Chinese horoscoop Os 2024

De os of koe is het tweede dier in de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender. Karaktereigenschappen volgens de Chinese astrologie : krachtig en betrouwbaar, een geboren leider, een harde werker, kiest het liefst de kortste weg, zachtaardig en geduldig, maar kan ook flink uitvallen, is soms koppig. Goede partners voor de os zijn de slang , de haan en de rat. Horoscoop Os 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

In uw huidige relaties zal alles een beetje hetzelfde blijven, dit is niet erg, de os is tevreden hiermee. Gesettelde ossen zullen bij hun partner blijven, en single ossen blijven waarschijnlijk single. Door uw interesse in de spirituele kant van het leven kunt u uw partner beter begrijpen waardoor er een hechte band zal ontstaan. De os zal een stabiel en prettig jaar tegemoet gaan in de liefde en in vriendschappen. Horoscoop Os 2024 – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Uitstekende gezondheid voorspelt de gezondheidshoroscoop Ox 2024. De stations van het bord, die in voorgaande periodes zwaar beladen waren met werk, zullen tijd vinden om problemen met oude wonden te helen. Velen zullen willen sporten en zich geleidelijk aanpassen aan meer actieve vrijetijdsbesteding. Het zal voor hen nuttig zijn om voeding te normaliseren, vooral om meer vitaminevoedsel te eten. Het Jaar van het Konijn is een goed moment om af te kicken van slechte gewoonten. Het is mogelijk dat een persoonlijk voorbeeld aanstekelijk is en anderen kunnen volgen. Tijdens de vakantie is het de moeite waard om na te denken over de preventie van chronische ziekten. In plaats van in de populaire badplaats kunnen de ossen zich beter ontspannen in een gespecialiseerd sanatorium. In de tweede helft van 2024 adviseert de horoscoop werknemers om uiterst voorzichtig te zijn: het overtreden van veiligheidsregels kan hen ernstig verwonden. Het is erg belangrijk dat de afdelingen van een bord met een onregelmatig werkschema het regime volgen om in het begin voldoende slaap te krijgen. Anders krijgen de ossen te maken met ernstige problemen: chronische stress, overwerk en verminderde immuniteit. Het is net zo belangrijk om het in de herfst niet te overdrijven met het nemen van vitamines en immunomodulerende medicijnen. De horoscoop zegt dat in het jaar van het Konijn degenen die vaker kunnen wandelen, ontspannen in de natuur, kunnen communiceren met dierbaren en aan lichaamsbeweging kunnen doen, zich gezonder en gelukkiger zullen voelen. Horoscoop Os 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Chinese horoscoop Os 2024 – Carrière

De os houdt zich in 2024 meer bezig met de spirituele kant van het leven waardoor u uw carrière even wat minder belangrijk vindt. De os moet dit jaar niet rekenen op veel veranderingen op het werk. Wel dient zich een nieuwe collega aan waarmee u in de loop van 2024 een hechte band zult krijgen.

Familie

De Ox Chinese Horoscoop 2024 voorspelt dat 2024 een goed jaar zou worden voor het liefdesleven van Ox. U kunt veel beslissende emotionele veranderingen tegenkomen. Er zijn genoeg mogelijkheden in je liefdesleven. De Ox-inboorlingen die al een relatie hebben, kunnen binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Je liefdesleven zal bloeien met geluk en vervulling. Terwijl de Ox-inboorlingen die vrijgezel zijn dit jaar interessante mensen zouden ontmoeten, onthult de Chinese horoscoop 2024. Het jaar zal je aantrekkelijker en zelfverzekerder maken dan ooit. Verder zou 2024 het jaar voor u zijn om de juiste partner te ontmoeten met wie u eindelijk zou overwegen om u te settelen.

Werk

Daardoor kan je partner meer naar je toetrekken. Sociaal gezien zal de Os zeer actief worden, waarbij energie van de Jaarlijkse Water-Tijger sterk aanwezig zal zijn. Dit betekent dat je een uitstekende relatie met mensen zult hebben. Je krijgt veel respect en verdient, door je sympathieke en empathische karakter, steun van mensen. Het is een periode om erg populair in de sociale kring te worden. Het Jaar van de Tijger is gunstig voor de Os, maar kan toch ook wat druk geven. De Tijger is namelijk iemand die makkelijk kleine irritaties bij mensen opwekt. Hierdoor kan de Os makkelijk mensen aantrekken, maar ook weer snel afstoten. Zijn er ruzies, dan doe je er goed aan deze zo snel mogelijk op te lossen, omdat deze anders grote gevolgen kunnen hebben. Vrouwen kunnen dit jaar zeker kans maken, maar dan wel met iemand die ze nu nog niet kennen. Het is geen periode met iemand in zee te gaan, waar je bevriend mee bent of die je via anderen kent. Er is dit jaar energie om veel te reizen en daardoor meer kans te maken als je er op uit trekt of gaat reizen. Om haar magnetische persoonlijkheid te vergroten wordt de vrouwen een zilveren hanger met Maansteen aangeraden. Mannen hebben nu minder kans op een nieuwe serieuze relatie. Het zal dan meer een jaar worden, om losse contacten aan te gaan. Voor een gebonden man wordt het op zich een serieuze en krachtige periode om de relatie te versterken.

Financiën

De Ox-horoscoop voor 2024 voorspelt dat getrouwde mensen tussen de maanden mei en augustus wat misverstanden zullen ervaren in hun relaties. Dit kan zeker worden opgelost met wat geven en nemen van beide kanten. De Chinese dierenriem voorspelt in termen van compatibiliteit dat tegen het einde van 2024 uw relatie met uw partner bemoedigende invloeden van uw partner zal ontvangen en daardoor constructief zal worden. U kunt uw zorgen achter u laten en op reis gaan. Tussen juni en oktober kun je een rustig plekje zoeken voor een uitje met je partner.Breng meer tijd door met je partner. Breng passie terug in je liefdesleven. Als u van plan bent een relatie te hebben, krijgt u dit jaar misschien goed nieuws voor een baby. De Ox-horoscoop voor 2024 voorspelt romantiek en passie voor de single Ox. Bestaande partnerschappen hebben een goede kans om te versterken met betrokkenheid en gevoel, terwijl nieuwe romantische liefdesverhalen een goede kans van slagen hebben. Mensen in serieuze relaties kunnen trouwen als beiden er klaar voor zijn. Nieuwe geliefden moeten elkaar eerst goed leren kennen en niet hals over kop in het huwelijksbootje stappen.

Geluk

In het jaar van het Zwarte Waterkonijn maak je nieuwe vrienden. Je zult mensen ontmoeten met wie je het op zoveel niveaus eens bent, en je zult automatisch vrienden worden. Het zal even duren om nieuwe vrienden te vertrouwen, maar je moet geduld hebben met jezelf. Je moet de dingen niet overhaasten, want dan zou je uiteindelijk een wolf in de schaapskooi kunnen toelaten. Van nature ben je een goede luisteraar en adviseur; je zult veel van je vrienden helpen omdat ze je in vertrouwen kunnen nemen over hun worstelingen, gevoelens, problemen en emoties. Wees loyaal genoeg om hun grenzen te respecteren en houd alles wat ze je vertellen voor jezelf.

Chinese horoscoop Os 2024

Er zijn dit hele jaar ook negatieve factoren. Je Levenskracht zal namelijk slecht zijn, wat ook geldt voor de Geestelijke Essentie. Dit houdt in dat zelfvertrouwen en moraliteit negatief worden beïnvloed. Ook hiervoor moet je hard werken om deze twee factoren toch positief te stemmen. Een beschermende factor kan een goed sociaal en zakelijk contact zijn, omdat deze jou dan bijstaat. Mensen die het niet goed met je bedoelen, kunnen zorgen dat je geluk zodanig verzwakt wordt dat je geen inspiratie meer vindt om te doen wat je van plan bent en wat je gevoel zegt. Daarbij is het mogelijk dat je gezondheid onder druk komt te staan door stress. Dit voorkom je door amuletten van Levenskracht en Geestelijke Essentie te dragen. Je Lung Ta, de energie die zorgt dat je zelf succes afdwingt, is echter zeer goed. Daardoor kan je dit jaar zeker uitblinken, maar is het belangrijk steun van vertrouwde mensen in te roepen. Wees niet te trots en durf het aan om het niet allemaal alleen te doen. Om de Lung Ta extra te versterken, wordt aangeraden een amulet met het Hemelse Paard met Succesvlag bij je te dragen. De ‘Om Dakini Spirituele Essentie Versterker’ kan positieve Chi oproepen en zal ook aan te raden zijn. Ondanks dat Levenskracht en Geestelijke essentie slecht zijn is jouw Elementaire Geluk wel prima, welke je kunt gebruiken om doelen te stellen op alle gebieden in je leven. Wees niet te bescheiden, maar stel ze scherp. Je zult verbaasd zijn wat er te bereiken valt door hard te werken. Ben je lui of heb je er gewoon geen zin in, dan kan je wel een flinke positie negatieve energie over je heen krijgen.

Geld

Zoals gezegd zal dit jaar een jaar zijn om te oogsten. De os heeft flink wat investeringen gedaan waar nu het rendement van zichtbaar wordt. Deze ontwikkelingen stimuleren u om u verder te ontwikkelen en eens iets nieuws te proberen, denk hierbij aan beleggingen of andere zakelijke investeringen.

Conclusies

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren Positieve energie die jou dit jaar in de noordoostelijke sector beïnvloedt, is de Ster van Grote Positieve Verwachtingen. Er is veel geluk en je krijgt kansen, maar wel als je er hard voor werkt en vastberaden bent dit geluk daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat deze energie niet gelijk werkt, maar pas later tot succes zal leiden. De Os kan zelfs impulsief worden, maar dit kan je maar beter wel onderdrukken. Om de energie op te roepen kan je in deze sector een beeldje plaatsen van de Rat op de Os. Die kan welvaart versterken, maar ook goede energie geven om positieve mensen aan te trekken. Je kunt dit jaar grote doorbraken afdwingen en je routine verbreken door nieuwe mogelijkheden en kansen te krijgen. Je doet er goed aan een sleutelhanger te dragen met Spiegel van deze Ster. Ook kun je deze in het noordoosten van je huis plaatsen en vooral in de woonkamer, slaapkamer of op je werk. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen oproepen, dan heb je geluk in carrière en financiën. Je trekt de Ster ook aan door bescheiden en niet te hebberig te zijn. Bescheidenheid siert de mens en dan ben je een magneet voor positiviteit. Een beeld of sleutelhanger van de Blauwe Os verhoogt spiritualiteit en biedt inzicht in kwade energie. Deze beschermt en geeft wilskracht en vastberadenheid om negatieve situaties om te zetten in gunstige aspecten voor je carrière. Tevens kan een beeldje van de Tijger of het geregeld omgaan met mensen die in dit teken staan, erg gunstig zijn.Een zeer negatieve invloed kan de San Sha hebben. Deze beweegt dit jaar zo dat ook de Os er last van kan hebben. Als de sector met San Sha verstoord wordt, heeft dit negatieve gevolgen voor je leven. Er zijn drie gezichten binnen de San Sha; de Overval Sha, Rampen Sha en Ongeluk Sha. Je kunt denken aan berovingen, financiële verliezen, ongelukken en grotere problemen die lang invloed houden. Je kunt negatieve effecten voorkomen door de hal, slaapkamer, woonkamer of kantoorruimte rustig te houden. Plaats zachte kleuren en lichten en zorg dat er weinig lawaai is van muziek of andere harde geluiden. Een beeldje van Drie Goddelijke Bewakers in de entree of het noordoosten van je huis kan bescherming geven. Ook een amulet die je dagelijks bij je draagt kan nuttig zijn. De krachtigste beschermer, naast de Hemelse Bewakers, is het Hemelse Schild. Plaats een beeldje bij je slaapkamer, voordeur, kantoor of kwetsbare plekken in je huis. Ook een sleutelhanger hiervan kan jou onderweg beschermen. Nog meer negatieve energie komt vanaf Tai Sui. Deze Bergster biedt zwarte energie en daardoor is de kans op problemen tijdens reizen, fietstochten, in het verkeer of gevaarlijke plekken groot. Draag het amulet van Tai Sui om negatieve energie af te weren. Een andere bescherming kan je krijgen van de Vierarmige Groene Tara die positieve vibraties brengt en lijden vermindert. Wanneer je dagelijks haar mantra “Om Tare Tuttare Ture Svaha” uitspreekt, voel je haar kracht. Zet haar op een Je prominente plek in de woonkamer, dan zal zij negativiteit wegnemen en dromen waarmaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *