Chinese horoscoop Draak 2024

De draak is het vijfde dier in de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender. Karaktereigenschappen: trots en levendig, enthousiast, onweerstaanbaar, geestdriftig, succesvol, krachtig, extravert, inspirerend en voelt zich uitverkoren. Ze zijn geboren, net als de slang, onder het teken van geluk. De draak is in China ook het teken van de keizer en is bij ouders die een kind willen bijzonder populair. In de jaren van de Draak is er steeds een merkbare toename van geboorten omdat ouders het gunstig vinden om een kind onder dit teken geboren te laten worden. Horoscoop Draak 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Voor de draak breekt er een vruchtbaar jaar aan op dit gebied. Voor de gesettelde draak staat er een onverwachte mooie gebeurtenis te wachten in de maand juni. Voor de single draak is het belangrijk de maand oktober in de gaten te houden, het zou wel eens zo kunnen zijn dat u eindelijk die ene bijzondere persoon tegen zal komen. Horoscoop Draak 2024 – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

De drakenhoroscoop in het jaar van het konijn adviseert je om de geschenken van de sterpatroon te gebruiken met maximale gezondheidsvoordelen. Allereerst kunnen mensen van het teken volledig ontspannen omdat ze niet veel overuren hoeven te maken. Is het mogelijk om twee keer naar het resort te gaan? Geef niet op, het zal de productiviteit verhogen en je behoeden voor een emotionele burn-out. Bovendien heeft het lichaam na een nogal gespannen veer een herstart nodig. Overmatige stress verminderen Konijnen adviseren lichaamsbeweging. Hardlopen, fietsen of zwemmen is het beste. Last but not least, doe yoga thuis. Tegen eind mei sluit de horoscoop van 2024 een vitaminetekort niet uit, dus raadt het aan om meer plantaardig voedsel te consumeren of farmaceutische preparaten te gebruiken. De zomer belooft een geweldige vakantie. Gedurende deze tijd raadt de gezondheidshoroscoop van Dragon 2024 aan om iets te doen waar vaak geen tijd voor is: een bezoek aan de tandarts, een medisch onderzoek, een massage of spabehandelingen. Het konijn verzekert dat het werken met een psychotherapeut het leven voor sommigen gemakkelijker zal maken. Te actieve vakantiegangers moeten onthouden dat de zaak kan eindigen met verwondingen, zonnebrand of allergieën voor ongebruikelijke exoten. Chronische ziekten verschijnen in het vroege najaar. Zodat een slechte gezondheid het volwaardige werk niet verstoort, raadt de Drakenhoroscoop aan om preventieve maatregelen te nemen en voortdurend de toestand van het lichaam te controleren. De Bunny Patron zal degenen die in goede gezondheid voor zichzelf zorgen genereus belonen. Horoscoop Draak 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Chinese horoscoop Draak 2024 – Carrière

Het gaat goed met de draak op het gebied van werk, u bent tevreden en wordt goed beloont voor uw inzet. Het is waarschijnlijk dat u een extra stimulans zult krijgen door de komst van een nieuwe collega. 2024 is geen jaar waarin u op uw luieren kunt gaan rusten, maar u geniet van uw werk en heeft volop energie.

Familie

Dragon Chinese Horoscope 2024 onthult dat je altijd moet proberen om geluk onder je vrienden te verspreiden. Niets in deze wereld zal je meer vreugde geven dan mensen om je heen gelukkig te zien. Je moet je vriendschap koesteren en koesteren, want het hebben van vrienden kan het leven van een eenzaam leven gemakkelijk verslaan. Werk aan je sociale interactievaardigheden en zo kun je je sociale vaardigheden bijspijkeren.

Werk

In de liefde zal je goed op kunnen schieten met een Rat, Aap, Haan en Slang. Om je liefdesgeluk te versterken, wordt aangeraden om een Stel Kleurrijke Liuli of Rozenkwarts Mandarijn Eenden in je slaapkamer te plaatsen. Singles kunnen, om een nieuwe partner aan te trekken, gebruik maken van een Tibetaanse Dzi hanger of Maansteen met zilveren frame. Deze kan jou een sterkere aantrekkingskracht geven. Gebonden mensen kunnen een Amulet bij zich dragen van de Harmoniserende Groene Draak. Deze geeft veel bescherming om de relatie gunstig te houden. Single vrouwen kunnen dit jaar veel geluk hebben bij het verkrijgen van een relatie. Bijzonder zal zijn dat je de meeste kans op een nieuwe partner maakt als je in de vrije natuur bent. Ga dus geregeld naar een park, bos of het strand, je zult zien dat jouw persoonlijkheid dan een sterke magnetische werking op anderen heeft. Single mannen moeten meer moeite doen om een nieuwe partner te vinden. Je bent erg kritisch en anderen zullen moeilijk door jouw eisenpakket heenkomen. Om zelf aantrekkelijk te zijn, wordt aangeraden geregeld de natuur in te gaan. Gebonden vrouwen zullen dit jaar veel tijd aan hun partner besteden en de relatie zal daar automatisch door versterkt worden. Zelfs relaties die aan het begin van het jaar minder verlopen, zullen gaandeweg het jaar verbeteren, waardoor problemen verminderen. Voor gebonden mannen ligt het net iets anders. De relatie kan onder druk staan, omdat de man meer tijd aan de carrière kan besteden. Daardoor is er minder tijd voor de liefde. Beter tracht je dit te voorkomen.

Financiën

Werk en professionele carrière zijn de beste levensgebieden voor de draak in 2024. Om echter ten volle te profiteren van de kansen die zich zullen voordoen, moet u uw pessimisme en gebrek aan geloof in uw eigen kracht overwinnen. Het is tijd om dingen in actie te brengen en met vertrouwen en initiatief te handelen. Je kunt grote stappen vooruit zetten – ook als je niet meteen succesvol zult zijn en het niet gemakkelijk zal zijn. Er zijn ook grote veranderingen met betrekking tot een promotie in je huidige baan, een zoektocht naar een nieuwe baan of een grote verandering in je werk die betere vooruitzichten biedt voor de toekomst. Als je op zoek bent naar een baan, zijn jouw inzet en initiatief belangrijk. Zoek actief en gebruik al uw aansluitingen of serviceaanbiedingen! Wil je in hetzelfde beroep blijven werken, doe dan een nuttige bijscholing. Op het juiste moment kan dit erg nuttig zijn. Financieel gaat het langzaamaan steeds beter. Ze verdienen meer en uit verschillende bronnen van inkomsten. Ook is niet uitgesloten dat er inkomsten uit rentebetalingen, aandelen of iets dergelijks ontstaan. Maar pas op dat je het niet overdrijft. Betaal ook uw schulden af en probeer uw geld te sparen en te laten groeien voordat u het uitgeeft.

Geluk

De Chinese dierenriem voor 2024 onthult dat je altijd geluk onder je vrienden moet verspreiden. Niets geeft je meer vreugde dan te weten dat de mensen om je heen gelukkig en tevreden zijn met jou als hun ondersteuningssysteem. Koester en koester je vriendschappen, want vrienden hebben is beter dan een eenzaam leven leiden. Zet jezelf altijd buiten en werk aan je sociale vaardigheden. Zo ontmoet je meerdere mensen die je leven anders gaan vormgeven.

Chinese horoscoop Draak 2024

Je Levenskracht, Geestelijke Essentie en Lung Ta, die zorgt voor behalen van succes, zullen allemaal laag zijn en dit zorgt dat je de positieve Sterren alleen op kunt roepen door heel erg hard te werken en enthousiast te blijven bij de dingen die je doet. Positief en sympathiek gedrag zullen de meeste kans op geluk geven. Het zal geen makkelijk jaar worden en je zult bij alles wat je wilt volledig inzet moeten tonen. Je bent echter intellectueel en creatief zeer sterk en daarmee kan je van alles bedenken om er uiteindelijk een prima tijd van te maken. Levenskracht en Geestelijke Essentie, die zwak zijn, laten zien dat je het moeilijk kunt hebben het maximale uit inspanningen te kunnen halen. Geef echter niet op en blijf vastberaden je doelen achterna streven. Wat zorgelijk kan zijn, is dat de zwakte van deze aspecten zorgt dat zelfvertrouwen een flinke deuk oploopt. Dit zal je vooral merken als je iets zakelijks of financieel wilt bereiken. Kansen zullen er heus zijn, maar je moet er dus wel veel harder voor werken om ambities na te streven. Om te zorgen dat jij toch prima kunt handelen wordt aangeraden de amuletten van Levenskracht en Geestelijke Essentie te gebruiken. Deze kunnen alsnog meer geluk oproepen. Om jezelf te beschermen tegen inbraak, bedrog, misleiding of andere criminele activiteiten, wordt aangeraden een amulet van Kuan Kung bij je te dragen. Met name als je veel omgaat met mensen die de strijd met jou opzoeken, kan deze Godheid jou ondersteunen om je te verdedigen. Niet door te strijden, maar door rust te vinden. Je moet het ook voor elkaar zien te krijgen om je Lung Ta te verbeteren om meer succes te krijgen. Ook hierbij kan een amulet van de Lung Ta van Overwinning of het Hemelpaard met Succesvlag je ondersteunen om alsnog te bereiken wat je in gedachten hebt.

Geld

2024 was een goed jaar voor de draak op het gebied van financiën. Uw welvaart is gestegen en u heeft enkele goede investeringen gedaan. 2024 zal niet veel verandering brengen, maar wees alert op addertjes onder het gras. Er is een onverwachte meevaller te verwachten rond halverwege de maand mei, denkt u hierbij aan een erfenis of een schenking van een goede vriend of familielid.

Conclusies

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren Een positieve energie die jou dit jaar beïnvloedt, is de Ster van Grote Positieve Verwachtingen, die vanuit de richting van het Konijn in jouw sector komt. Vooral mensen die op zoek zijn naar een zeer grote doorbraak in hun leven, kunnen veel geluk en kansen krijgen. Zoals gezegd moet je er hard voor werken. Ook dien je vastberaden te zijn om geluk daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat de energie niet gelijk werkt, maar pas later tot succes zal leiden. Je krijgt in ieder geval een krachtige boost om blokkades en conflicten aan te pakken en te overwinnen. Voor de Draak kan het ook gunstig zijn vrienden of collega’s te hebben die uit een Konijnenjaar komen. Heb je deze niet in je omgeving, dan wordt aangeraden het amulet van het Maankonijn bij je te dragen. Pas op dat je niet te impulsief bent, omdat je dan dingen kunt doen, die jou weleens kunnen teleurstellen. Je zult dus moeten trachten om hier rust in aan te brengen en dan niet te ontmoedigd te raken. Om energie op te roepen kan je ook een beeldje van de Rat op de Os in het zuidoosten plaatsen, omdat deze welvaart versterkt, maar ook goede energie geeft om positieve mensen aan te trekken. Je doet er goed aan om een sleutelhanger te dragen van de Spiegel met de Ster van Grote Positieve Verwachtingen.Ook kun je deze in je sector van je huis plaatsen en vooral in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen oproepen, dan heb je geluk in carrière en financiën. Je trekt deze Ster aan door bescheiden en niet al te hebberig in het leven te staan. Bescheidenheid siert de mens en op die manier komt er energie vrij, waardoor je een magneet voor positiviteit kan worden. Een beeldje of sleutelhanger van de Blauwe Os verhoogt spiritualiteit en geeft inzicht over kwade energie. Deze beschermt jou en geeft veel wilskracht en vastberadenheid om negatieve situaties om te zetten in gunstige aspecten voor je carrière. Een andere kracht die jou zal bereiken komt vanuit de Ster van Kleine Positieve Verwachtingen. Deze komt vanuit de richting van de Slang en is ook gunstig voor de Draak. Deze kleine ster is meer gericht op alledaagse situaties, die we elke dag mee kunnen maken en waar we overwinningen in kunnen behalen. Je zult er verstandig aan doen om het kleine juist te eren en daar blij van te worden. Een lief woord, een leuk klein geschenkje, een kinderlach of iets anders kleins blijkt dan opeens groot te worden en zal geluk in je hart brengen. Zoek dan ook elke dag naar een beetje geluk, dat zal het leven nog mooier maken en voor meer succes zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *