Maandhoroscoop Leeuw maart 2024

Moed, zelfvertrouwen, assertief en open is Leeuw Horoscoop Leeuw maart 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Deze maand maart belooft verrassend te worden! In feite ontmoeten ten minste vier planeten elkaar in Waterman: Mercurius, Venus, Mars en Saturnus. Deze belangrijke verbinding zal zeker fundamentele vragen op sociaal vlak doen herleven: Waterman speelt zijn volledige maatschappelijke, associatieve en humanitaire rol, maar ook op individueel niveau zullen Watermannen zijn invloed voelen. De opkomst van aardenergie, die samenhangt met het begin van de lente, heeft twee betekenissen: het is natuurlijk levensenergie, maar de ontmoeting van de planeet Saturnus met de planeet Mars (in een rechte lijn) trekt de meeste aandacht. De oorlogsgod houdt er niet van om betrokken te raken bij Saturnus, die hem op zijn plaats zet. Er is dus heel weinig voor nodig voordat de krachtige levensenergie het luchtelement Waterman niet binnendringt. Laten we hopen dat de groten van deze wereld wijs zullen zijn en dat ze het juiste pad zullen bewandelen. Dat de engel van de dierenriem vanuit zijn urn al zijn helderheid en wijsheid over de wereld uitstort. Horoscoop maart 2024 Leeuw – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Overweldig uw lichaam in maart niet met overheerlijk eten. Een fruit- of soepdag is een goede manier om het lichaam te ontgiften. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pomelo als tussendoortje? De kruising tussen grapefruit en pomelo bevat veel vitamine C, kalium, magnesium en fosfaat, terwijl het weinig calorieën bevat. Halverwege de maand overwin je snel een klein mentaal dieptepunt. Horoscoop Leeuw maart 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Leeuw maart 2024 – Carrière

Je bent uit op genoegdoening omdat je niet lekker in je vel zit. Onverschrokken ga je tekeer, maar dat blijft niet ongestraft. Pas op dat je geen reputatieschade oploopt. Jarenlang heb je gebouwd aan een solide basis. Waarom zou je dat nu allemaal in een keer tussen je vingers door laten glippen? Praat over wat je dwars zit en ga niet als een dolle Leeuw vriendschappen en relaties met collega’s beschadigen. Beheers je! 

Familie

Bescherm uw gezin altijd tegen mensen die hen mogelijk kwaad willen doen. Stel grenzen waardoor mensen alleen dicht bij u kunnen zijn, maar zich niet met uw familiebedrijf hoeven te bemoeien. Voorspellingen voor familieastrologie roepen u op om u te concentreren op wat uw gezin nodig heeft en hetzelfde te bieden volgens uw vermogen.

Werk

Met geld zullen degenen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw het heel goed doen. Zij zullen geen problemen hebben en er vinden geen wijzigingen of verschuivingen plaats in de eerste helft van de maand. Het blijft zoals het vorige maand was en in principe zou er geen probleem moeten zijn. Het zal nog steeds beter zijn om geld te besparen en uitgaven te verminderen, zelfs als ze wat grillen willen bevredigen. Ze kunnen een lening of een schuld afbetalen. Als ze overtollige spullen hebben, kan het hen een goed gevoel geven om ze kwijt te raken of aan een GGO te geven. In de tweede helft van de maand kunt u onverwacht wat extra geld of een salarisverhoging krijgen. Een zorg die zich kan voordoen, kan de financiën van uw partner zijn.

Financiën

Leo: Deze sector is bevrijd van het juk van Saturnus, kansen krijgen een andere dimensie en mensen komen eindelijk hun verplichtingen na. Je voelt, deze keer is het een goede start! Je laat zien waartoe je in staat bent! Geluk komt nooit alleen. Dankzij je legendarische interpersoonlijke vaardigheden haal je de verloren tijd briljant in. Alles gaat de goede kant op, en natuurlijk in jouw voordeel. Aan de financiële kant, rond de 7e, verstoort de Volle Maan je onderscheidingsvermogen. Het geeft je het gevoel dat je helemaal blut bent. Controleer voordat je vloekt.

Geluk

Deze maand zal bijdragen aan je assertiviteit en zelfvertrouwen. Je moet dit in je voordeel gebruiken en proberen om problemen op te lossen waarvan je tot nu toe niet zeker was. Focus op degene waar je je de meeste zorgen over maakt.Leeuwen moeten er ook op letten aangezien hun prikkelbaarheid in maart kan leiden tot conflicten op de lange termijn. De positie van de maan zal je helpen en je zal de kans hebben om net op tijd de gevolgen van je acties in te schatten voor ze gebeuren. Maart zal een maand van dualiteit en dilemma voor je zijn.

Maandelijkse horoscoop Leeuw maart 2024

Maart in Leeuw zal zijn temperament ondersteunen. Met groot enthousiasme begint u aan alles wat op uw pad komt, en u zult in alles uitblinken. Dit kan uw omgeving van streek maken, die jaloers zal zijn op uw succes. In het gezelschap van anderen zult u opvallen met grote communicatieve vaardigheden en gevoel voor humor. Uw verhalen vol enthousiasme zullen interesse wekken bij mensen, en u zult een favoriet worden. Tijdens deze periode kunt u problemen ervaren die te maken hebben met het spijsverteringsstelsel, dus richt u op een gezond uitgebalanceerd dieet en voldoende rust.

Geld

Volgens de horoscoop van maart 2024 zal het gezin deze maand op de achtergrond gaan zitten, ook al zullen ze kunnen waarderen dat de leeuw voor hen werkt, om hen een beter welzijn en een betere levenskwaliteit te geven. Leo hoeft zich niet schuldig te voelen als ze wat tijd met het gezin missen.

Conclusies

In maart gaat de planeet Juno door het teken Waterman. Als er iemand is die beide gezichten van Juno te zien kan krijgen, dan is het Leeuw. Met Juno in Waterman is het bijna vanzelfsprekend om de grote liefde en de grote passie in een persoon verenigd te zien. En ja, dat kan zelfs gebeuren in het leven van de single Leeuw of Leeuwin. Dat brengt je in contact met grootste gevoelens, gevoelens waarvan je misschien niet eens meer besefte dat ze in je tot leven gekust konden worden. Hoe heerlijk is dat? Toch zal je soms door de invloed van Waterman merken dat het lastig is om tot een duidelijk commitment te komen. Of dat nu aan jou ligt of aan de ander, het kan een beetje knipperlichten tussen jullie twee als het lastig is om precies te bepalen hoeveel ’dichtbij’ en hoeveel ‘afstand’ jullie prettig vinden. Laat je daar niet te veel door afleiden, smijt niet met termen als bindingsangst. Op het moment dat je iets een naam geeft, lijkt het soms net alsof het zich dieper vastgrijpt in je leven. Waar je naar kijkt, daar ga je naartoe. Houd het luchtig, volg je instinct en ga voor de liefde.Deze maand staat in het teken van het verlaten van Saturnus uit Waterman! Dus Jupiter en geluk nemen al hun proporties aan en bieden u kansen die uw actieterrein uitbreiden. Met de bevrijding van het juk van Saturnus kun je er volop en zonder grillen van genieten. Wat betreft Mars in Tweelingen, hij zal je helpen de juiste mensen te ontmoeten en je aanmoedigen om de kansen te grijpen die op je pad komen. Hij brengt zijn snelheid van handelen en reactie op jou over. In deze sfeer wijst alles erop dat je leven van versnelling zal veranderen! Uranus, ondersteund door Venus vanaf de 17e, vereist echter dat je realistisch bent als je wilt dat alles wat je wordt aangeboden een echt succes wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *