Chinese horoscoop Geit 2024

De geit (soms ook aangeduid als schaap) is het achtste dier in de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender. Karaktereigenschappen volgens de Chinese astrologie: creatief, rustig maar hartstochtelijk, een beetje ongewoon, oprecht en grote verbeeldingskracht. Horoscoop Geit 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

In 2024 is er het een en ander veranderd in uw thuissituatie, dit kan zijn door het overlijden van een dierbaar familielid of door de geboorte van een nieuw familielid of ruzie met zussen of broers. 2024 wordt het jaar om de oude strijdbijl te begraven, zeker als het om uw naasten gaat! Het is de moeite niet waard hier eeuwig mee bezig te blijven. Sta open voor meningen en leer dit een plaats te geven. Qua vrienden zit het wel goed dit jaar, u wordt rond juli flink in de watten gelegd door een goede vriend, geniet van deze aandacht en vergeet niet hoe belangrijk sommige mensen voor u zijn. Horoscoop Geit 2024 – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

In het jaar van het Konijn voelen Geiten zich energiek en opgewekt. Je zult in staat zijn om zorg voor fysiek en mentaal welzijn te combineren zonder tot het uiterste te gaan. Lichte lichaamsbeweging, yoga of meditatie worden onderdeel van dagelijkse rituelen, en avonden bij de tv vervangen wandelingen, ongeacht het weer. Het opgeven van slechte eetgewoonten en in vorm komen zal gemakkelijker zijn voor mensen die met dit sterrenbeeld zijn geboren dan wie dan ook. De geitengezondheidshoroscoop voor 2024 adviseert om minder te communiceren met onaangename persoonlijkheden op het werk en ze volledig uit uw naaste kennissenkring te verwijderen. In het voorjaar moet u de toestand van het spijsverteringskanaal nauwlettend in de gaten houden, meer groenten en kruiden eten. Tijdens de zomervakantie adviseert de Geitengezondheidshoroscoop 2024 om de veiligheidsregels niet naast zich neer te leggen. Anders verpesten zonnebrand, lichte verwondingen, allergieën of vergiftigingen uw vakantie. Terugkerend naar de werkdag lopen mensen met het teken het risico snel in een staat van stress of emotionele burn-out terecht te komen, wat chronische ziekten verergert. Daarom beveelt de horoscoop aan om vitaliteit rationeel te verdelen in het jaar van het konijn, te luisteren naar de signalen van het lichaam en contact op te nemen met specialisten bij de eerste symptomen van de ziekte. In de herfst is het zinvol om een korte pauze te nemen en uw gezondheid te verbeteren in een gespecialiseerd sanatorium. In hun vrije tijd moeten de afdelingen een medisch onderzoek ondergaan. Horoscoop Geit 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Chinese horoscoop Geit 2024 – Carrière

In je carrière gaat het in 2024 een jaar worden van grote stappen. De afgelopen jaren heeft de geit zich van zijn beste kant laten zien, maar niet teruggekregen waar de geit behoefte aan had. 2024 is het jaar waarin u daar verandering in zult krijgen, denk aan veranderen van baan, een studie of een totaal andere functie.

Familie

Schaap Chinese Horoscoop 2024 zegt dat, hoewel je in het verleden veel hebt meegemaakt, je nu niet alleen bent. Je familie zal je steunen terwijl je je persoonlijk ontwikkelt. Uw dierbaren zullen aan uw zijde staan om u te helpen bij het vinden van oplossingen om uw leven te stabiliseren. Mensen die om je geven, zullen je helpen om eventuele uitdagingen in het leven te overwinnen. De Chinese horoscoop 2024 voorspelt dat uw gezin gelukzaligheid, geluk en rust zal ervaren. U moet waarderen hoeveel uw dierbaren om u geven. Het zal je gelukkig maken om trouwe vrienden en familie om je heen te hebben.

Werk

GezondheidDe Ziekte Ster staat in je sector, waardoor je dit jaar vatbaar bent voor verwondingen, infecties en ziekte. Het is belangrijk dat Geiten stappen ondernemen om gezondheid te beschermen. Je kunt dan denken aan gezonde voeding, voldoende beweging en niet teveel stress. In een jaar, waarin de #2 Ster van Ziekte in je sector aanwezig is, worden cellen en spieren geraakt. Er kunnen dus vaker momenten zijn dat je vermoeid bent door werk, activiteiten of omdat je bepaalde ziektes kunt hebben. Voeding is natuurlijk altijd belangrijk, maar dit jaar moeten Geiten meer dan anders gezond eten en schadelijke producten en gewoonten afwennen. Het spijsverteringsstelsel kan in 2024 flink onder druk staan. Alle organen zijn immers afhankelijk van wat we eten, drinken of doen. Is het evenwicht weg, dan kan de Geit emotioneel minder stabiel zijn en is er een lagere weerstand en minder uithoudingsvermogen. Groene groenten worden, naast andere groenten, nog meer dan normaal aangeraden. Ook gember en venkel zullen onlosmakelijk verbonden zijn met in evenwicht houden van elementen. Suiker, zuivel en bewerkte voedingsmiddelen kunnen dan beter vermeden worden, zodat het spijsverteringsstelsel het lichaam gezond kan houden. Het zal voor de Geit verstandig zijn bij conflicten weg te blijven. De Geit krijgt in zijn sector door de #2 Ster veel Yin-energie. Teveel Yin-energie brengt negatieve en donkere energie, waardoor je er goed aandoet bij conflicten weg te blijven. Mocht dit toch niet lukken dan wordt aangeraden steun te vragen van een Konijn, Varken of Paard. Je moet voldoende water drinken, omdat dit kan zorgen dat er een betere doorbloeding is. Ook werken nieren en blaas dan beter. Geiten die veel genotsproducten gebruiken, kunnen last van hun zenuwstelsel en lever krijgen. Hiervoor dien je geregeld naar buiten te gaan en vooral naar bossen, parken of gebieden met water om meer rust te vinden. Kijken we naar de leeftijd dan zien we dat vooral de 43 en 55 jarige de minste problemen met de #2 Ster hebben. Andere geiten moeten oppassen. Voor alle Geiten wordt aangeraden een Wu Lou met Vreugdevolle Kraanvogels in het zuidwesten te plaatsen. Deze kan de #2 Ster afwenden. Ook een Wu Lou met Acht Onsterfelijken is krachtig om gevaarlijke energieën te voorkomen.

Financiën

Je baan vertegenwoordigt het meest voordelige levensgebied in het jaar van de Tijger.Je voelt misschien dat een barrière doorbreekt of een blokkade aan het verdwijnen is. Je krijgt de kans om te pronken met je vaardigheden en eerdere ervaring. Als gevolg hiervan kun je (tegen het einde van het jaar) een promotie verwachten of van baan veranderen, waardoor je de kans krijgt om te laten zien wat je kunt en betere vooruitzichten voor je carrière hebt. De voordelige kansen waarop u hebt gewacht, kunnen u verrassen en komen wanneer u ze het minst verwacht of op plaatsen waar u niet aan had gedacht. Dus raak niet ontmoedigd als het je niet lukt bij de eerste poging, wees gewoon volhardend! Aarzel niet om inventief te worden terwijl je op zoek bent naar een baan en jezelf vervolgens te bewijzen in je nieuwe baan. In het jaar van de Tijger kan creativiteit een spectaculair effect hebben. Ook op financieel vlak zullen er verbeteringen plaatsvinden. Je zou meer kunnen verdienen, maar je hebt ook geweldige kansen of profiteert van verschillende extra inkomsten: bonussen, rentetarieven, dividenden – maarhet gaat hier alleen om inkomsten die voortvloeien uit acties of investeringen in het verleden. Het gaat dus niet om geluk. Over het algemeen raden we je aan om dit jaar niet op je geluk te vertrouwen, maar alleen op je werk. Dit is niet het moment om risico's te nemen of te speculeren.

Geluk

Vriendschappen zullen dit jaar gedijen omdat je hebt geleerd om beter met mensen om te gaan. Je hebt een probleem om mensen binnen te laten, maar met therapie en werken aan je sociale vaardigheden moet je manieren vinden om mensen binnen te laten. Laat echter alleen mensen in je leven toe die je kunt vertrouwen. Maak geen indruk op mensen met wie u zich niet compatibel voelt. Als je mensen ontmoet, haast je dan niet om ze tot je vrienden te maken. Leer ze altijd beter kennen. Niet iedereen hoeft je vriend te zijn. Anderen moeten gewoon bekenden blijven.

Chinese horoscoop Geit 2024

Er is hierbij wel een waarschuwing. Zijn er in je omgeving mensen, die jou juist niet liggen of negatief gedrag vertonen, dan doe je er verstandig aan er bij uit de buurt te blijven. Is dit niet mogelijk, draag dan beschermende amuletten bij je. Blijft altijd alert op de #2 Ster, omdat deze echt wel heel storend kan werken. Pas op fysieke signalen om ziektes te voorkomen. Ben je niet zeker, dan doe je er verstandig aan een arts te raadplegen. Om je tegen ziektes te beschermen, doe je er verstandig aan een Wu Lou met Acht Onsterfelijken te gebruiken. Plaats deze in de zuidwestelijke sector van je huis. Ook een Medicijnboeddha is aan te raden, omdat deze krachtige werking op fysieke gesteldheid heeft. We zeiden het al, Levenskracht en Geestelijke essentie zijn voor de Geit dit jaar zwak en dan nog de #2 Ster erbij, waardoor er flink wat ongeluk is. Daardoor kan je geregeld emotioneel zijn en zal je moeite hebben positief te blijven. Je kunt dan zelfs ontmoedigd raken als dingen niet gaan zoals je wilt of als dingen niet goed verlopen. Er is gelukkig veel positiviteit vanuit de Bergsterren. Zowel de Kleine als Grote Positieve Ster van Toekomstverwachting brengt geluk. Je Elementaire Succesgeluk is goed en kan een hoop goedmaken. Je bent gedreven en enthousiast en daarmee kan jij eigen geluk afdwingen. Je bent sterk genoeg om doelen te bereiken en zal door de Lung Ta (succesgeluk) in staat zijn om toch meer te bereiken, als je althans niet opgeeft. Je bent creatief genoeg en zal geprikkeld worden om eventuele problemen alsnog aan te pakken. Om de kracht van het Succes nog meer te versterken wordt een amulet van de Lung Ta van Overwinning aangeraden. Je kunt overigens het Levenskrachtamulet en het amulet van het Geestelijke Essentie gebruiken om deze sterker te maken.

Geld

Uw partner kan u wellicht helpen hier wat grip op te krijgen. Besteed uw tijd nuttig en blijf realistisch.

Conclusies

Invloed van de Jaarlijkse BergsterrenWe noemden al de negatieve energie, maar er is dus ook positieve energie vanuit de Bergsterren. De Ster van Grote Positieve Verwachtingen staat jou namelijk bij. Er is veel geluk en je krijgt kansen, maar moet er dan wel hard voor werken en vastberaden zijn om dit geluk daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat deze energie niet gelijk werkt, maar pas later tot succes zal leiden. De Geit is normaal gesproken niet impulsief zijn, maar misschien kan je dat nu beter wel eens zijn. Je kunt anders ontmoedigd raken en dan niets meer durven. Om gunstige energie van de Ster op te roepen, kan je bijvoorbeeld een beeldje van de Rat op de Os plaatsen, omdat deze welvaart kan versterken. Er kan echter ook een goede energie uit komen om positieve mensen aan te trekken. Je doet er goed aan een sleutelhanger te dragen met de Spiegel van deze Ster. Ook kun je deze in de zuidwestelijke sector van je huis plaatsen of in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen oproepen, dan heb je over het algemeen geluk in carrière en financiën. Je trekt deze Ster ook aan met je eigen gedragingen. Sta bescheiden en niet hebberig in het leven. Bescheidenheid siert jou en dan word je een magneet voor positiviteit. Een beeldje of sleutelhanger van de Blauwe Os kan spiritualiteit verhogen en inzicht geven over kwade energie. Deze beschermt en geeft wilskracht en vastberadenheid om negatieve situaties om te zetten in gunstige aspecten voor je carrière. Ook de Kleine Gunstige Ster zal steunen als je bescheiden bent en kan als magneet voor positiviteit werken Je kunt de Kleine Gunstige Ster oproepen door het kleine te eren en flexibel in het leven te staan. Ook een beeldje van de Blauwe Os is geschikt, omdat deze spiritualiteit verhoogt en meer inzicht geeft over kwade energie. Daarbij kan je er de Grote Ster van Verwachtingen aanroepen om te beschermen. Je wilskracht en vastberadenheid worden vergroot om negatieve situaties om te zetten in groot potentieel. De San Sha zal in de Zuidelijke sector bewegen en daar heeft de Geit last van. Als deze sector met de San Sha verstoord wordt, zal dit negatieve gevolgen voor je leven hebben. Daardoor moet je rekening houden met een grotere kans op beroving, financieel verlies, ongelukken en grote problemen die lang invloed houden. Er zijn drie gezichten in de San Sha; de Overval Sha, Rampen Sha en Ongeluk Sha. Je kunt deze energieën afwenden of absorberen door te zorgen dat de hal, slaapkamer, woonkamer en kantoorruimte rustig blijven. Plaats zachte kleuren en lichten en weinig lawaai. Een beeld van de Drie Goddelijke Bewakers in de entree of zuidwesten van je huis met het gezicht gericht op het Zuiden kan bescherming geven. Een krachtig amulet kan het HUM-Mantra Beschermingswiel zijn. Deze heeft een krachtige werking en wend negatieve of kwaadaardige energieën af. Is er iemand in je omgeving die jaloers is of word je geconfronteerd met negatieve energie op je werk of van bepaalde instellingen of organisaties, dan kan dit amulet effectief zijn. Er wordt aangeraden dit bij je te dragen in een tas.Romantiek en sociale contactenHet zal, ondanks genoemde negatieve energie, over het algemeen qua liefde en sociale leven een prima jaar zijn. Singles kunnen over het algemeen in staat zijn de juiste persoon te vinden, als je er natuurlijk naar op zoek bent. Het is een jaar, waarin het niet zomaar aan komt waaien. Je zult er zeker iets voor moeten doen en kunt het best naar natuurgebieden gaan, omdat je daar de grootste kans maakt om de juiste persoon te ontmoeten. Het is een prima jaar om geregeld aan sociale activiteiten deel te nemen. Dit geldt zowel voor gebonden mensen als singles. Heb je een relatie, dan is het een jaar om deze te verdiepen. Dit kan, afhankelijk van je relatie van alles zijn, maar over het algemeen goed uitpakken. Let op dat je soms wel eens te onderdanig kunt zijn en dan te voorzichtig. Dit kan bij andere mensen wantrouwen opwekken, omdat ze denken dat je het speelt. Je zult hier dus een weg in moeten vinden en over het algemeen zal dit jou wel lukken. Je bent uiteindelijk in staat om zeer aantrekkelijk voor anderen te zijn en zal ook zeker wel populair zijn. De negatieve #2 Ster zal dus in principe weinig invloed op je sociale leven hebben, tenzij een ziekte dit kan dwarsbomen. Voor de rest is het een gunstig jaar voor alle soorten relaties. Vorig jaar had je de #3 in je sector en deze was voor sociale en liefdesrelaties een stuk moeilijker. Dit jaar kan het wel zo zijn dat je nog het een en ander goed zal moeten maken. Wees er serieus in en tracht het dan ook op te lossen als er ruzies of andere problemen zi
jn geweest. Je bent dit jaar minder geneigd om ruzies te maken en zal ook veel meer geduld hebben. Over het algemeen zijn de vooruitzichten dan ook dat je meestal wel opgewekt en vrolijk in sociale contacten bent. Natuurlijk zullen de #2 Ster en sommige andere krachten je dwarszitten, maar dit heeft meestal geen uitwerking op je humeur. Ben je single, dan kan jij met je sterke aantrekkingskracht nieuwe mensen aantrekken en is er veel ruimte voor een lover. Je bent echter heel kieskeurig en zal niet snel toehappen als het om serieuze relaties gaat. Toch zijn er gunstige energieën om wel degelijk een vaste relatie aan te gaan. Ben je gebonden dan kan je ook veel liefde met je partner delen en is het een prima periode om liefde te verdiepen en heuglijke activiteit te ondernemen om meer romantiek te kunnen delen. Het zal een sociaal leven zijn met vele mogelijkheden om dingen samen met familie of vrienden te doen. Om liefdesgeluk te vergroten wordt aangeraden om een Stel Liuli Mandarijn Eenden in de slaapkamer te plaatsen. Singles kunnen het beste een Perzikbloesem Rat in het noorden plaatsen. Om je aantrekkingskracht te versterken, kan je een Madagaskar Rozenkwarts Maansteen dragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *