Maandhoroscoop Boogschutter januari 2024

doelgericht, energiek en vol verlangen en inspanning Horoscoop Boogschutter januari 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Het jaar begint met veel goede voornemens, vergezeld van de wens om bergen te verzetten. Januari heeft twee gezichten en is tweesnijdend. Aan de ene kant is het moeilijk om de draad van het water en de gang van zaken te pakken na het Decemberfeest, aan de andere kant is het een nieuw begin en een kans om te groeien.Steenbok en Waterman staan natuurlijk voorop. De eerste kan zich nog steeds voeden met de laatste plutonische vuren; De laatsten kunnen misschien niet meedoen aan het feest omdat ze worden vergezeld door Saturnus, waardoor ze zich een beetje neerslachtig voelen. De maand zal echter rijk zijn aan evenementen en wendingen voor alle sterrenbeelden. Er valt veel te wedden en er is veel te verwachten, want de hele maand door vindt de close-dans van de zoete Venus en Pluto plaats. Het klimaat in het privéleven en ook op sociaal vlak kalmeert. Degenen die zich onder Weegschaal, Schorpioen en Stier bevinden, worden bijzonder getroffen, vooral op het gebied van kunst en schoonheid en die gebieden van activiteit die worden beïnvloed door het element aarde. Onder het ijs van januari worden mooie dingen voorbereid, die we allemaal, zonder uitzondering, in het volgende voorjaar zullen oogsten. Horoscoop januari 2024 Boogschutter – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

In de maand januari moet u eens kritisch naar uw menukaart kijken. Te snel eten, te vet voedsel en te grote porties kunnen leiden tot pijnlijke krampen. De gevolgen van verkeerde eetgewoonten zijn brandend maagzuur, diarree, buikpijn en een onaangenaam vol gevoel. Horoscoop Boogschutter januari 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Boogschutter januari 2024 – Carrière

Dit jaar is uitermate geschikt om een pauze in te lassen als je al een flinke tijd vast zit in een baan waarin je niet zo gelukkig bent. Je droomt al een tijdje van iets heel nieuws en nu staan de sterren gunstig om bijvoorbeeld een sabbattical van een half of een heel jaar in te lassen. Vooral de elementen van de natuur trekken je meer dan ooit te voren. Zoek het water op of het bos. Laat de wind door je haren waaien en bepaal je koers.  

Familie

De horoscoop van januari 2024 voorspelt een hechte ervaring met uw gezinsleden. Het is tijd om vrij te nemen van sociale media om je gezin weer op te bouwen. Niemand zal je kwalijk nemen dat je een privéleven leidt. Concentreer u op het samenbrengen van uw gezin in de Mercurius retrograde van 2024. Begrijp dat verschillende leden van uw gezin verschillende gaven hebben. Discrimineer uw kinderen niet op grond van hun geslacht. Behandel uw kinderen volgens hun behoeften. Het zonneteken van januari 2024 geeft aan dat het tijd is om je opvoedingsvaardigheden te verbeteren.

Werk

Op de werkvloer zal het heel goed gaan en het zal de meest geschikte tijd zijn om toekomstige activiteiten te plannen en nieuwe ideeën op te doen. Iemand kan tijdens deze maand een nieuw bedrijf of een nieuw project starten. Degenen die in januari onder het teken Boogschutter zijn geboren, kunnen alles krijgen wat ze willen.

Financiën

Boogschutter: De overdracht van Jupiter naar Ram regelt uw zaken. De dynamiek en ambitie prikkelt je. Je wilt slagen en geweldige dingen bereiken. Dit is allemaal mogelijk, maar alleen als je jezelf een doel stelt en onderweg niet van gedachten verandert. Boogschutter, zie je vrienden zoveel als je wilt, maar laat ze buiten je plannen. Aan de financiële kant bespaart u geld en bent u heel voorzichtig met uw uitgaven. Overdrijf het niet, want je entourage zal uiteindelijk denken dat je gierig bent.

Geluk

Personen met dit sterrenbeeld zullen vervuld zijn van seksuele energie in januari door de invloed van Venus. Je lust zal eindeloos zijn, wat oncomfortabel kan zijn voor je partner. Als je single bent, let dan op met wie je de tijd doorbrengt.Boogschutters zullen niet gefocust zijn op het werk of tijdens het studeren. Dit kan behoorlijke gevolgen hebben, vooral als het aankomt op relaties met je meerderen, die kunnen besluiten dat je niet om je job geeft en soms zelfs gaan zoeken naar iemand om je plaats over te nemen.

Maandelijkse horoscoop Boogschutter januari 2024

Januari zal een aantal onopgeloste situaties uit het verleden aan de oppervlakte brengen, en Sagittariërs zullen gedwongen worden om ze te openen en op te lossen zodat ze verder kunnen. U kunt verwachten dat sommige van uw ex-partners zullen opdagen in je leven, en je zult moeten praten over dingen die nog niet zijn opgelost tussen jullie twee. Misschien zal het oude gevoelens oproepen, dus laat ze je niet overheersen. Je zult deze maand moeite hebben je te concentreren en nogal impulsief zijn, dus probeer je emoties onder controle te houden en laat je verleden je verleden zijn.

Geld

Volgens de Boogschutter-horoscoop van januari 2024 zal geld geen probleem zijn, omdat het inkomen veel zal zijn. Januari wordt een voorspoedige maand, vooral de eerste drie weken. Om te kopen, verkopen of beleggen is dit de beste periode.

Conclusies

Niet alle Boogschutters zijn werkzaam in een vak dat met communicatie te maken heeft, maar mochten ze die wens hebben, dan is januari de maand om te solliciteren voor zo’n functie. Saturnus helpt je namelijk meester te worden op het gebied van communicatie, het woord, lesgeven, onderwijs of journalistiek.De energieën die uit Waterman komen, zullen je positieve veranderingen brengen. Ze brengen lichtheid in uw relaties en uw uitwisselingen met dierbaren. Uw gekoesterde onafhankelijkheid wordt niet langer gekleineerd. Integendeel, het wordt gewaardeerd en hoog in het vaandel gedragen. Ze beginnen dit nieuwe jaar in een uitbarsting van vreugdevolle vrijheid. Op een steenworp afstand zal Jupiter in Ram u verrassen met zijn golven van geluk. Het stimuleert je initiatief zodat je bestaan overeenkomt met je verlangens. Om echter waar te zijn, moet je strijden met de oppositie van Mars. U bent allergisch voor elke toezegging die de stabiliteit van de u aangeboden wijzigingen in gevaar zou brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *