Maandhoroscoop Leeuw april 2024

Moed, zelfvertrouwen, assertief en open is Leeuw Horoscoop Leeuw april 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

April kondigt zich aan met nieuwe frisheid en komt zachtjes tot rust terwijl we onze illusies "buiten de deur" vegen. Iedereen zal die lentewinden voelen die een gelegenheid zijn om niet alleen na te denken over wat we met ons leven willen doen, maar ook over wat goed is voor onze naaste. Er zijn zeker onderhandelingen gaande. Wereldleiders moeten misschien meer vragen stellen over de toekomst van de betrekkingen tussen landen. Vooral in Europa en Azië. Wat willen we promoten? Wat wordt onze weg in de toekomst? Weten we zeker wat we ermee gaan doen? Maar we hebben er alle belang bij de ogen niet te sluiten voor de problemen waarmee onze planeet wordt geconfronteerd: klimaatverandering, respect voor het milieu, enz. Anders betalen we een hoge prijs. Ook de conjunctie Mars/Saturnus in Waterman zorgt voor concurrentie. Grote sportevenementen met als hoofddoel de betrekkingen tussen volkeren en naties te bevorderen. Hopelijk wordt dit bericht begrepen en uitgezonden. April 2024 zet ons in een tweede jeugd en dat is maar goed ook. Horoscoop april 2024 Leeuw – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Met Mars voel je je fit en gezond. Om dat zo te houden, moet u in april extra op uw voeding letten. Deze maandhoroscoop wil je ook adviseren om stress zoveel mogelijk te vermijden. Je hebt vaak tijd voor jezelf nodig, en daar moet je jezelf ook op trakteren. Horoscoop Leeuw april 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Leeuw april 2024 – Carrière

Een vrolijke periode is voor je aangebroken. Zowel thuis als op het werk loopt alles als een zonnetje. Hoewel je niets hebt te klagen, ligt er wel een conflict in jouw omgeving op de loer. Pas op dat je niet wordt betrokken bij deze burenruzie, of het gesteggel binnen je kennissenkring. Het lijkt er namelijk op dat je wat te goed van vertrouwen kunt zijn en dat kan verkeerd worden uitgelegd.  

Familie

Als gezin moet je meer tijd samen doorbrengen. Wees altijd bij elkaar in goede en slechte tijden. Wees de steunpilaar voor elkaar en je zult een gelukkig, vredig en harmonieus huis hebben. Astrologische voorspellingen voor 2024 voorspellen dat uw gezin deze maand meer verenigd zal zijn dan ooit tevoren. Dit komt door de liefde die er rondgaat. Wees er altijd voor elkaar en leid elkaar op het juiste pad.

Werk

Met geld komt het deze maand goed, volgens de horoscoop Leeuw april 2024. Er zullen geen bijzondere problemen zijn, maar misschien wat late betalingen. Het zal nodig zijn om niet nalatig te zijn met de rekeningen en met alle bureaucratie. Ze kunnen wat geld verliezen. Gokken zal een goede optie voor hen zijn, maar ze hoeven niet te veel geld te spelen.

Financiën

Leo: Geluk lacht je toe, en kansen komen uit het niets. Leo, de lucht vervult je wens! Dus nu is niet het moment om je te concentreren op wat er mis is! Bekijk in plaats daarvan alle voordelen die voor u beschikbaar zijn. Wat betreft de mensen die je irriteren met hun ideeën, probeer ze te begrijpen. Door dit te doen, zul je merken dat ze het niet bij het verkeerde eind hebben en dat hun standpunt opwindend is en de moeite waard om te onderzoeken. Aan de financiële kant doet deze sector het goed. Maar het is mogelijk dat niet aan uw verwachtingen wordt voldaan. Dus lees de kleine lettertjes zorgvuldig voordat u bedenkt dat uw gesprekspartner gierig is.

Geluk

April zal een maand van onafhankelijkheid en wijziging zijn voor Leeuwen. Of het nu een wijziging in je gedrag, in je levensstijl, op je werk of een wijziging in je uitzicht, je zal er ten volle van genieten. Let wel dit kan ook negatieve zaken met zich meebrengen. Je zal je willen bevrijden van je huidige verplichtingen en genieten van je vrijheid. Je kan spijt krijgen van dit soort wijzigingen op een later moment.Als je je aangetrokken voelt tot de alternatieve wetenschappen, dan is deze maand het ideale moment om je hierin te verdiepen aangezien de horoscoop aangeeft dat je hierin zal verlicht worden door een exceptioneel talent, die echter van korte duur zal zijn.

Maandelijkse horoscoop Leeuw april 2024

April wekt in Leeuw seksuele energie en ongebreidelde eetlust op. Alle onderwerpen die voor jullie taboe waren, zullen nu opengaan en jullie zullen nieuwe gebieden van seksualiteit gaan ontdekken. Plan een heel weekend met uw partner alleen voor uzelf, zodat u kunt genieten van intieme momenten zonder de rust te verstoren. Uw verlangen naar seks zal echter zo sterk zijn dat u het idee van volledige vrijheid prettig vindt, wat later uit de hand zou kunnen lopen en zich tegen u zou kunnen keren. Laat je niet misleiden door het moment van dronkenschap, zodat je niet verliest wat echt belangrijk is.

Geld

In het gezin zal de leeuw zich zeer op zijn gemak voelen. Zijn huis zal stil zijn en zijn familie zal aan zijn zijde staan en hem steunen. Ze zullen veel tijd binnenshuis willen doorbrengen om uit te rusten, de verbinding met het werk te verbreken en te doen wat ze maar willen.

Conclusies

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent. Lilith houdt zich niet erg bezig met jouw dagelijkse leven, maar zal proberen om jou te benaderen in je slaap, tijdens je dromen. Dan zou je de oplossing van een probleem kunnen dromen, waar je dan de hele dag over loopt te piekeren. Met je gezonde verstand kom je er niet uit, maar als je wakker wordt, weet je ineens wat je moet doen. Of je voelt in je dromen heel sterk aan waar je partner mee bezig is. Die kun je dan bijna letterlijk horen praten, alsof er sprake is van telepathie.Jupiter in Ram blijft je actieradius uitbreiden. Dit geeft je kansen om je gaven of kennis te uiten. Als je het gevoel hebt stil te staan, gaat dat gevoel weg. De geluksster biedt je, als je het ermee eens bent, de mogelijkheid om je situatie of een deel van je leven te veranderen. Om dit allemaal in de best mogelijke omstandigheden te laten gebeuren, moet je het hoofd bieden aan de enigszins beperkte energieën die van Stier uitgaan. Tussen de 1e en de 30e zul je vooral moeten onderhandelen met Mercury! De achteruitgang vanaf de 22e veroorzaakt vertragingen. Maak van de gelegenheid gebruik om na te denken in plaats van te schreeuwen. Kijk goed wat je wordt aangeboden. Wees diplomatiek in uw uitwisseling en er zal een overeenkomst worden bereikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *