Chinese horoscoop Paard 2024

Het paard is het zevende dier in de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender. Paarden zijn volgens de Chinese astrologie: elegant, loyaal, vrijdenkend, populair, extravert en leergierig, maar ook tactloos, egocentrisch, onvoorspelbaar, onbevreesd en doof en blind zodra zij op een doel gefocust zijn. Het beste contact heeft het paard met de tijger, de hond en de geit (ook wel het schaap genoemd). Het minst kan hij overweg met de rat. Horoscoop Paard 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Het paard zal het komende jaar bezig worden gehouden met kinderen, denk aan gezinsuitbreiding of een kind dat uw aandacht trekt en waar uw liefde naar uit gaat. Ook zal zich een nieuwe vriendschap aandienen en ervoor zorgen dat u een kijkje neemt in een voor u nog onbekende wereld, wees niet bang, dit zal uw verbeeldingswereld verrijken en een aanwinst voor uw gehele leefsituatie zijn. Horoscoop Paard 2024 – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Het welzijn van paarden hangt grotendeels af van hun humeur. In het Jaar van het Konijn zullen grote optimisten naar tevredenheid leven, met een minimum aan gedoe en zorgen. In het voorjaar kunnen de afdelingen van het bord klagen over instorting en verhoogde vermoeidheid. Hoogstwaarschijnlijk zijn dit tekenen van een vitaminetekort. Gezondheidshoroscoop 2024 adviseert om weg te blijven van het werk en goed uit te rusten. Paarden moeten voor de zomer afvallen omdat ze het te druk hebben om op dieet te gaan. In de hete maanden is het belangrijk om het emotionele evenwicht te bewaren. Werkstress en gebrek aan slaap kunnen de immuniteit van de afdelingen van het teken ondermijnen en chronische ziekten verergeren. Vlak voor de herfst beveelt de Horse Health Horoscope 2024 een medische check-up aan. Op de werkplek moeten borden uiterst voorzichtig en voorzichtig zijn om werkgerelateerde verwondingen te voorkomen. Leiders en maatschappelijk werkers wachten een drukke tijd. Ze moeten vaak argumenteren en hun zaak bewijzen, en dat kost veel energie. Het Konijn adviseert om je niet in te spannen tenzij het absoluut noodzakelijk is, om in je vrije tijd te sporten, meer tijd in de natuur door te brengen en te communiceren met dierbaren. Paarden zijn geladen met enthousiasme voor reizen en deelnemen aan interessante luidruchtige evenementen. In de winter moeten de afdelingen van het bord ontstekingsziekten zorgvuldig behandelen, zodat ze niet chronisch worden. Horoscoop Paard 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Chinese horoscoop Paard 2024 – Carrière

Hoewel u van nature de drang heeft om snel te presteren en daar snel voor te worden beloond, is het voor het paard van belang wel in de gaten te houden dat dit niet zo werkt. U moet zich volledig inzetten en geduld hebben. Tegen het einde van het jaar zal zich een kans voordoen op het werk, benut deze kans en wees geduldig.

Familie

Volgens de Horse Chinese Horoscope 2024 zal het jaar van Black Water-Rabbit kansen bieden voor nieuwe relaties en een kans om bestaande relaties te verdiepen. U moet echter oppassen dat u niet te impulsief of roekeloos bent als het om hartzaken gaat. Voor de getrouwde stellen van de Horse Zodiac kunnen de afgelopen jaren erg uitdagend zijn, en misschien heb je geen begrip voor de echtgenoot. Maar in 2024 zal het beter gaan en zullen jullie je huwelijksleven koesteren, zegt Chinese Horoscoop 2024. Je zult elkaars gevoelens en emoties respecteren in het komende jaar. En als je het ouderschap wilt ervaren, kan dit een uitstekend jaar zijn om te beginnen. Als je single bent, zul je nieuwe liefde in je leven vinden. De sterren zullen in uw voordeel uitlijnen en u zult de juiste persoon vinden in liefde en compatibiliteit. De Chinese horoscoop 2024 voorspelt dat het paardenvolk anderen moet dienen en liefhebben. U krijgt de zegeningen van het goddelijke rijk door uw voordelen te delen.

Werk

Je kunt genieten van vriendschap, familie en andere sociale contacten. Ook zijn er veel liefdevolle ontmoetingen en een huidige liefdespartner zal alle aandacht van je krijgen. Ontmoet je iemand dan doe je er goed aan jezelf en de ander te verwennen, maar niet te snel te gaan. Het is geen jaar om gelijk met een grote nieuwe en serieuze liefde te starten. Laat liefde niet door frustraties verpesten, die je met je meedraagt als gevolg van eerdere relaties. Kun je jezelf verwennen en ervaar je veel vertrouwen, dan kun je dat uitstralen naar een nieuwe relatie. Ben je nog niet toe aan een vaste relatie, zoek dan iemand die er ook zo over denkt. Je wekt anders verkeerde verwachtingen op en kunt jezelf, maar ook de ander kwetsen. Beter dus dan echt wachten met een nieuwe relatie. Ontmoet je iemand, die geschikt is, maar merk je dat het nog niet het juiste moment is? Tracht dit dan uit te leggen en start de relatie langzaam op. Wil de ander hier niet aan beginnen, dan is het niet de juiste persoon. De #9 Ster zal jouw uiterlijk dit jaar een magnetische kracht geven. Je kunt hier mensen mee aantrekken, maar ook een huidige partner kan veel meer aandacht voor je hebben, wat geregeld ook opwinding en erotiek brengt. Ook zal je merken dat je makkelijk sociale contacten aantrekt. Vergroot je liefdesgeluk met een Stel Liuli Mandarijn Eenden in de slaapkamer. Dit zal romantiek in je leven brengen. Singles kunnen een Perzikbloesem Konijn bij zich dragen, omdat ze hun aantrekkingskracht dan versterken. Ook een Liefdesamulet met een Madagaskar Rozenkwarts of een Maansteen kunnen dit voor elkaar krijgen. Gebonden mensen doen er verstandig aan een hangertje van het Symbool van Dubbel Geluk bij zich te dragen. Deze geeft gelukzalige energie aan jou en je partner.

Financiën

Op professioneel vlak biedt het Jaar van de Tijger veel uitdagingen voor jou. Je krijgt te maken met drukke tijden en ook met problemen die in eerste instantie onmogelijk lijken. U kunt uit deze situaties komen door realistisch te zijn en u niet door fouten van uw koers te laten afbrengen, want het is toch niet uw schuld. De meeste kans maak je op het vinden van oplossingen voor lastige problemen als je je vindingrijkheid gebruikt en originele innovatieve ideeën niet uit de weg gaat. Als je geen baan hebt of op zoek bent naar een betere baan, wapen je dan met geduld en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je hebt een kans om te vinden wat je zoekt – als je niet opgeeft wanneer je geconfronteerd wordt met tal van uitdagingen en vertragingen. Als je in het voorjaar niet slaagt, nemen je kansen weer toe tegen het einde van de tijger – maar vooral tijdens de laatste twee maanden van 2024. Denkt u dat uw financiële omstandigheden ook slecht zullen zijn? Dan kun je kalmeren: in het jaar van de Tijger is geld een voordelig veld in het teken van het paard. Uw inkomen zal niet dalen, het zal zelfs toenemen. U maakt een goede kans om geld te verdienen uit meerdere bronnen – van bonussen (werk moet immers betaald worden!), dividenden of giften, donaties of zelfs onverwachte vondsten. Het voordeel van deze tijd is dat u spaargeld kunt beleggen. Een centje voor een slimme investering komt op het juiste moment goed van pas.

Geluk

Je zult dit jaar van een aantal vrienden af moeten zien te komen. Niet al je vrienden hebben het beste met je voor. Sommigen van hen zijn in je leven om te profiteren van jou en je vrijgevigheid. Je hebt vijanden om je heen vermomd als vrienden. Wees zorgvuldig en kies de slechte appels van de goede. Vriendschappen moeten gewaardeerd en gekoesterd worden. Als je merkt dat je omringd bent door vijanden, schakel ze dan uit. Dit jaar werk je ook aan je sociale vaardigheden. De enige manier waarop u uw sociale kring kunt uitbreiden, is door te leren communiceren met mensen.

Chinese horoscoop Paard 2024

Plaats je de Lung Ta in het zuiden van je huis of werkplek, dan kunnen alsnog je diepste wensen waarheid worden. Ook een Vliegend Paard met Vlag van Succes is erg nuttig. Ondanks het feit dat de Bergsterren minder gunstig voor het Paard staan, zijn er toch voldoende aanwijzingen dat het allemaal goed zal komen. Door de #9 Ster die veel Welvaart kan brengen, kan je veel bereiken, maar let wel op dat je beter geduld houdt. De dingen die je nu doet, kan jou namelijk pas op later moment voordeel geven. De #9 Ster geeft veel vitaliteit en geluk die het hele jaar zo zal blijven. Het zal dan ook een gunstig jaar worden waarin je grote ontwikkelingen mee kunt maken. Deze Ster kunnen we zien als één van de betere en gelukkigste krachten binnen de Vliegende Sterren. Er zit veel Vuur in je sector en dit is een element van roem, waardering en financieel profijt, evenals het versterken van je reputatie. Hierdoor zal je dit jaar heel erg veel bewondering oogsten en kun je meer kansen krijgen om je sociale positie te verbeteren. Je bent dan ook doelgericht en gedreven en kunt je doelen zeker behalen, maar zoals gezegd, de werkelijke beloning zal je pas in een later stadium krijgen. Er wordt aangeraden om een Tibetaanse Dzi hanger te dragen of een amulet van de Machtige Phoenix. Deze kunnen jou ertoe brengen om geheel nieuwe mogelijkheden te krijgen en je nog meer te kunnen ontwikkelen. Waar nieuwe zaken pas later beloond worden, zal je oude en huidige taken nu wel goed af kunnen ronden. Volbrengen van bestaande doelstellingen kunnen door de #9 Ster versnelt worden.

Geld

Nog altijd is het verstandig om ook in 2024 niet teveel te gaan speculeren, een gokje wagen kan, maar tart het lot niet teveel anders kan het lot zich tegen u keren. Uw financiële situatie geeft u de mogelijkheid een investering te doen welke op lange termijn zeer gunstig uit kan pakken.

Conclusies

Invloed van de Jaarlijkse BergsterrenIn 2024 zal de Ster van Yin Huis een directe invloed op het Paard hebben. Deze energie is vooral gevaarlijk voor Paarden die al ziek zijn, een chronische aandoening hebben of ouderen. Voor het Paard is het dan ook erg belangrijk extra maatregelen te nemen. We noemden al de amuletten die je dit jaar moet dragen. Het Paard dient deze in het zuiden te plaatsen of als hangertje bij zich te dragen. Er zal veel Yin-energie zijn en er wordt dan aangeraden je huis goed verlicht te houden. Ook is het belangrijk veel buiten te komen en donkere uren te gebruiken om te slapen. Op die manier breng je yang-energie binnen en zal er veel meer evenwicht in je emoties en fysieke gesteldheid zijn. Let op wortelstronken en takken die tegen of onder je huis groeien, omdat ze vaak negatieve Yin-energie creëren. Druipende kranen kunnen zorgen dat er meer Yin komt en dan kan je zelfs depressies krijgen of financieel in de problemen komen. Staat je huis dichtbij een kerkhof, ziekenhuis of bij oude huizen dan brengt dit donkere energie, waardoor Yin energie versterkt wordt. Een groot hek tussen jou en storende energie kan helpen. De kleur wit is zeer heilzaam om Yin-energie te stoppen. Houd je huis schoon en zorg dat alles netjes opgeruimd blijft. Om te zorgen dat Yin en Yang in evenwicht zijn, wordt aangeraden voor veel licht, planten en bloemen te zorgen. Ook is het belangrijk dat er veel beweging in huis is. Het plezier van kinderen kan ook heilzaam zijn. Is je huis oud of verwaarloosd, renoveer dit en breng een heldere verf aan. Vermijd ook oude tapijten en behang. Qua Feng Shui accessoires kunnen beeldjes van de Gouden Draak of de Godin met de Witte Paraplu zeer heilzaam zijn.Dit jaar zal ook de San Sha, de Drie Moorden genoemd, in jouw sector bewegen, waardoor het Paard er ook last van heeft. Als de sector met de San Sha verstoord wordt, heeft dit negatieve gevolgen voor je leven. Je kunt denken aan berovingen, financiële verliezen, ongelukken en grotere problemen die lang invloed houden. Er zijn drie gezichten binnen de San Sha; de Overval Sha, Rampen Sha en Ongeluk Sha. Je kunt de negatieve effecten hiervan voorkomen door te zorgen dat de hal, slaapkamer, woonkamer of kantoorruimte rustig blijven. Plaats zachte kleuren en lichten en zorg dat er weinig lawaai is. Een beeld van Drie Goddelijke Bewakers in de entree of het zuiden van je huis kan bescherming geven. Ook een amulet die je dagelijks bij je draagt kan nuttig zijn. Let op dat het zuiden van je huis of werk niet verstoord dienen te worden. Je kunt dan denken aan harde geluiden of renovaties. Wordt de San Sha eenmaal gestoord, dan kan er flinke irritatie ontstaan voor mensen in het huis waar dit plaats vindt. Er zijn dan ongelukken, overvallen, financieel verlies en gewelddadige andere gebeurtenissen mogelijk. Merk jij dat dit geregeld bij jou ontstaat, dan moet je bedenken dat je onder invloed van de Drie Moorden staat en zal je er werkelijk iets aan moeten doen om erger te voorkomen. Er is dan een vergrote kans op rampspoed. De krachtigste beschermer, naast de Hemelse Bewakers is het Hemelse Schild. Plaats een beeld bij je slaapkamer, voordeur, kantoor of kwetsbare plekken in je huis. Ook een sleutelhanger hiervan kan jou onderweg beschermen. Wanneer de San Sha in het zuiden staat, zal je belangrijke veranderingen meemaken, die je karakter beïnvloeden. Een HUM-Mantra Beschermingswiel heeft krachtige werking tegen negatieve of kwaadaardige energieën.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *