal ritme volgen en er zullen geen bijzondere veranderingen zijn.

Conclusies

Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus (vrijheid, de massa) en Saturnus (regels, controle, autoriteit) actief. Het geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied jij meesterschap toont door je innerlijke rebel te beteugelen.De energieën die uit Waterman komen, stellen je fouten ter discussie. Pas op, want zonder het te beseffen zul je een ongunstige neiging hebben om je overtuigingen op brute wijze af te dwingen. Blijf in plaats daarvan uit de buurt van Mars, die je adviseert om op een humoristische en ontspannen manier te praten. Als je dat hebt gedaan, zullen de gelukkige energieën van Jupiter in Ram je ten volle ten goede komen. Deze geluksster drijft je aan om je actieterrein uit te breiden. Het biedt je kansen die je waarschijnlijk naar andere horizonten zullen brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *