Maandhoroscoop Waterman oktober 2024

Soulvol en romantisch met een gevoel voor experiment Horoscoop Waterman oktober 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Het lijkt erop dat je de laatste tijd geen geduld hebt gehad, dus je emotionele relaties zijn verslechterd en je bent niet tevreden. Het is voorbij. Ze besluiten een versnelling hoger te schakelen. Je legt een basis voor ontwikkeling en drukt uiteindelijk je verlangens uit. Je leert jezelf te plezieren. Dat brengt leuke verrassingen met zich mee. Horoscoop oktober 2024 Waterman – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Je hebt eindelijk de energie om aan een dieet of een nieuw fitnessprogramma te beginnen. Dankzij Jupiter blijf je gegarandeerd doorgaan. Of schrijf je in voor een dansles met hete ritmes, b.v. B. Salsa – hart en bloedsomloop komen echt op gang en je stemming wordt positief beïnvloed. Je kunt echt buiten adem raken. U dient eind oktober een controleafspraak te maken bij uw huisarts. Dat kan geen kwaad. Horoscoop Waterman oktober 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Waterman oktober 2024 – Carrière

Je staat in het middelpunt van de belangstelling, Waterman, en daar geniet je van. Maar overdrijf niet, er is méér in het leven dan ‘gangmaker’ zijn op een feestje. Bovendien kun je die bijzondere persoon niet al te lang aan het lijntje houden. Bedenkt wat écht belangrijk voor je is. Op je werk word je enorm gewaardeerd, die langverwachte promotie lijkt nabij. Maar ook hier geldt: word niet overmoedig en bedenk wat je écht wilt!  Financieel heb je helemaal niets te klagen. 

Familie

Maandelijkse horoscoopvoorspellingen voor 2024 laten zien dat het gezinsleven stabiel zal zijn. U zult in staat zijn om het beste te maken van de tijd die u doorbrengt met uw dierbaren. Dit geeft je de kans om jezelf beter te begrijpen en hoe je om kunt gaan met je dierbaren. Nieuwe koppels die net een gezin hebben gesticht, zullen tegen uw gezin opkijken als gids. Zorg ervoor dat je ze in de goede richting leidt. Ze zullen je zelfs vragen stellen over het krijgen van baby's en zwanger worden, en je zou ze nauwkeurige antwoorden moeten kunnen geven.

Werk

In oktober maakt hij grote veranderingen mee op de werkvloer. De eerste helft van de maand zal er veel activiteit en veel stress zijn. In de tweede helft van de maand wordt alles een succes. Je zult veel veranderingen ervaren, maar die zullen meestal allemaal positief zijn. Hij zal veel geluk hebben en de hulp krijgen van vele vrienden die hem bij al zijn projecten zullen steunen.

Financiën

Waterman: Als je wilt dat oktober een geweldige maand wordt, wees dan pragmatisch en kom ter zake. Probeer, indien mogelijk, genoegen te nemen met deze ideeën die u archaïsch lijken in plaats van te doen wat u goeddunkt. Door dit te doen, zult u alle uitdagingen aangaan die zich aan u zullen voordoen. Op de beste dagen overtref je jezelf! Plots scoor je punten en krijg je wat je wilt als de tijd daar is. Aan de financiële kant is het geen geweldige vorm. Saturnus legt je een aantal strenge beperkingen op, maar dat is zodat je in het reine kunt komen met wat essentieel is.

Geluk

Watermannen zullen erg contraproductief zijn in het werkveld. Je relaties met collega’s zijn erg goed doordat je erg communicatief en entertainend bent. De hele ploeg zal je goed kennen. Aan de andere kant zullen je superieuren dit ook opmerken en het mogelijk beschouwen als een gebrek aan toewijding. Je let daarom best altijd op wie er naar je aan het kijken is.Naar het einde van oktober toe ben je vatbaar voor migraine, tandpijnen en hoofdzakelijk pijnen in het bovenlichaam. Luister naar je lichaam en doe je best om dit soort gezondheidsproblemen te voorkomen.

Maandelijkse horoscoop Waterman oktober 2024

In oktober moeten Watermannen voorzichtig zijn op het werk, want hun baas zou kunnen proberen u te pakken en te bewijzen dat u iets verkeerd doet. Geef hem/haar dus geen kans en laat hem/haar zien dat u, ook al neemt u alles met humor, nog steeds perfect bent op het werk. U staat open voor veranderingen in denkwijzen. In deze periode is het een goed idee om uzelf wat tijd te gunnen voor dagelijkse meditatie en om diep in uzelf te gaan. Dit kan u helpen om contact te maken met uw lichaam, en u zult ernaar gaan luisteren. 

Geld

Economisch gaat het heel goed met hem, zo blijkt uit de horoscoop van oktober 2024. Financiële problemen zullen er deze maand niet zijn. Dit betekent dat u aan al uw behoeften voldoet en niets mist.

Conclusies

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.Het goede nieuws is belichaamd in het afscheid van Venus van Leo op de 9e. Maar dat is niet het enige dat gemakkelijk zal zijn. Hun ontwikkeling wordt altijd gedwarsboomd door de dissonanten van Jupiter en Uranus. Helaas worden ze versterkt door degenen die afkomstig zijn van Schorpioen. Vanaf de 13e krijg je te maken met Mars die zich in dit teken vestigt. Aan het einde van de maand zul je het moeten doen met de zon en Mercurius die erbij komen. Doe het niet alles of niets. Dit type functie is voor sommige mensen succesvol, maar niet voor jou. Laat u in plaats daarvan inspireren door Mercurius in Weegschaal, die suggereert dat u ten koste van alles diplomatiek blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *