Maandhoroscoop Leeuw februari 2024

Moed, zelfvertrouwen, assertief en open is Leeuw Horoscoop Leeuw februari 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Het mooie van deze februari is dat het in het geheim en in het geheim voor je werkt. Dat is de hele betekenis ervan. Inderdaad, deze maand vierden de Kelten de godin Brigit, koningin van de vruchtbaarheid. Ze wordt vandaag nog steeds geëerd op 1 februari, tijdens het festival van Imbolc. Het doel is dat de heks Cailach (Winter) plaats maakt voor haar. We zien dus de eerste tekenen van vernieuwing in de kortste maand van het jaar.Op astrologisch vlak vervolgt Saturnus zijn reis in Waterman. Dit symboliseert perfect de tijd die de natuur nodig heeft om volledig te ontwaken. Ook de tijd waarin iedereen elkaar beter kan leren kennen, naar beste weten en overtuiging. Deze maand stellen luchttekens zichzelf alle vragen die ze sinds het begin van het jaar proberen te vermijden. Je goede voornemens: een nieuw begin, diëten, allerlei soorten plannen zijn nog steeds stevig verankerd. Maar de conjunctie Mars-Venus in Steenbok verstoort dit programma kwaadwillig en stelt je voor uitdagingen. Dat betekent dat je te maken hebt met je eigen realiteit. De dreiging die Waterman, Tweelingen en Weegschaal voelen, is niet alleen een hersenkwestie: ze zullen de hele maand een beetje moeten roeien. Met alle finesse en aanwezigheid van geest die kenmerkend zijn voor deze sterrenbeelden, zullen ze obstakels overwinnen, dus laten we erop vertrouwen dat februari jullie allemaal vooruit zal helpen. Je zult zeker hele leuke verrassingen beleven! Horoscoop februari 2024 Leeuw – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Beste Leo, kijk uit naar vele mooie momenten in februari, ze zijn balsem voor je ziel. Weg met stress, alleen doen wat er echt toe doet. Misschien kun je jezelf altijd trakteren op een dag om even helemaal los te gaan. Ontspan met een gezichtsbehandeling of breng uw immuunsysteem langzaam in vorm voor de lente in de sauna. Horoscoop Leeuw februari 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Leeuw februari 2024 – Carrière

Het duurt vaak even voordat je iemand in je hart hebt gesloten, maar als dat eenmaal het geval is, dan kan iemand vele potjes bij je breken. Toch is er iemand die al jouw grenzen gaat tarten. Voordat je hem of haar verwijten maakt: kijk eerst eens naar jouw eigen aandeel in het geheel. Ben jij er voor die ander geweest toen het nodig was? Of heb je teveel tijd en energie gestoken in het najagen van jouw eigen ambities en verlangens? 

Familie

Maandelijkse horoscopen voor 2024 voorspellen dat de enige mensen die je nodig hebt in je leven, degenen zijn die jou nodig hebben in hun leven. De mensen die je accepteren zoals je bent en niet wat je te bieden hebt, zijn je echte familie. Houd van de mensen die om je heen waren toen je worstelde om een baby te krijgen. 2024 astrologie voorspelt een succesvolle zwangerschap in uw gezin. Moedig uw gezinsleden aan om op het beste te blijven hopen. Een nieuw lid zal uw gezin meer vreugde brengen.

Werk

Economisch zullen ze het heel goed hebben, er zullen deze maand geen bijzondere problemen zijn en ze zullen zich geen zorgen maken over het verspillen van geld, aangezien er weinig kansen zullen zijn om dat te doen. Het advies voor degenen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw is om je niet te laten meeslepen door de waanzin van de verkoop, anders krijgen ze er spijt van.

Financiën

Leo: Je bent in Olympische vorm! Klaar om de strijd aan te gaan, je vuurt op alle cilinders. Uw argumenten destabiliseren uw concurrenten. Uw vooruitgang en succes zijn altijd gegarandeerd! Helaas delen sommige mensen niet noodzakelijkerwijs uw ideeën en uw manier van doen, wat soms een makkie is. Maar als je tegen teleurstellingen aanloopt, denk dan niet dat de betovering zal duren. Zet een stap en plaats mensen niet voor de situatie. Wees diplomatieker en alles komt goed. Op financieel gebied is alles in orde. Pas echter op voor de Volle Maan, want dan denk je dat je rijker bent dan je in werkelijkheid bent.

Geluk

Als de voorbij maand niet verlopen is zoals Leeuw het had verwacht dan zullen ze neigen om risico’s te nemen. Tot nu toe is het zo dat het risico vaak de moeite waard was, maar hou in gedachten dat dit ook catastrofale gevolgen voor je kan hebben, dus je moet bepalen of het het risico waard is.Je zal je niet jezelf voelen in februari. Jezelf afzonderen van anderen kan hierin helpen. Ook al zal het moeilijk voor je zijn, probeer zoveel mogelijk tijd alleen te spenderen en organiseer op deze manier je gedachten voor je je engageert in het leven van anderen.

Maandelijkse horoscoop Leeuw februari 2024

In februari zal Leeuw heel creatief zijn, maar tegelijkertijd meer introvert. Er zullen een aantal geweldige ideeën in je hoofd opborrelen die je zult willen uitvoeren. U moet er echter rekening mee houden dat er iets zal moeten worden opgeofferd. Daarom kun je deze maand maar beter rationeel nadenken en alle voors en tegens goed overwegen voordat je ergens aan begint. In deze periode zult u vooral op uzelf gericht zijn en het zal moeilijk voor u zijn om te socialiseren. Dring het niet op en neem een pauze van sociale evenementen. Het belangrijkste is dat u zich op uw gemak voelt.

Geld

Met het gezin zul je deze maand heel voorzichtig moeten zijn. Er bestaat gevaar voor ongelukken. De aandacht voor de gezinsleden moet daarom maximaal zijn, het zal nodig zijn om te voorkomen dat ze reizen of iets heel riskants doen. Sommige storingen kunnen thuis plaatsvinden, zoals breuken of ruzies als gevolg van overmatige stress.

Conclusies

Net als je denkt dat je in je werk of loopbaan meer stabiliteit hebt gevonden, komt er een voorstel dat je eigenlijk niet kunt weigeren. Misschien ben je bang dat dit te mooi is om waar te zijn. Dat kan je aan het twijfelen brengen. Is dit niet te hoog gegrepen, kun je dit wel? Is het niet beter om vast te houden aan wat je hebt? Probeer om je niet te laden leiden door angst. Bang zijn brengt je niet verder. 200 procent vertrouwen op de goede afloop en vertrouwen in het pad dat voor jou is uitgestippeld, daar moet je het nu van hebben.Je bent nog steeds in het gezichtsveld van de energieën die uit Waterman komen. Je moet dus op je gedrag letten als je wilt dat deze februari een succes wordt. Je instinct dicteert dat je, om te krijgen wat je wilt, meteen ter zake moet komen. Je hebt gelijk, want het geluk lacht je nu toe! Houd echter rekening met de mensen om u heen en hun mening. Dit voorkomt dat je wordt aangevallen door een kritiek squadron! Gebruik in plaats daarvan de deugden van uw natuurlijke openheid verstandig, en niet alleen voor persoonlijk gewin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *