Maandhoroscoop Vissen maart 2024

Bescheiden en gevoelig teken, ze hebben een sterke innerlijke waarneming en inspiratie Horoscoop Vissen maart 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Je beleeft ze allemaal: vrienden, liefde en je verlangen om de grenzen te verleggen. Jij bent zeker de initiatiefnemer van het sportieve of feestelijke weekend deze maand. Tenzij je een vakantieorganisator wordt. Je kent je kleine wereld goed. Als er voor het eerst een paar in je universum verschijnen, zul je ze snel in de juiste baan plaatsen. Horoscoop maart 2024 Vissen – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

In maart verwachten de sterren dat je meer beweegt – en niet alleen thuis op de hometrainer, maar veel in de frisse lucht! Er gaat niets boven een stevige wandeling of een lange wandeling. Ligt er nog sneeuw, dan is langlaufen ook een prima optie. Horoscoop Vissen maart 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Vissen maart 2024 – Carrière

Je zult meer sociale contacten krijgen als je oprecht geïnteresseerd bent in een ander. Het zou kunnen dat je liefdesleven onder druk komt te staan. Ga bij jezelf te rade of je dat echt heel erg vindt. Als je al een heel klein beetje jouw bedenkingen had, komt dit misschien wel heel goed uit.  Rond de zaken met jouw partner wel keurig af anders moet je rekening houden met een lange nasleep. Je krijgt nieuwe uitdagingen op jouw pad! 

Familie

Deze maand krijg je alle steun die je nodig hebt van je familie om je leven te verbeteren. Luister naar hun advies en krijg altijd hulp als ze hetzelfde voor jou doen. Familie is belangrijk in je leven. Zonder uw dierbaren kunt u niets bereiken. Uw dierbaren zullen u in de juiste richting leiden die u in het leven moet inslaan. Doe altijd dat wat u zal verheffen en ook het leven van uw dierbaren zal verheffen. De astrologische horoscoop voor 2024 roept je op om altijd te waarderen dat je omringd bent door mensen die het beste met je voor hebben.

Werk

Economisch zal de vis het heel goed doen. De afgelopen maanden verdient hij misschien meer, en het geld komt van werk of van een bedrijf dat ze openen. Als ze deze maand geld beschikbaar hebben om te investeren, zullen ze ook een geweldige intuïtie hebben om het te doen.

Financiën

Vissen: De komst van Saturnus in uw teken onthult uw ervaring en geeft u volwassenheid. De ster van wijsheid zorgt ervoor dat je een stap terug doet van wat nodig was. Je ambities veranderen. Ze gaan naar de basis. Deze overdracht kan echter inwerken op uw motivatie. Dus als je je deze maand een beetje down voelt, maak je dan niet al te veel zorgen. Forceer niet meer dan je nodig hebt, want je carrière komt op geen enkele manier in gevaar. Aan de financiële kant wordt deze sector nog steeds gedreven door Jupiter. Er komt onregelmatig geld binnen. Beheer in deze omstandigheden uw budget nauwkeurig, vooral rond de 7e.

Geluk

In maart zal de zon de grootste invloed hebben op je gemoed. Net als deze ster zal je overlopen van vertrouwen en gulheid. Het is de ideale gelegenheid om je baas of business partner uit te nodigen voor een diner om op die manier wat pluspunten te scoren die uiteindelijk ook je loopbaan kunnen veranderen. Laat je echter niet meeslepen en stel geen te hoge eisen voor jezelf. Hoe nederiger je bent, hoe waarschijnlijker het is dat de beloning uit zichzelf naar je zal komen. Pas dit toe op relaties buiten je werkveld en vermijd om onnodige druk op te leggen aan je naasten.

Maandelijkse horoscoop Vissen maart 2024

In maart kunnen de gevoelens van Vissen over een toekomst met hun partner nogal rommelig zijn. Hoewel je meestal in een goede stemming zult zijn, zullen die gevoelens je beïnvloeden. U moet uw twijfels niet verbergen, en u moet proberen er nu met uw partner over te praten. In deze periode zullen uw daden worden beïnvloed door de energie die u uitstraalt. Volg uw gevoelens en probeer alles op tijd op te lossen, zodat u niet in een depressieve stemming raakt of iemand anders kwetst. Aan de andere kant zult u zeer empathisch zijn, wat u zal helpen om een oplossing te vinden voor de belangrijke kwestie.

Geld

Met het gezin komt alles goed en zal het normaal verlopen volgens de Vissen-horoscoop voor maart 2024. Er zullen geen bijzondere problemen of veranderingen in huis zijn. De vissen voelen zich thuis in huis en vinden daar de oase van rust.

Conclusies

Juno doet een beroep op jouw spirituele kwaliteit. Dat betekent dat je samen met een partner of geliefde een nieuwe dimensie van seksualiteit kunt verkennen. Dat zou je zelf kunnen opzoeken via een cursus, maar het kan ook spontaan ontstaan. Je zou je zelfs kunnen ontpoppen als de gids en begeleider van je partner. Je krijgt de kans om ervaringen op te doen die jouw seksualiteit meer diepte en voldoening geven. Terwijl er ook een element is van vrijheid, luchtigheid. Misschien heb je dit niet eerder meegemaakt. Misschien lag dat aan je partner. Misschien ben je er nu zelf pas klaar voor. Maar het brengt je bij gevoelens die enerzijds vertrouwd zijn, alsof je ze kent van heel lang geleden. Anderzijds zijn ze nieuw, alsof je ze voor het eerst ervaart. Misschien zou je er het liefst helemaal in verdwijnen. Maar dat is uiteraard niet te bedoeling, want Saturnus staat te wachten om de grens aan te geven. Het is niet de bedoeling dat intimiteit verandert in een drug waar we steeds meer van nodig hebben. Het is de bedoeling dat het de verbinding met de ander bekrachtigt, zonder dat we verslaafd raken. Het is jouw opdracht daarin de balans te vinden.Deze maand markeert de overgang van Saturnus naar uw teken. Deze energie is een beetje streng, maar het zal je aanmoedigen om je ambities en prestaties te structureren. In verbinding met de energieën van Steenbok en Stier worden uw vaardigheden, uw ervaring en uw talenten bevorderd. Je connecties met anderen zullen verdiepen. U zult na verloop van tijd contact opnemen. Daarbij zal Saturnus je ook helpen om alleen degenen te behouden die zullen delen in je ontwikkeling. Samen met Mercurius die deze maand in uw teken circuleert, zal hij u aanmoedigen om te kijken wat er gebeurt voordat u een beslissing neemt. Rond de 7e, wanneer de Volle Maan zich in Maagd vormt, observeer, wacht en handel dan rustig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *