Chinese horoscoop Konijn 2024

Het konijn of haas is het vierde dier in de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender. Karaktereigenschappen volgens de Chinese astrologie: rechtschapen, gevoelsmatig en voorzichtig. In sommige Chinese horoscopen, met name in Vietnam, is het konijn vervangen door kat. Het konijn is volgens de Sino-Vietnamese uitspraak van het Chinese karakter (en huidige Vietnamese schrijfwijze ervan) Mão (Mẹo). “Mẹo” is, een toon verschillend in de intonatie, bijna homofoon aan “mèo”, Vietnamees voor kat. Mogelijk is hierdoor, door een verkeerd aangeleerde manier van uitspreken, of een verkeerd aangeleerde interpretatie van de Sino-Vietnamese uitspraak over de jaren/eeuwen heen, konijn veranderd naar kat. Eigenlijk is dit strijdig met het verhaal over het ontstaan van de Chinese dierenriem: de kat kwam door toedoen van de rat te laat om een jaar naar zich vernoemd te krijgen. Horoscoop Konijn 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Doordat u veel tijd en energie steekt in uw geliefde en gezin wilt u hiervoor graag waardering, deze waardering krijgt u en dat doet u goed. Single konijnen storten zich vol overgave op een prille relatie en dit zorgt voor een goede basis van een heftige gepassioneerde relatie. Het gesettelde konijn kan rekenen op veel steun en liefde van zijn partner. Uw vriendschappen worden versterkt door een onverwachte gebeurtenis in uw vriendenkring. Horoscoop Konijn 2024 – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

In het jaar van het Konijn zorgt de hemelse patroonheilige goed voor het welzijn van de afdelingen. Mensen met het bord kunnen met vertrouwen hun leven plannen, omdat ze geen grote problemen met hun welzijn verwachten. In het koude seizoen zijn verkoudheid en griep mogelijk, maar ze gaan snel voorbij. In het voorjaar zal het grootste probleem vitaminetekort zijn, wat kan leiden tot verhoogde vermoeidheid en een slecht humeur. De Konijnengezondheidshoroscoop 2024 raadt aan om rationeler na te denken over het voedselsysteem, om niet regelmatig beriberi tegen te komen. Vertegenwoordigers van het bord met extra centimeters in de taille zullen baat hebben bij een plantaardig dieet. Het helpt de stofwisseling te verbeteren en het lichaam in topvorm te krijgen voor de zomervakantie. De hete maanden zijn de perfecte tijd voor een ontspannende vakantie aan zee. Die konijntjes met gewrichts- of huidproblemen zullen baat hebben bij een reis naar een resort dat modderbehandelingen biedt. De gezondheidshoroscoop 2024 herinnert aan het teken dat het belangrijk is om niet te veel te eten en voldoende te drinken. Terugkerend naar de werkdagen in de herfst, moet u zorgen voor naleving van de dagelijkse routine. Konijnen hebben vaak slaapgebrek door werk, wat een slecht effect heeft op het welzijn. Bovendien verzwakken een onevenwichtige voeding en gebrek aan rust het lichaam en maken het vatbaar voor ziekten. Lichte lichaamsbeweging, yoga of meditatie helpen het lichaam in vorm te houden, energiek te zijn en de moed niet te verliezen. Horoscoop Konijn 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Chinese horoscoop Konijn 2024 – Carrière

Op het gebied van werk moet u opkomen voor uzelf. U hebt lang genoeg laten zien wat u kunt en verlangt hiervoor waardering in de zin van geld. Doordat u weet wat u waard bent en u dit goed kunt beargumenteren zult u zien dat u halverwege het jaar de gevraagde beloning krijgt. U bent hier content mee en uw motivatie zal stijgen.

Familie

Rabbit Chinese Horoscope 2024 zegt dat dit een jaar is dat langdurige relaties zal aanmoedigen waarin er geen emotionele problemen zullen zijn. Het is een geweldig jaar om sterkere relaties te versterken en te herstellen. De Chinese dierenriemdieren zoals honden, varkens en geiten zullen dit jaar het meeste "succes" hebben als het gaat om liefde en romantiek. De vooruitzichten voor de Chinese dierenriemdieren, hanen en draken, zijn in vergelijking daarmee echter minder positief, zegt Rabbit Horoscope 2024. Rabbit Chinese Horoscope 2024: gezondheidsvoorspellingen Voor degenen die graag in de open lucht rennen en een zorgeloze levensstijl hebben, moet je voorzichtig zijn van extreme en gevaarlijke sportactiviteiten, suggereert Rabbit Chinese Horoscope 2024. Ook zegt Rabbit Horoscope 2024 dat degene die misschien geluk heeft gehad, misschien niet voor altijd geluk heeft. Aan de andere kant, degenen die zich niet overgeven aan veel oefeningen, wordt geadviseerd om een routine te maken en regelmatig te oefenen.

Werk

Weet je van tevoren dat je partner iets niet leuk gaat vinden, dan kan je het maar beter voor je houden, zelfs als het iets is wat verboden kan zijn. Doe het pas als er een maandelijkse positieve ster is, omdat je dan minder heftig bent. Let op dat je in je carrière succesvol kunt zijn, maar dat je hierdoor wel eens wat arrogant in je privéleven kunt overkomen. Mensen kunnen dit dan irritant vinden en afstand van je nemen. Tracht dan ook wat bescheiden te blijven en leg het er niet te dik bovenop dat jij jezelf goed vindt in wat je doet. Het Konijn zal dit jaar veel romantiek in zijn leven krijgen, ondanks dat je dus een deel van het jaar meer op erotiek en vriendschap gericht bent. Je bent zelfverzekerd en charismatisch en mensen zullen je soms haten, maar tegelijk ook liefhebben. Er zal weinig tussen zitten en dit maakt jou soms onweerstaanbaar en soms onuitstaanbaar. Je vindt het moeilijk om lang bij een persoon te blijven. Heb je een nieuwe partner, dan kan je al snel het gevoel hebben dat dit toch niet jouw type is. Er wordt dan ook aangeraden eerlijk te blijven en iemand die iets serieus wil, duidelijk aan te geven wat jij wilt. Dan geef je de ander kans wel of niet met jou in zee te gaan. Wees dit jaar extra geduldig en vooral empathisch, dan komt het in orde. Als single doe je er verstandig aan om een beeldje van de Perzikbloesem Rat in het noorden te plaatsen. Draag een hanger met Maansteen in een Zilveren frame, die aantrekkingskracht kan vergroten. Heb je een vaste relatie, waar je soms het gevoel hebt dat je niet verder wilt, dan doe je er verstandig aan niet te impulsief te handelen. Vergroot geluk in de romantiek met een Paar Kleurrijke Liuli of Rozenkwarts Mandarijn Eenden op Lotusblad. Om meer harmonie in je emoties te krijgen, zodat je niet zo zwart-wit bent, wordt aangeraden een amulet van de Heilige Koe of Groene Draak te dragen. Deze brengen harmonie, maar beschermen je ook tegen eventuele gevaren.

Financiën

Het Jaar van de Tijger is zeer gunstig voor de professionele carrière van het Konijn. In 2024 krijg je eindelijk de kans om te laten zien wat je kunt, zodat de ervaring en kennis die je tot nu toe hebt opgedaan zich gaat uitbetalen. Het maakt niet uit in welke situatie je je bevindt, het Jaar van het Varken zal het tij ten goede keren – dit geldt met name in actiegebieden waar creativiteit en artistiek talent vereist zijn. Als je een langdurig dienstverband hebt, is dit het moment om door te groeien naar een functie met meer verantwoordelijkheid maar ook meer voordelen. Denk je erover om van werkgever te veranderen, bereid je dan goed voor op de verandering, want de kans is groot dat je ook van baan verandert. Er kunnen ook verrassingen zijn bij het zoeken naar een baan: je zou een baan kunnen vinden in een geheel nieuw beroepenveld Aarzel niet te lang en laat deze kans niet aan je voorbij gaan! Het jaar is bijzonder positief voor carrièreveranderingen en je zult het niet moeilijk vinden om nieuwe dingen te leren en de basis te leggen voor een nieuwe succesvolle carrière. Maar hoe zit het met uw verdiensten? Professioneel succes gaat hand in hand met een toename van uw inkomen. Wees echter voorzichtig en zorg ervoor dat meer geld u niet verleidt tot het maken van grote plannen die hoge uitgaven met zich meebrengen. Maar konijnen zijn goed in het beheersen van hun uitgaven, dus we dringen niet aan op ons advies. Het volstaat om voorzichtig te zijn, eerst eventuele schulden af te lossen en aandacht te besteden aan de details van elke nieuwe investering.

Geluk

In het Jaar van het Zwarte Waterkonijn accepteer je gunsten van je vrienden zonder al te veel vragen te stellen. Laat je verzorgen want je bent er altijd geweest voor anderen. Waardeer de vriendschappen in je leven omdat ze legitiem zijn. Met je vrienden om je heen hoef je je nergens zorgen over te maken. Je zult de meeste van je vrienden regelmatig zien omdat je hebt besloten om iedereen van wie je houdt dicht bij je te houden. Vriendschappen die overgaan in familie zijn het beste om te hebben.

Chinese horoscoop Konijn 2024

Het belangrijkste waar jij weerstand tegen moet bieden, is dat je een sterke neiging kunt hebben om conflicten en ruzies uit te lokken. Je doet er verstandig aan dit te voorkomen en geen zinloze ruzies aan te gaan. Ook moet je oppassen voor misverstanden die zomaar op kunnen treden. Gelukkig staan de Kleine en Grote Ster van Positieve Toekomstverwachtingen in jouw sector. Daardoor zullen zowel kleine als grote overwinningen mogelijk zijn veel te bereiken. Ook de Ster van de Gouden Godheid zal in jouw sector staan en dat betekent ook meestal dat je succes behaalt en jij je niet echt veel zorgen hoeft te maken. Toch zal je alert moeten zijn op de #3 Ster, die krachtige invloed op jou kan hebben. Je kunt met ruzies te maken krijgen en mensen kunnen je strijdlustig en agressief bejegenen. Omdat jij hier uiteindelijk tegen in zal kunnen gaan, moet je opletten dat geen dingen te zeggen die ook anderen kunnen irriteren. Tracht zo rustig mogelijk te blijven en houd beter je mening voor je, als je merkt dat je dan onschuldigen verkeerd kunt bejegenen. Er wordt dan ook geadviseerd je op tijd terug te trekken als je merkt dat het uit de hand zou kunnen lopen. Wees dit jaar voorzichtig met de wet en vooral als er een juridische zaak dreigt te komen. Mocht je werkelijk met een rechtszaak bedreigd worden, dan kan je beter een schikking treffen. Plaats een Magische Kosmische Appel of een Lachende Boeddha in de oostelijke sector van je huis, belangrijke kamers of werkruimte om de #3 Ster af te wenden of tevreden te stellen. Beter kan je dit jaar zoveel mogelijk rode kleuren in je huis hebben of als kleding dragen, omdat je dan het Vuur-Element versterkt. Ook een Rode Jaspis of Rode Fantoomkwarts kan erg gunstig zijn om het Hout-Element van de #3 Ster te verminderen. Er zal dan meer vrede zijn. Zorg ook dat deze sector rustig blijft qua geluid van TV, radio en andere muziekbrengers.

Geld

Doordat het konijn veel tijd en moeite steekt in zijn/haar carrière wil het konijn hiervoor waardering krijgen. Geef aan wat uw wensen zijn en beargumenteer deze wensen, u weet wat u waard bent en vraagt om een beloning hiervoor. Door op te komen voor uzelf boekt u financiële vooruitgang, denk hierbij aan een loonsverhoging of extra bonus.

Conclusies

Invloed van de Jaarlijkse bergsterrenWaar de #3 Ster een bedreigende werking heeft, zal het Konijn sterke kracht krijgen, die er toch voor zal zorgen dat eventueel gevaar afgewend wordt. De Grote Ster van Positieve Toekomstverwachtingen komt namelijk vanuit de richting van de Draak naar jouw sector en zal meestal veel geluk brengen. Het plaatsen van een beeldje van de Draak kan dan ook zeker geen kwaad, omdat deze veel geluk kan brengen. De positieve kracht van deze Grote Ster brengt geluk en kansen. Je moet er wel hard voor werken en vastberaden op je doel afgaan om dit geluk daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat de energie niet gelijk werkt, maar pas later succes geeft. Het Konijn kan soms impulsief zijn en dan een aantal keer teleurgesteld raken. Wees niet te onzeker, er komen heus wel weer momenten dat je meer gaat bereiken. Om energie op te roepen noemden we al de Draak, maar een beeldje van de Rat op de Os die je in het oosten plaatst, kan geluk en welvaart brengen. Ook kun je daardoor positieve mensen aantrekken. Je doet er goed aan een hanger te dragen met Spiegel van deze Ster. Je kunt deze ook in het oosten van je huis plaatsen of in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen oproepen, dan heb je geluk in carrière en financiën. Je trekt de Ster ook aan door bescheiden en niet te hebberig te zijn en vooral niet teveel op de voorgrond te treden.Een beeldje of sleutelhanger van de Blauwe Os kan spiritualiteit verhogen en inzicht geven over de kwade energie die er op je af kan komen. De Os beschermt en geeft wilskracht en vastberadenheid om negatieve situaties in gunstige om te zetten. De Ster van Kleine Positieve verwachtingen zal ook in jouw sector staan. Ook deze trekt gunstige energie aan en tevens zal je blij zijn met kleine successen. Hierdoor zal je de energie van deze Ster vooral inzetten voor doelen die je op de korte termijn wilt gaan volbrengen. Grote kans dat dit nu gaat lukken. De hemel zal je goed gezind zijn en zorgen dat je de gouden en zeer positieve Deity in je oostelijke sector hebt staan. Je kunt daardoor een sterk geluk ervaren en zal qua gezondheid waarschijnlijk meestal heel erg sterk zijn. Je kunt deze Godin tevreden stellen met een beeldje van Kuan Yin. Deze krachtige en strijdlustige, maar zeer positieve Godin kan jou beschermen tegen allerlei vormen van woede en kwaadheid. In principe kunnen we stellen dat zij de vrouwelijke vorm is van de Boeddha van Mededogen. Zij beschermt tegen allerlei soorten ziekten, ongelukken, zwarte magie en grote natuurrampen. Plaats je een beeldje van haar, dan zal haar mantra ongeluk afwenden. Mensen die jou kwaad willen doen, worden door haar van gedachten veranderd. Plaats haar beeltenis wel op een plek dat je haar elke dag kunt zien en zij weet dat jij haar respecteert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *