Maandhoroscoop Vissen oktober 2024

Bescheiden en gevoelig teken, ze hebben een sterke innerlijke waarneming en inspiratie Horoscoop Vissen oktober 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Ze hebben meer aandacht nodig dan normaal. Eerst wil je klagen door te pleiten voor de gunsten van je dierbaren. Je doet het totdat je een blijk van liefde krijgt van de mensen om je heen. Wacht niet op alles wat je van anderen vraagt, maar geef ook terug. Horoscoop oktober 2024 Vissen – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Je hebt weer meer zin in sporten en bewegen. Maar het is belangrijk dat je goed opwarmt voordat je gaat sporten. Sporten als joggen, tennis of squash zijn echter minder aan te raden bij Mars. Zwemmen, wandelen, fitnesstraining of Pilates zijn het meest geschikt. Spataderen kunnen in deze maand ook voor problemen zorgen. Horoscoop Vissen oktober 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Vissen oktober 2024 – Carrière

Jij hebt niet heel veel nodig om gelukkig te zijn, Vissen. Maar dat betekent niet dat je jezelf telkens weer moet wegcijferen. Maak op jouw werkplek duidelijk wat jij allemaal presteert en eis daar ook de waardering voor op – voorkom dat anderen met jouw prestaties aan de haal gaan. Die ‘strijd’ hoef je thuis gelukkig niet te voeren, want je naasten dragen je op handen. Voor de single Vissen heeft Amor een verrassing in petto. Maar wees voorzichtig, want een hart is snel gebroken.  

Familie

Deze maand reist u veel met uw gezin. Je hebt tijd vrijgemaakt van je werk om een band met je dierbaren te krijgen. Maandelijkse horoscoopvoorspellingen voor 2024 doen een beroep op u om uw kind of kinderen en hun kijk op de dingen die in hun omgeving gebeuren te begrijpen. Oktober 2024 Horoscoopvoorspelling voorspelt een periode waarin u voor uw ouderen in het gezin moet zorgen. Ze zijn ziekelijk en hebben aandacht nodig van zowel u als uw gezin.

Werk

Op het werk zal er volgens de Vissenhoroscoop voor oktober 2024 stabiliteit en expansie zijn. De heroverweging die u van het werk doet, zal zijn vruchten afwerpen en u zult beginnen te oogsten wat u hebt gezaaid. Werk zal degenen die onder dit teken geboren zijn beginnen te belonen en professioneel succes zal volgen.

Financiën

Vissen: Deze sector werkt als een tierelier. Helaas wordt dit gelukkige en heilzame klimaat gedwarsboomd door de dissonanten die uitgaan van Maagd. Vissen, als iemand je een aanbod doet dat je interesseert, luister dan niet naar de mening van anderen. Herontdek je legendarische onderscheidingsvermogen en vertrouw op je intuïtie. Als je twijfelt, wacht dan tot de 23e. Dankzij Mercurius in Schorpioen weet u precies wat u moet doen en neemt u uw beslissing zonder wroeging of spijt. Vertrouw wat de financiële kant betreft niet op het advies van anderen, want zij kunnen u ertoe brengen een aankoop te doen die niet bij u past.

Geluk

Deze maand zal woelig verlopen voor Vissen. De invloed van Mars zal bijdragen aan je onvermogen om door te zetten voor je doelen. Je zal je vaak hopeloos voelen, wat dan weer omslaat in woede en je zal het op iemand moeten uitwerken. Voor je weet wat er gebeurt kunnen veel mensen om je heen de gevolgen dragen. Probeer daarom beter te gaan joggen of een andere fysieke activiteit om stoom af te laten.In oktober zal je vastberadenheid echter van vitaal belang zijn. Je zal niet in de stemming zijn om met iemand te spreken, dus is het best om deze tijd te gebruiken voor zelfontwikkeling.

Maandelijkse horoscoop Vissen oktober 2024

In oktober zullen Vissen te veel op hun schouders nemen, en ze zullen er helemaal niet bovenop zitten. Tegelijkertijd zul je te veel van jezelf verwachten, wat de hele situatie zal verergeren, en je zult je wanhopig gaan voelen. Stop en besef dat u niet zoveel haast hoeft te maken en dat het niet productief is om veel dingen tegelijk te doen. Heroverweeg uw prioriteiten en beslis waar u zich volledig op wilt richten, en stel de rest uit. Het is belangrijk dat u deze maand voldoende rust neemt, anders zou u migraine kunnen krijgen.

Geld

Economisch gezien komt alles goed. Door alle onnodige uitgaven te elimineren en uw financiën te organiseren, heeft dit bord meer spaargeld en voelt u zich financieel zekerder.

Conclusies

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.Je hebt een tijdje in een rustgevende wereld geleefd die je geleerdheid en diepe persoonlijkheid behoudt. Je zou echter kunnen denken dat je bestaan ter plekke zal worden verpletterd. Een vorm van verveling kan je overvallen. Vanaf de 13e biedt Mars in Schorpioen je de mogelijkheid om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen. Hij moedigt je aan om je talenten te gebruiken en een ervaring op te doen die je persoonlijk en materieel zal verrijken. Helaas, met de dissonanten die voortkomen uit Venus in Maagd, kunt u deze mogelijkheden aarzelen of afwijzen. Om te voorkomen dat je iets doet waar je spijt van krijgt, wacht je op de overgang van Mercurius naar Schorpioen, die wordt aangekondigd voor de 23e. Hij zal je helpen niet alleen te kiezen op basis van je verlangens, maar ook op basis van die van anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *