Maandhoroscoop Weegschaal maart 2024

rechtvaardigheid, sympathie, harmonie en verstand. Horoscoop Weegschaal maart 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Je zet een koers uit en wijkt daar niet van af. Een carrièreverandering kan uw privacy aantasten of aantasten. Ongetwijfeld, gezien de energie die je erin steekt, kun je de twee in evenwicht brengen. Als er nog details in uw huis of met betrekking tot uw huis moeten worden opgehelderd, overwin dan de obstakels met vlag en wimpel. Horoscoop maart 2024 Weegschaal – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

In maart moet u de consumptie van worst, zout, alcohol en vlees – vooral rood vlees – tot een minimum beperken. Het is gemakkelijk voor je hart. Twee handenvol fruit per dag is gezond, maar dat geldt ook voor een glas groentesap, vooral bietensap, dat de bloeddruk kan verlagen en het hart een beetje kan ontlasten. Horoscoop Weegschaal maart 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Weegschaal maart 2024 – Carrière

Positieve energie geeft je vertrouwen in de toekomst geven. Een spontane inval die je krijgt, pakt meer dan goed uit. Borduur voort op dag succes. Wat je zaait, zul je oogsten. Ondertussen word je met argusogen gadegeslagen door iemand van wie je het niet verwacht. Hoewel… je hebt de laatste tijd wel gemerkt dat hij of zij wat afgunstig reageert op jouw verhalen, maar je kunt je niet voorstellen dat je het goed hebt. Eén advies: wees niet naïef, maar luister naar dat gevoel! 

Familie

De horoscoop 2024 onthult dat u deze maand een geweldige relatie met uw partner zult hebben. Alle problemen die je hebt gehad, zullen worden opgelost. Communicatie is de sleutel tussen uw gezinsleden. Als je eenmaal communiceert over de dingen die je aangaan, komt alles goed, want je zult er oplossingen voor vinden. Maak tijd om er voor je kinderen te zijn, want ze kijken tegen je op. Leer ze over discipline en hoe ze om moeten gaan met mensen die geen lid zijn van hun familie.

Werk

Vanuit het oogpunt van geld, volgens de Weegschaal maart 2024 horoscoop, doet dit sterrenbeeld het financieel goed en hoeven ze zich geen zorgen te maken, aangezien ze een zeer belangrijke periode van welvaart zullen meemaken, zelfs als ze deze maand misschien zouden moeten probeer je in te spannen en niet te veel uit te geven, maar zorg ervoor dat je alle uitgaven kunt dekken. Ze zullen moeten proberen niet te veel te kopen, anders kunnen ze in de laatste week van de maand onverwachte kosten op hun rekening krijgen.

Financiën

Weegschaal: Tot de 25e, en hoewel het niet elke dag even makkelijk is, blijf je je talenten inzetten. Je bereikt je doelen met enig gemak. Aan het einde van de maand wordt het ingewikkeld. Misschien ben je teleurgesteld. Is het omdat u het gevoel heeft dat uw inspanningen niet de gewenste resultaten opleveren? Misschien. Laat u dan niet in de war brengen door de onverwachte komst van een sober persoon. Hun bedoelingen zijn goed. Ze moeten je gewoon leren kennen. Aan de financiële kant, als je een grote aankoop moet doen, kies dan wat essentieel is. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geluk

De invloed van Mars op Weegschalen is cruciaal in maart. Let op voor plotse stemmingswisselingen en gevoelens van angst, aangezien deze je niet zullen helpen op je werk. Integendeel deze kunnen de goede relatie met je collega’s ondermijnen die je in de tussentijd had opgebouwd. Je bent snel afgeleid en zelfs het kleinste probleem kan je op de kast jagen.Gelukkig is het zo dat eens je thuis komt en ontspant je hierover kan praten met je partner. Singles zullen een andere wijze moeten vinden om van hun negativiteit af te komen. Aarzel niet om je fysieke kracht te gebruiken en te gaan lopen, zwemmen of cardio training te doen.

Maandelijkse horoscoop Weegschaal maart 2024

Maart wordt een drukke maand voor Weegschaal. Bereid je voor op grote veranderingen in je persoonlijke leven. Als je het gevoel hebt dat je al een hele tijd nergens heen bent verhuisd, is het tijd om daar iets aan te doen. Als je hebt nagedacht over verhuizen, maak je dan geen zorgen en ga ervoor. Als je erover denkt om van baan te veranderen, is de kans groot dat je iets vindt dat je echt leuk zult vinden. Probeer uzelf in deze periode mentaal goed te houden, want u zult alles persoonlijk opvatten en gemakkelijk van streek raken. Meditatie zou je hierbij moeten helpen.

Geld

Thuis zal het sterrenbeeld Weegschaal erg goed blijken te zijn, ook al zullen de gezinsleden hem maar heel weinig kunnen zien. Hij zal gezin en werk beter moeten kunnen combineren, het zal moeilijk zijn, maar hij zal het nog steeds kunnen. Hun werk zal veel toewijding vergen, maar de familie zal hen steunen en begrijpen.

Conclusies

Juno verrast jou in maart op een manier die je niet echt ziet aankomen. Van de ene op de andere dag kan zich weleens een romantisch liefdesdrama voltrekken. Ook als je keurig getrouwd bent of samenwoont. Ook als je jezelf had voorgenomen voorlopig niet verliefd te worden. Planeten trekken zich niets aan van wat wij besluiten. Ze werken langs de lijn van het toeval en schotelen je kansen voor. Reken maar dat je de kans op liefde en romantiek aangrijpt als Juno in het spel is. Dan moet je van heel goede huize komen om de verleiding te weerstaan. Vooral als iemand jou aanspreekt op de wilde bohemien die in je schuilt. En wanneer iemand de kunstenares of kunstenaar in jou ziet. Dan gaat het over meer dan de liefde voor de ander, dan gaat het ook over het gevoel dat je eindelijk wordt gezien, eindelijk wordt erkend. En de ontdekking dat je jezelf soms tekort doet, omdat je niet voldoende je plek opeist of niet genoeg van jezelf durft te laten zien. Maart belooft een bewustwording, een omslag en wat de liefde betreft: ook een confrontatie met de realiteit. Maar dat geeft niet. Ook al verdwijnt een geliefde, de liefde voor jezelf blijft.De energieën waardoor je je zo vrij als lucht voelde, verdwijnen nu in de Melkweg. Aan de andere kant, bewaar tot de 25e wat je vreugde en amusement brengt. Mars in Tweelingen is deze maand nog steeds je reisgenoot. Hij zal je helpen de aanvallen van Ram het hoofd te bieden door ze met ontspanning te nemen. Hij moedigt je aan om je bezig te houden met een hobby die je doel zal veranderenen om relaties op te bouwen met gelukkige mensen. Op de 21ste voorspelt de nieuwe maan complicaties. Ze arriveren op de 26e met Mars in Kreeft! Dit versterkt de dissonantie die uitgaat van Ram en Steenbok. Je hebt het gevoel dat je nog steeds vastzit. Zie in plaats daarvan de positieve kant van een rustig en contemplatief leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *