Maandhoroscoop Weegschaal oktober 2024

rechtvaardigheid, sympathie, harmonie en verstand. Horoscoop Weegschaal oktober 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Op emotioneel vlak is het klimaat hartelijk. Je geeft om de mensen van wie je houdt. U spaart geen moeite om positief te reageren op de eisen van uw dierbaren. De verhoudingen zijn in balans. Overal om je heen is er vraag naar blijk van liefde, je aarzelt niet om ze te geven. De passie wordt intenser tegen de 16e. Horoscoop oktober 2024 Weegschaal – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Beste Weegschaal, Mars is prachtig deze maand en is een zegen voor je gezondheid. Het ondersteunt elke therapie die u nu start. Je chronische rugpijn is geen probleem meer en je spieren ontspannen. Je voelt je snel als herboren. Dat is geweldig! Horoscoop Weegschaal oktober 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Weegschaal oktober 2024 – Carrière

Dankzij jouw inzet keert de rust telkens terug, thuis of op de werkvloer. Jouw rationele benadering van problemen is bewonderenswaardig. Realiseer je wel dat je soms iets minder bedachtzaam mag zijn. Stem deze maand gerust in als jou een origineel voorstel wordt gedaan, zonder eerst alle mitsen en maren af te wegen. Je zult zien dat dit tot aangename verrassingen kan leiden. Amor lacht je toe, dus weeg de voor- en nadelen nu eens niet af en stort je in het avontuur. Je zult versteld staan! 

Familie

Jaarlijkse voorspellingen voor 2024 onthullen dat uw kinderen goed zullen omgaan met mensen die geen familielid zijn. Ook op school zullen ze het goed doen omdat er thuis rust is. Werk er altijd aan om ervoor te zorgen dat uw kinderen het beste leven ooit krijgen. Deze maand zul je een aantal positieve veranderingen in je gezin aanbrengen. U verhuist naar een grotere hoe dat u en uw echtgenoot zal toestaan om een beetje privacy van de kinderen te hebben. Ook uw kinderen zullen blij zijn met hun eigen kamer.

Werk

Volgens de Weegschaal oktober 2024 horoscoop komt het wel goed met hem, maar er komt geen verandering. Hij zal doorgaan met zijn gebruikelijke routine en geen problemen. Werk en zijn beroep zullen naar de achtergrond verdwijnen.

Financiën

Weegschaal: Je gevoel voor legendarische nuance slaagt. Je komt waar je heen wilt zonder een slecht humeur te beledigen. Als je toevallig weerstand voelt, neemt je charme het over en voila. Als je tijdens je omzwervingen een persoon tegenkomt die hermetisch is voor deze kwaliteiten, verander dan van tactiek. Wees professioneel. Het zal veiliger zijn en als bonus zal het een onverwacht voorstel opleveren. Aan de financiële kant en tegen alle verwachtingen in, is het in deze sector dat je jezelf het beste verdedigt en dat bewijs je deze maand. Hoe? 'Of wat? Door een buitengewone strategie te demonstreren voor het beheer van uw vermogen.

Geluk

Weegschalen zullen hun innerlijke balans vinden. Oktober is een perfecte maand voor zelfrealisatie en het beste wat je kunt doen is tijd maken voor jezelf en hiervan te genieten. Je moet even door je gedachten gaan en daarvoor heb je privacy nodig. Een verblijf in de natuur kan je je goed doen voelen en het zal ook een excellent effect hebben op je mentale gezondheid.Daarnaast dien je ook zorg te dragen voor je fysieke gezondheid, vooral je blaas en nieren. Kleed je goed aan en vermijd te lang buiten te verblijven. Je lichaam zou hiervoor wel eens de prijs moeten betalen.

Maandelijkse horoscoop Weegschaal oktober 2024

Oktober zal Weegschaal rust brengen. Je zult deze maand meer in jezelf gekeerd zijn, dus je vrienden en kennissen zullen een stapje opzij doen. U zult zich verdiepen in het stellen van prioriteiten. De artistieke ziel zal ook in u ontwaken, dus deze periode zal direct activiteiten aanmoedigen zoals schilderen in de natuur, het bespelen van een muziekinstrument, of dansen. U zult ook baat hebben bij goede lichaamsbeweging in de frisse lucht, maar pas op dat u het niet koud krijgt; u kunt zich beter goed aankleden voordat u naar buiten gaat.

Geld

Met het geld zal het heel goed zijn, alles zal op de beste manier zijn. Het geld komt ruim binnen en dat betekent dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Vooral in de laatste week van de maand zal dit teken een periode van voorspoed ingaan die tot januari zal duren. Hij zal veel kennis hebben in zaken, geluk in investeringen en gokken.

Conclusies

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.Hoewel Venus in Leeuw je op de 9e verlaat, behoud je de steun van de energieën die zich in Weegschaal ontwikkelen. Tot de 23e moedigt de zon je aan om assertiever te zijn. Tussen de 5e en de 22e spoort Mercurius je aan om contact te maken met anderen en je ideeën zelfverzekerd te communiceren. Op de 12e dwingt Mars je om verder te gaan. Helaas zal dit gunstige klimaat gedwarsboomd worden door de dissonanten die van Pluto uitgaan en zul je beperkt worden. Je hebt misschien het gevoel dat je vastzit aan de naden. Als u echter een stap terug doet, zult u merken dat deze limieten nuttig zijn. Deze maand heb je het potentieel om je ambities waar te maken, op voorwaarde dat je de dingen realistisch en vooruitziend benadert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *