Maandhoroscoop Vissen januari 2024

Bescheiden en gevoelig teken, ze hebben een sterke innerlijke waarneming en inspiratie Horoscoop Vissen januari 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Deze maand januari brengt je dromen. Meer had je niet nodig. Hier ben je dan, zonder voorspellingen over wat er zou kunnen gebeuren, en weddend op een mooie toekomst zonder uitstel. Ga verder op dit pad, gebeurtenissen doen zich voor en nemen de verwachte vorm aan. De 26e en 27e geven de voorkeur aan sensuele genoegens. Horoscoop januari 2024 Vissen – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Trakteer uzelf op een speciale vakantie in januari met Neptun. Laat u misschien verwennen in een wellnesscentrum of start thuis in uw badkamer met een uitgebreid verzorgingsprogramma. Mars adviseert tot de 23e: tot die tijd kunnen koude voeten gemakkelijk blaas- en nierontstekingen veroorzaken. Horoscoop Vissen januari 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Vissen januari 2024 – Carrière

Houd de gezondheid goed in de gaten, deze periode. Neem zo veel mogelijk vitamines en vergeet niet regelmatig te bewegen. Dat laatste hoeft overigens niet in een bloedverziekend hoog tempo te gaan, maar kan juist op een rustiger manier verlopen. Fanatiek als je kunt zijn, wil je jezelf in deze tijd van het jaar niet uitputten. Daaraan heeft je lichaam niets. Blijf ook voor je gezin openstaan voor gesprekken. Met een open mind kun je eventuele gevoelens van ongenoegen wegnemen.  

Familie

Vissenvoorspelling 2024 voorspelt een periode van verzoening met uw gezin. Je bent zo lang bij je partner weggebleven. Je moet teruggaan naar je partner en proberen samen een baby te krijgen. Je jaarlijkse inspanningen om een sterk gezin te stichten zullen spoedig vruchten afwerpen. 2024 astrologie dringt er bij u op aan om van uw zwangerschap te genieten wanneer deze eindelijk in uw gezin komt. Dingen kunnen moeilijk worden, maar uiteindelijk kom je er doorheen. Het zou helpen als je ging werken om voor je gezin te zorgen.

Werk

De gezondheid zal heel goed zijn. Degenen die in de maand januari onder het sterrenbeeld Vissen zijn geboren, zullen zich zelfverzekerder en krachtiger voelen. Dagelijkse lichaamsbeweging zal ze elke dag sterker maken. Maar pas op dat u deze maand niet bijzonder angstig en nerveus bent, aangezien uw gezondheid eronder kan lijden.

Financiën

Vissen: uw activiteit ligt op schema. Je moet er gewoon elke dag voor zorgen, want je weet hoe je het zo goed moet doen. Val echter niet op je lauweren in slaap. Blijf alert en vertrouw degenen die u beloften doen niet. Vissen, neem deze maand je moed in beide handen en durf nee te zeggen! Wees gerust, het zal je geen brutaal persoon maken, maar een persoon met onderscheidingsvermogen. Aan de financiële kant staat deze sector onder de bescherming van Jupiter. Hoewel de ontvangsten onregelmatig zijn, gaat het goed met uw financiën en stijgen ze.

Geluk

Het begin van het jaar zal een erg goede tijd zijn voor Vissen. Met dank aan Jupiter zal je veel verbeelding hebben in alle aspecten van je leven. Of het nu mode, loopbaan of je thuis is, je zal je zelf niet kunnen helpen maar altijd iets nieuws uitvinden. Het zal een goede kans zijn om nieuwe projecten te beginnen of vrijetijdsbestedingen te ontdekken. Je zal echter wel de neiging hebben om je geliefden te negeren door al je ingevingen en activiteiten waardoor je relaties verslechteren. Vergeet niet om je liefde te tonen aan je familie in januari en probeer een activiteit te vinden die je samen kan beleven.

Maandelijkse horoscoop Vissen januari 2024

In januari zullen Vissen gaan voor prestaties in hun carrière. Deze maand zal veel creatieve energie in u naar boven brengen, en u zult vol zitten met nieuwe ideeën, dus het zou jammer zijn om daar geen gebruik van te maken. Wees niet bang om uw mening te delen met uw baas en breng een aantal innovatieve ideeën naar de werkprojecten; u zult deze maand een grote kans hebben om wat erkenning te winnen. U zult echter de neiging hebben om uw partner te vergeten, wat de reden zal zijn voor zijn/haar chagrijnigheid. Probeer hem/haar op de een of andere manier te verrassen en laat hem/haar zien dat u om hem/haar geeft.

Geld

Op de werkvloer zal volgens de Vissenhoroscoop voor januari 2024 alles positief zijn, ook al moet je hard werken om belangrijke resultaten te behalen.

Conclusies

Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus (vrijheid, de massa) en Saturnus (regels, controle, autoriteit) actief. Het geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied jij meesterschap toont door je innerlijke rebel te beteugelen.Ze ontwikkelen zich in een geruststellende en zorgzame relatiecontext. De energieën die uit Steenbok komen, helpen je onaangename verrassingen te voorkomen en de juiste mensen aan te trekken. Bij onverhoopte problemen brengen zij u de oplossing. In dit gunstige klimaat heb je alle mogelijkheden om je dromen waar te maken. Op de lange termijn kunnen deze energieën echter tijdverspilling lijken. Je hebt het gevoel dat je in cirkels ronddraait. Met Mars in Tweelingen kun je uit deze veilige zone komen. Hij laat je er schattig uitzien. Hij belooft het, maar het is niet zeker of hij het nakomt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *