Maandhoroscoop Kreeft april 2024

Emotioneel maar ontvankelijk karakter, humeurig en gereserveerd Horoscoop Kreeft april 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Waarom gewelddadig voelen bij de minste opmerking? Als niemand de gevaarlijke paden van je liefdesleven durft te bewandelen, is dat niet uit desinteresse, integendeel. De planetaire cluster in het teken van water brengt je iets om te navigeren in kalme wateren. Helaas zie je alleen de golven die het oppervlak verstoren. Neem de riemen in uw handen en ga moedig vooruit, niets verbiedt u om vredige kusten te bereiken. Horoscoop april 2024 Kreeft – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Wordt u voortdurend geplaagd door kleine kwaaltjes en kan de dokter niets vinden? Ga naar een natuurgeneeskundige. Alternatieve geneeswijzen zijn vaak zeer effectief, vooral bij kleine kwaaltjes. Je bent in een mum van tijd weer fit. Horoscoop Kreeft april 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Kreeft april 2024 – Carrière

Spreek af en toe af met vertrouwelingen zodat je je verhaal kwijt kunt. Het is belangrijk en prettig om af en toe je verhaal kwijt te kunnen zonder dat je wordt veroordeeld. Vertel wat je drijft, wie je voorbeelden zijn, waarom dat zo is en waarom je soms tijdenlang weinig van je laat horen. Dat is voor de ander ook fijn en kan helpen om de lucht te klaren. Denk wel om je eetpatroon: laat wat vaker het zout staan! 

Familie

U en uw partner moeten een pauze nemen van uw drukke schema's. Je hebt je niet veel op je kind of kinderen gericht omdat je druk bezig bent met je carrière. Om een gelukkig gezin te onderhouden, moet u een evenwicht tussen werk en privéleven in uw leven bereiken. Een baby is nu uit den boze voor jou, omdat je op het punt staat geld te verdienen om je levensstijl aan te passen. Maar verwaarloos uw geluk niet, want u wilt meer geld verdienen. Geld is een goede zaak, maar het maakt niet gelukkig.

Werk

Wat geld betreft, zal de maand april uitstekend zijn voor degenen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Kreeft, maar ze moeten oppassen dat ze niet overhaast zijn met hun investeringen tijdens de eerste helft van de maand. Kanker zal veel geluk hebben en zeer duidelijke ideeën hebben over hun financiën en hoe ze hun geld willen investeren. Hij zal zeer snelle beslissingen kunnen nemen, maar het zal nog steeds belangrijk zijn om niet te veel haast te hebben en niet volledig op zijn instinct te vertrouwen. Tijdens de tweede helft van de maand zal de hele situatie beter zijn, omdat Kreeft voorzichtiger zal zijn en zijn investeringen beter zal bestuderen alvorens te handelen. Ook deze maand konden ze zijn salaris op het werk verhogen.

Financiën

Tweelingen: Van nature hou je van verandering omdat routine je verveelt. Helaas moet je werken met Saturnus, die je opmars aanzienlijk vertraagt. Op de slechtste dagen heb je misschien het gevoel dat je aan de zijlijn staat. Tweeling, het geluk blijft je toelachen, dus profiteer ervan in plaats van te proberen te ontwijken wat niet bij je past. Aan de financiële kant, achter de schijn, is er een teder hart dat niet aarzelt om te behagen. Als je wilt voorkomen dat je hoofd onder water komt te staan, stel dan een limiet in en overschrijd deze onder geen enkele omstandigheid.

Geluk

In april zullen Kreeften meer controle over zichzelf hebben. Je bent meer vatbaar voor explosiviteit zowel in je werkplaats als thuis. Dit zal ook een merkbare impact hebben op je relaties met je collega’s. Aangezien je waarschijnlijk niet zo sociaal bent zijn er ook die aannemen dat dit gedrag een deel van je personaliteit is. Lezen kan je helpen om te kalmeren. Vind een stille plaats, neem je favoriete boek en laat jezelf in het boek zuigen door de verhaallijn. Daarnaast is het verkrijgen van kennis een manier om te kalmeren.

Maandelijkse horoscoop Kreeft april 2024

April wekt sterke emoties op in Kreeft, die dit teken in het begin niet zal kunnen beheersen. Je kunt een ongecontroleerde uitbarsting van emoties verwachten die aanzienlijke problemen kunnen veroorzaken in zowel je persoonlijke als professionele leven. Je gedrag zal vooral impulsief zijn, dus probeer je in deze periode te richten op innerlijke rust en probeer dingen goed te overdenken voordat je iets zegt. Dit zal niet alleen uw communicatieve vaardigheden verbeteren, maar ook uw empathie voor anderen. U kunt uw overtollige emoties uiten door middel van een of andere fysieke activiteit die verweven is met mentale training, zoals vechtsport.

Geld

Met de familie komt het goed. Degenen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Kreeft zullen veel meer thuis blijven en de dialoog en relaties met hun gezinsleden zullen erg goed zijn. Ze zouden van de gelegenheid gebruik moeten maken om meer tijd thuis met elkaar door te brengen en de verbinding met het werk volledig te verbreken.

Conclusies

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent. Halverwege de maand verruilt Lilith het teken Tweelingen voor het teken Kreeft. Dat betekent dat ook jij deze maand extra aandacht ontvangt van de godin van de Zwarte Maan. Dat geeft jou het vermogen om licht te werpen op plekken waar het donker is. Daarmee bedoelen we de emoties waar anderen mee worstelen. Het gaat vooral om vrouwen met wie jij een sterke emotionele band voelt. Je beste vriendin, je moeder of je dochter bijvoorbeeld. Als zij pijn heeft, voel jij die pijn recht in je hart.Hoewel minder in aantal, zijn de energieën die uit Ram komen nog steeds actief. Met Mars in je teken zullen je emotionele reacties en die van anderen intenser worden. Je voelt je overweldigd zonder te begrijpen waarom. Om bij te blijven, heb je de steun van de energieën die in Stier cirkelen. Ze helpen je kalm te blijven als de druk een paar graden stijgt. Ze geven je moed en vasthoudendheid die je ervan weerhouden beslissingen te nemen op basis van verkeerde beweegredenen. Vanaf de 22e zal Mercurius retrograde je helpen de tegenstrijdigheden in perspectief te plaatsen en hun betekenis te begrijpen. Niet ver weg spoort Saturnus in Vissen je aan om je gaven te gebruiken om je leven te redden en te ontsnappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *