Maandhoroscoop Leeuw juli 2024

Moed, zelfvertrouwen, assertief en open is Leeuw Horoscoop Leeuw juli 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Zon en energie in het vooruitzicht, de zomer wordt heet! Dankzij de opkomst van bepaalde planeten komt er een hernieuwd optimisme in de zodiac born. De zomer arriveert met veel pracht en praal en een focus op liefde. Een paar kleine wolken zonder gevolgen verduisteren de lucht van bepaalde sterrenbeelden, maar we rekenen op het licht van de zon om harten te verlichten en te verwarmen. Liefhebben, ontmoeten, flirten en uitgaan, de cooler is ongelooflijk gemengd. Een grote hitteberoerte is te verwachten. Het is tijd voor de feestdagen. Het is de opwinding, we ontspannen, we stoppen de zorgen in de kast om maar aan één ding te denken, zonnebaden en met volle teugen genieten van de zomer. Elk teken kan de vruchten plukken van de sterren. Voor het grote kwaad de grote remedies. Terwijl de zomer je helpt alles te vergeten, laat je jezelf vasthouden door de zachte zonnestralen te temmen. Rijmt deze zomer op liefde? Horoscoop juli 2024 Leeuw – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Uranus zet nu een moordend tempo neer, je hebt de neiging rusteloos te zijn. Mars kalmeert echter, spoort je aan om op een gezonde manier te ontspannen. Hij herinnert je er steeds aan dat je tijd voor jezelf moet nemen, dat je het vorige leven niet moet versnellen. Werk, succes, vooruitgang zijn niet alles. Je hebt tussendoor slaap nodig en veel rust. Horoscoop Leeuw juli 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Leeuw juli 2024 – Carrière

Maagd juli Algemeen beeld Voor de Maagd lijkt deze maand sociale contacten centraal te staan. De kans bestaat dat jij je sociale contacten een beetje hebt verwaterd. Deze maand kun jij vertrouwen op je intuïtie wat betreft je vriendschappen; je lijkt haarfijn aan te voelen wat je vrienden nodig zijn. Ondanks dat je zelfvertrouwen een boost lijkt te krijgen en het goed voelt om op de voorgrond te treden, lijk je wel genegenheid en bevestiging nodig te hebben. Vooral vanaf het tweede helft van de maand lijkt het te gaan om samenwerking en mede hierdoor kalmeren relaties op een positieve manier. Deze periode staan de sterren goed wat betreft zaken en financiën. Thuis is de sfeer ontspannen en daardoor maak je plannen om met het gezin weg te gaan. Je hebt een hoofdstuk afgesloten en hebt nu tijd en ruimte voor nieuwe uitdagingen. Je geleverde inzet om geld opzij te zetten, werpt vruchten af. Er is geen vuiltje aan de lucht en het komt aan op genieten.  

Familie

Maandelijkse voorspellingen voor 2024 voorspellen een maand van gelukzaligheid in uw gezinsleven. Het gaat de goede kant op en geliefden kunnen goed met elkaar opschieten. Rust is aan de orde van de dag in uw huishouden. Het kostte je wat tijd om vrede en sereniteit te bereiken, en nu kun je blij zijn met je inspanningen. Dit is het beste moment voor jou en je partner om te praten over het krijgen van een baby. Leo-mannen zouden beter in staat moeten zijn om voor hun zwangere vrouwen te zorgen.

Werk

Geld zal deze maand uit de lucht vallen voor degenen die zijn geboren onder het sterrenbeeld leeuw. Het inkomen zal toenemen, ze zullen extra inkomsten krijgen die ze niet hadden verwacht, ze zullen geluk hebben in het spel en in hun investeringen. Hun vrienden konden hen interessante deals aanbieden. Via online activiteiten konden ze geld verdienen. Ze zullen gelukkig zijn omdat ze veel meer geld aan zichzelf kunnen uitgeven en ze zullen zich vrij en gelukkig voelen.

Financiën

Leo: Ook deze maand hangt je succes af van je vermogen om eventuele uitdagingen aan te gaan. Wees gerust op dit punt. Je komt er schitterend! Leo, je charisma zorgt ervoor dat je niet onopgemerkt blijft. Het werkt voor jou, maar soms kan het sommige mensen irriteren. Zorg er dus voor dat je ze niet beledigt. Door dit te doen, zult u hun welwillendheid aantrekken, wat veel nuttiger is voor uw vooruitgang dan hun wrok. Aan de financiële kant is alles in orde, maar om duistere redenen ben je ervan overtuigd dat je geen geld hebt. Controleer voordat je jezelf voor niets kwelt.

Geluk

Deze maand zal de Leeuw in harmonie en warmte vertoeven, met dank aan de invloed van Venus. Je zal dankbaar gebruik maken van de capaciteit om nieuwe relaties te maken om zo interessante mensen te leren kennen. Daarnaast zal je ook voldoende geduld hebben om degenen aan te horen die je niet zo bevallen.Jaloezie kan echter ook de kop opsteken door de invloed van de planeet. Je zal tijd doorbrengen met vrienden en tegelijkertijd je partner de schuld geven dat deze niet genoeg tijd met je spendeert. Probeer te begrijpen dat het voor je partner niet altijd aangenaam is om tijd door te brengen met je vrienden.

Maandelijkse horoscoop Leeuw juli 2024

In juli zal Leeuw kalmeren en het leven laten stromen. U zult zich realiseren dat u niet alles hoeft te controleren en dat het goed is om gewoon geleid te worden en te genieten van het huidige moment. In deze periode zult u ook zeer empathisch zijn, waardoor uw dierbaren uw gezelschap zullen opzoeken en naar u toe zullen komen voor advies. Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om te luisteren zullen u helpen iemand te ontmoeten die een belangrijk deel van uw leven zal worden, of het nu een levenspartner is of een goede vriend.

Geld

De familie zal zich zeer op haar gemak voelen en zal de leeuw steun en welzijn brengen. Thuis zal hij zich erg op zijn gemak voelen en het zal de ideale plek zijn om te wonen en te rusten, waar hij kan bijkomen van het hectische leven dat hij leidt.

Conclusies

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen.Ook al verlaat Mars je sterrenbeeld op de 10e, deze maand wordt nog steeds levendig. Waarom? Omdat de Zon, Mercurius en Venus jouw teken bezetten. Deze energieën vergroten je zelfvertrouwen en kwaliteiten. Ze verlichten je aura met een licht waardoor je wordt waargenomen. Zonder het met opzet te doen, trek je de aandacht. In dit voor jou bijzonder gunstige astrale klimaat moet je over je ego waken voordat het de overhand krijgt. Dit zou tot ongewenste effecten leiden. Probeer, om dit te voorkomen, uw ideeën niet ten koste van alles te verdedigen. Luisternaar anderen, zelfs als je denkt dat ze overdreven voorzichtig of conservatief zijn. In deze met wijsheid doordrenkte staat heb je de kansen op vooruitgang waar je naar hunkert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *