Maandhoroscoop Waterman maart 2024

Soulvol en romantisch met een gevoel voor experiment Horoscoop Waterman maart 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Een mailtje of een antwoord dat niet komt, doet je een beetje huiveren. Als je op zoek bent naar een soulmate en een beetje moeite hebt om een beslissing te nemen, forceer dan niets. Je hoeft alleen maar in je kernenergie te blijven: je sereniteit. Je zult dan verrast zijn als dingen zich vanzelf oplossen. Horoscoop maart 2024 Waterman – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Vanaf 6 maart staat Mars in jouw teken en is vanaf nu jouw persoonlijke fitnesscoach. En hij is behoorlijk streng en vraagt duidelijk om meer beweging en een gezonder leven. U moet het onderwerp "zuur-base-evenwicht" bijzonder serieus nemen en indien nodig uw dieet aanpassen. Je zult er snel achter komen hoe fit en actief je weer bent. Horoscoop Waterman maart 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Waterman maart 2024 – Carrière

Je hebt totaal geen moeite om contact te leggen, maar tegelijkertijd laat je nooit het achterste van je tong zien. Sterker nog, als iemand jou in de ziel krijgt, heb je de neiging om verbaal hard uit te halen. Waarom doe je zo krampachtig om perfect over te komen? We zijn allemaal mensen en maken allemaal fouten. Vroeger of later zul je met jezelf in het reine moeten komen. Hoe langer je wegduikt, hoe langer het duurt voordat je schoon schip kunt maken om nieuwe avonturen aan te gaan. 

Familie

Je familie zal er altijd voor je zijn, maar ben jij er ook altijd voor hen? Deze maand moet je beginnen met het goedmaken met je dierbaren. Je hebt ze op onvoorstelbare manieren verwaarloosd en onrecht aangedaan. Het is tijd om om vergeving te vragen en weer op de juiste pagina met hen te komen. Familiehoroscoop 2024 laat zien dat een familie een belangrijke eenheid in je leven is en dat je die misschien niet wilt verliezen. Doe alles wat je kunt om ervoor te zorgen dat je altijd de steun van je familie hebt, want zonder die steun wordt het leven zinloos.

Werk

Het beschikbare bedrag zal deze maand zeer goed zijn. De economie lacht degenen die geboren zijn onder het astrologische teken Waterman toe, geld past gemakkelijk in hun zakken. De partner zal het verdragen en financieel adviseren en dit geeft zekerheid aan het aquarium. Aan het begin van de maand kunnen ze een partnerschap aangaan of een bedrijf starten, ze kunnen zelfs hun huis verkopen of in onderhandeling treden om het te verkopen. Het belangrijkste is om niet te haasten, want april zal een betere tijd zijn voor dit teken.

Financiën

Waterman: Het vertrek van Saturnus uit uw sterrenbeeld regelt uw zaken goed. Je speelruimte neemt toe. Je zit niet meer vast. Geluk komt nooit alleen; Jupiteriaanse effecten komen ook volledig tot hun recht. Opeens zijn de kansen die zich voordoen aantrekkelijker. Sommigen kunnen u naar dit langverwachte succes leiden. Als er rond de 3e iets opduikt, kun je erop springen. Je zult niet teleurgesteld zijn. Aan de financiële kant kan deze sector een kleine onverwachte daling ondergaan. Voel je niet beledigd. Zie het als een kans om uw financiën verstandiger te beheren.

Geluk

Waterman zal erg nieuwsgierig zijn onder de invloed van Mercurius. Ook al zal je niet veel extra energie hebben in maart zal je brein toch als een spons functioneren en het zal zo ongeveer alles opnemen wat je hoort, ziet en leest. Begin aan iets wat je altijd al wou leren maar nooit de tijd voor vond.Naast je intellect zal deze planeet ook een invloed hebben op je relaties met je familieleden en dan vooral met je broers en zussen. Voel je vrij om een dag vrij te nemen en even een dag met hen samen door te brengen net zoals in de goede oude dagen. Het zal ongetwijfeld goed zijn voor jullie beiden.

Maandelijkse horoscoop Waterman maart 2024

Maart zal voor Watermannen een rustige tijd zijn gevuld met het opdoen van nieuwe kennis. Verwacht deze maand geen grote sportprestaties, want u zult zich moe voelen en misschien wat spierpijn ervaren. Je geest zal echter niet rusten, dus je zult deze rustige periode kunnen gebruiken om je gedachten op een rijtje te zetten. U kunt zich ook storten op het leren van iets geheel nieuws dat altijd een grote uitdaging voor u was. Bovendien zal je geest ook openstaan voor een spirituele wereld, dus maak tijd vrij voor meditatie en probeer je vooral te richten op je langetermijnproblemen; nu heb je een grote kans om ze voorgoed op te lossen. 

Geld

Volgens de Waterman-horoscoop van maart 2024 hebben het gezin en het huis de aanwezigheid van de Waterman, hun advies en hun liefde nodig. Het is thuis dat de Waterman zijn emotionele evenwicht zal vinden en als ze het herwinnen en behouden, zullen zijn zaken en werk ook beter voor hem zijn.Degenen met kinderen zullen een beetje in hun leven moeten graven, omdat ze misschien problemen hebben die ze vertellen het niet en kunnen het niet zelf oplossen.

Conclusies

Met Juno in Waterman ben je de lieveling van dit kleine planeetje. Hij komt om je leven te kruiden met liefde en passie. Dat kun je goed gebruiken want het hele jaar is Saturnus jou de baas en dan gaat het over serieuze en saaie zaken, over werk, geld of verantwoordelijkheid. Maart biedt je een escape in de vorm van een romance of de opleving van een oude liefde. Het is wel de bedoeling dat jij je openstelt, anders blijft het bij mooie dromen en fantasie. Maar als jij besluit de poort van het heiligste der heiligen te openen, krijg je daar geen spijt van. Je zou kunnen ontdekken dat je al veel te lang en te veel de hartstocht hebt opgekropt. Dan kan er een ontlading volgen waarbij de kundalini-energie wordt aangesproken. Waarbij je de controle verliest. Een totale bevrijding van alle gevoelens die opgesloten zijn geraakt. Als Juno contact maakt met Saturnus volgt een moment waarop de extase afneemt. Dat kan wat leeg voelen, maar er is geen reden om verdrietig te zijn, what goes up, must come down. Je zult ontdekken dat er genoeg moois is om vast te houden en mee te nemen de zomer in.De energieën die uitgaan van Ram en Tweeling moedigen je aan! Geluk blijft lachen. Je hebt ideeën en projecten onder je vleugels. Saturnus verlaat Waterman op de 8e. Tijdens zijn verblijf in uw teken heeft hij u aangemoedigd om uwideeën te structureren en tegelijkertijd de realisatie ervan te belemmeren. Daarom heb je misschien gemerkt dat de tijd voortsleept. Deze maand worden de beperkingen opgeheven. Je hebt vrij veld. Je relaties met anderen zijn uitstekend. Je bent gemotiveerd om dingen in goede banen te leiden. Tegen de 25e jongleren met Mars Gemini met ideeën. Ze reageren snel en goed. Alle stoplichten staan deze maand op groen, zodat u kunt profiteren van de kansen die om de hoek liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *