Maandhoroscoop Kreeft maart 2024

Emotioneel maar ontvankelijk karakter, humeurig en gereserveerd Horoscoop Kreeft maart 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Deze maand is het moeilijk voor je om onder alle omstandigheden objectief te blijven. Vaak heb je alle kaarten in de hand om de weddenschap te winnen, maar mis je misschien dat beetje waanzin waarmee je de test in durf kunt veranderen. Wees aardig voor jezelf, de sterren geven je nog steeds veel speelruimte. Horoscoop maart 2024 Kreeft – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Deze maand kan uw bloedsomloop wat traag zijn. Je voelt je altijd moe en uitgeput. Regelmatige contrastdouches kunnen dit snel verhelpen. Maar zelfs een dagelijkse wandeling brengt vermoeide ledematen in een stroomversnelling. Feelgood-tip: met ontspannende muziek en meditatie kun je snel herstellen na stressvolle tijden. Horoscoop Kreeft maart 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Kreeft maart 2024 – Carrière

De sfeer is gemoedelijk, maar pas op. Niet alles is wat het lijkt. Een Leeuw uit jouw omgeving is op oorlogspad en iedereen die hem of haar voor de voeten loopt, moet het ontgelden. Handel voorzichtig en niet impulsief. Weeg elk woord heel zorgvuldig af en ga daarna recht op je doel af. Daarmee win je het respect van deze figuur. Vrijgezel? Let dan goed op: een gepassioneerde liefde hangt in de lucht! 

Familie

Je gezin zal deze maand problemen hebben en die zullen voortkomen uit het feit dat je minder tijd doorbrengt met je dierbaren. U moet een balans tussen werk en privéleven creëren die u in staat stelt een persoonlijke en hechte relatie te hebben met de mensen die alles voor u betekenen. Astrologische voorspellingen van maart voor 2024 roepen u op om altijd te werken aan het verhelpen van de problemen die u heeft met uw dierbaren.

Werk

Geld, volgens de Kreeft horoscoop voor maart 2024, zal deze maand uitstekend zijn. Kanker zal genoeg geld hebben om te investeren en zal dat blijven doen. Zijn intuïtie zal deze maand onfeilbaar zijn en daar zal hij gebruik van moeten maken. Het salaris zou kunnen stijgen en u zou kunnen merken dat u nieuwe en goede zaken doet.

Financiën

Tweelingen: De overgang van Saturnus naar Vissen is een voorafschaduwing van enkele kleine blokkades in deze sector. Je kunt ze echter verzachten door de uitdaging van de planeet van wijsheid aan te gaan. Tweeling, je hebt op veel gebieden wat geluk. Als je wilt dat het overuren verlengt, neem het dan wat serieuzer. Besteed aandacht aan details. Als je dat hebt gedaan, zul je blij zijn te zien dat je inderdaad geniaal bent. Op financieel gebied is alles in orde. Laat je niet misleiden door gevoelens vanaf de 26e om dit kleine wonder gaande te houden.

Geluk

Vermoeidheid zorgt voor problemen bij Kreeften bij het begin van de lente. Deze periode duurt echter niet lang. In het midden van maart vind je je tweede adem en kan je terugkeren naar je normale routine. Draag er zorg voor dat je dit proces niet te veel versnelt, aangezien je luchtwegen hier de prijs voor kunnen betalen. Je blijft goed presteren op je werk. Maar rust niet op je lauweren en hou je ogen open aangezien je erg aandachtig en behulpzaam bent. Het is mogelijk dat anderen misbruik van je goedheid maken en dit niet retourneren.

Maandelijkse horoscoop Kreeft maart 2024

Maart zal een rustige tijd zijn voor Kreeften. Deze maand zult u vatbaarder zijn voor verkoudheid, dus neem rust en overdrijf niet onnodig; u zult niets missen. Integendeel, u hebt een grote kans dat u op een goed idee komt, dat u later kunt uitvoeren, dankzij lichamelijk en geestelijk welzijn. In deze periode zult u ook financieel floreren, wat zal worden opgemerkt door uw omgeving en mensen die alleen in uw geld geïnteresseerd zijn, zullen aan u blijven plakken. Pas daarom op dat u niet te goed van vertrouwen bent.

Geld

Met het gezin moet je heel voorzichtig zijn, want het zal niet altijd goed gaan en je zult niets kunnen doen om het op te lossen. Het beste is dat degenen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Kreeft oplettend zijn en iedereen hun problemen zelf laten oplossen.

Conclusies

In maart gaat de planeet Juno door het teken Waterman. Juno legt bij jou – nog meer dan bij anderen – de nadruk op seksualiteit die zich afspeelt in een verborgen gedeelte van je ziel of je leven. Geheime verlangens, verboden wensen, vijftig tinten grijs, je raakt helemaal in de ban van de boodschap van Juno. Die gaat niet alleen over smachten en zuchten, maar ook over bevrijding. De ervaring dat het bedrijven van de liefde je vrij kan maken, als jij dat jezelf toestaat. Dat is voor Kreeft een behoorlijke uitdaging. Want altijd is er die innerlijke stem die vindt dat intimiteit hand in hand hoort te gaan met de veiligheid en geborgenheid van een vaste relatie. Liefst bezegeld met een gouden ring. Maagd heeft de naam, wat lang niet altijd terecht is. Veel vaker is het Kreeft die gehecht is aan traditionele waarden en normen. Maar wat doe je als er iemand verschijnt die jou op dat vlak uitdaagt en zich niet laat vangen met tranen, smeekbedes of romantiek? Geef je toe of niet? Maart zal het leren, vooral als Juno gaandeweg contact maakt met Saturnus. Dan kun jij jezelf herpakken. Dan keert de zelfbeheersing terug en weet je wat je te doen staat. Ook al is dat een pijnlijk besluit.De spanningen die voortkomen uit Ram en Steenbok nemen af. Tegen de 8e zou je je een stuk beter moeten voelen dankzij Saturnus die door Vissen gaat. Deze energieën verdrijven de twijfels. Ze zullen u helpen ontsnappen aan de gevaren waardoor u uw geld verliest. Deze maand begin je je te ontwikkelen in een klimaat dat veel gunstiger voor je is. De snelle planeten die zich ontwikkelen in de vriendelijke tekens zorgen voor gelukkige en constructieve tijden waarin je de kleine zorgen vergeet. Ze moedigen je aan om deel te nemen aan een hobby die je zal kalmeren en verjongen. Op de 7e geeft de volle maan je een geweldig idee. Blijf daarentegen kalm op de 21e, want de nieuwe maan in Ram veroorzaakt onenigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *