Maandhoroscoop Vissen april 2024

Bescheiden en gevoelig teken, ze hebben een sterke innerlijke waarneming en inspiratie Horoscoop Vissen april 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Omdat je positionering optimaal is, zul je merken dat de zoektocht naar de graal een eeuwenoud probleem is. Kortom, je opent je chakra's en staat in verbinding met het hele universum. In de liefde maak je, net als elders, heel snel verbinding: de kosmos of… het internet, niets ontgaat je. De geweldige date of het prachtige cadeau is voor jou, geniet ervan! Horoscoop april 2024 Vissen – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Pas op voor onderkoeling! Ook al schijnt de zon in april al warm, het lichaam is vatbaar voor buikontstekingen. Je kunt jezelf stoer maken met contrastdouches. Dit stimuleert ook de doorbloeding en zorgt voor een stevige huid. Horoscoop Vissen april 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Vissen april 2024 – Carrière

Niemand hoeft je te vertellen dat je relatie in de gevarenzone verkeert. Nu wordt duidelijk dat jij en je partner eerder hadden moeten beginnen met praten over jullie ongerief. Ondertussen zijn er kapers op de kust verschenen. Nu komt het erop aan hoe sterk jullie liefde is en hoe groot de wil om te vechten voor alles wat jullie samen bereikten nog is. Bied elkaar ruimte maar blijf in gesprek. Probeer de draad weer op te pakken. 

Familie

Je gezin zal deze maand gevuld zijn met geluk. Al je gezinsleden bereiken geweldige dingen waar je trots op mag zijn. De dierenriem van april 2024 onthult dat uw kinderen goede cijfers halen op school, en dat zullen ze blijven doen met uw voortdurende steun. Astrologische voorspellingen voor 2024 roepen je op om je partner altijd de steun te geven die ze nodig hebben om hun carrière op de rails te krijgen.

Werk

Wat geld betreft, volgens de Vissen-horoscoop van april 2024 komt alles deze maand goed. In de afgelopen maanden zal dit teken zijn verbeterd en zal het blijven verbeteren in termen van vaardigheden op het gebied van geldbeheer. Voorspoed zal dit teken binnengaan en met geld zal hij in staat zijn om alle grillen te bevredigen en zich gelukkig te voelen.

Financiën

Vissen: naarmate de dagen verstrijken, vindt deze sector zijn kruissnelheid. Het succes is er. Je doet je werk heel consciëntieus. Alles is in orde, behalve dat je motivatie half stokt. Heb je een rondleiding gekregen van je activiteiten? Misschien. In de tussentijd, en om u op de been te houden, zijn de zaken aan de financiële kant meer bemoedigend. Er komt geld binnen. U plukt de vruchten van uw inspanningen, die talrijk zijn. Vissen, voordat u geld uitgeeft, kijk naar het niveau van uw bankrekening en het comfort dat het u biedt.

Geluk

In april zal Vissen op een andere persoon lijken door de invloed van Mercurius. Aan de ene kant zullen je spreekvaardigheden enorm toenemen, wat je vele voordelen kan opleveren, maar het kan je ook in de verleiding brengen om anderen te manipuleren. Niet alleen kunnen je intenties uit de hand lopen, het kan ook zijn dat ze zichtbaar worden voor anderen en het is mogelijk dat je op deze manier een aantal van je naasten verliest.Deze planeet zal je ook veel creativiteit brengen die je nooit eerder mocht ervaren. Waarom probeer je niet te schilderen of andere creatieve activiteiten ?

Maandelijkse horoscoop Vissen april 2024

April zal de maand zijn waarin Vissen een verlangen naar kennis en studie zullen voelen. Uw geheugen zal in staat zijn om een ongelooflijke hoeveelheid informatie op te nemen; zelfs u zult daar verbaasd over zijn. U heeft dus een unieke kans om iets te gaan bestuderen waar u al een hele tijd over nadenkt, want het is nu een tijd om uitdagingen te overwinnen. Wees echter voorzichtig om niet onattent te zijn. U moet nog steeds rekening houden met anderen. Ook al zult u over verbazingwekkende communicatieve vaardigheden beschikken, uw verlangen om de beste resultaten te behalen zou sommige van uw vriendschappen kunnen schaden, ongeacht de omstandigheden.  

Geld

Met het gezin komt alles goed en familieleden zullen degenen die geboren zijn onder het sterrenbeeld vissen financieel helpen. Deze maand zullen er verschillende uitgaven thuis gemaakt moeten worden: groot werk of reparaties. De steun van hun familie zal essentieel zijn voor de vissen, die hun huidige economische en sociale situatie zullen vergelijken met die van hun jeugd. Ze zullen een perspectief hebben van hoe hun leven tot dan toe is geweest en ze zullen zich tevreden voelen.

Conclusies

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent. Lilith verbindt zich vooral in de eerste helft van april met Neptunus, wat bij jou voor de nodige verwarring kan zorgen. Je kunt overgevoelig zijn voor indrukken en de sores van anderen, bijvoorbeeld van mensen die zich staande proberen te houden aan de rand van de samenleving. Dit kan je een verdrietig en machteloos gevoel geven. Je wil zo graag helpen, maar je hebt niet de macht of de middelen. En natuurlijk trek je juist nu mensen aan die in de problemen zitten. Het verlangen om te ontsnappen aan het leed dat je ziet, kan groot zijn. Dat verlangen is te begrijpen, maar alcohol of drugs helpen je niet. Het is beter om de zee op te zoeken, naar een kerk te gaan en of om te mediteren.De energieën die uit Vissen en Stier komen, ontwerpen iets tastbaars voor jou. Terwijl ze je relaties blijven verduidelijken, versterken ze de verlengde banden. Deze stabiele en kalmerende energieën reserveren u goede momenten in het gezelschap van betrouwbare mensen. Ze zijn je beste bondgenoten om je doelen te bereiken. Hun suggesties en hun reflecties zullen u helpen om de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast krijg je de juiste invloed van Mars in Kreeft, waardoor je wordt gestimuleerd om te focussen op wat je leuk vindt en wat bij je past. Het enige nadeel tussen de 12e en de 30e is Venus in Tweelingen. Accepteer het idee dat je het recht hebt om iets af te wijzen dat niet jouw ding is. Dit zal deze ongewenste effecten verminderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *