Maandhoroscoop Vissen november 2024

Bescheiden en gevoelig teken, ze hebben een sterke innerlijke waarneming en inspiratie Horoscoop Vissen november 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Terwijl de sterren je liefdesleven bevorderen, geven ze je aanwijzingen over je delicate toekomst. U bent echter toleranter en comfortabeler in uw omgeving. De kansen staan aan jouw kant, passie wacht op je. Waarom geloof je niet in je dromen? U profiteert van de positieve invloed van de planeten. Horoscoop november 2024 Vissen – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Met Mars heb je de neiging om in november op veel manieren te overdrijven, b.v. Bijvoorbeeld bij eten, sporten en andere dingen. Dit vergroot enerzijds het risico op ongevallen, maar ook de gezondheid kan eronder lijden. Probeer bewust te eten, stop als je vol zit. Vertraag tijdens het sporten wanneer u merkt dat u buiten adem raakt. Horoscoop Vissen november 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Vissen november 2024 – Carrière

Waarom wachten tot volgend jaar als je nu ook in beweging kunt komen? Letterlijk, door eens wat vaker de fiets te pakken of de sportschool in te duiken. Maar ook figuurlijk; maak ruimte in je hoofd door je rekeningen op orde te krijgen of dat ene rotklusje nu eindelijk eens aan te pakken.

Familie

November 2024 Zodiak onthult dat u met uw gezin voor enkele uitdagingen zult komen te staan. U zult niet in een betere positie verkeren om volledig voor uw gezin te zorgen, aangezien u op het werk voor een aantal uitdagingen staat en uw partner ook niet in staat is om financieel te helpen. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want tegen het einde van de maand zal het verbeteren, aangezien uw partner werk zal vinden. Zo kun je elkaar beter helpen.

Werk

Op het werk zal hij volgens de Vissen-horoscoop van november 2024 zeer succesvol en succesvol zijn. De situatie zal echter veel werk en professionele ethiek vergen om te krijgen wat hij wil, het zal nodig zijn om hard te werken zonder op iemand te trappen. Dit detail zal het het verhoopte en langverdiende succes geven. Je baas kan je de eer geven voor je werk en ze zullen je volledige steun krijgen.

Financiën

Vissen: Met de terugkeer van Jupiter in Vissen lacht het geluk je weer toe. Je voelt je veel beter en comfortabeler in je activiteit. Geluk dat nooit alleen komt, al je talenten kun je succesvol inzetten. In de beste dagen kunt u andere methoden gebruiken die u rechtstreeks naar succes leiden. Helaas kunnen sommige mensen proberen je in de weg te lopen. Als dit het geval is, wees dan geduldig en de zaken zullen weer normaal worden. Aan de financiële kant, als je op een geldbedrag wacht en het langer duurt dan verwacht om aan te komen, zorg er dan voor.

Geluk

Je zal je dichter voelen bij je familie in november. Vergeet echter niet je familieleden buiten je gezin aangezien je hen al langere tijd niet meer gezien hebt. Je zal in een ideaal humeur zijn om relaties te herbouwen en jullie zullen allen graag de goede oude tijd herbeleven. Beschamende situaties kunnen je niet van je stuk brengen en je hebt zelfs geen problemen met onruststokers. In midden november zal de maan in Vissen positie zijn en zal daarom een behoorlijk effect op je hebben. Er is een verhoogd risico op letsels aan je voeten en benen, dus blijf je beter thuis en vermijd belastende sporten.

Maandelijkse horoscoop Vissen november 2024

Vissen kunnen zich in november ontspannen omdat niets hen deze maand zal dwarszitten, en zij zullen volop van het leven kunnen genieten. In deze periode kun je je het beste richten op de mensen die dicht bij je staan. Dankzij uw empathie en vriendelijkheid kunt u iedereen helpen die dat nodig heeft, en dat zal uw hart verwarmen. Een glimlach op de gezichten van uw familieleden zal deze maand de sleutel voor u zijn. U hoeft zich deze maand geen zorgen te maken over uw financiële situatie, dus maak uzelf gelukkig en ga op vakantie of koop iets leuks voor uzelf.

Geld

Economisch zal het heel goed zijn. Professioneel succes zal een verbetering van het salaris en grote voldoening met zich meebrengen. Geleidelijk aan zal zijn inkomen stijgen en zal hij zich steeds tevredener voelen, omdat hij al zijn grillen zal kunnen bevredigen.

Conclusies

November is de maand van Schorpioen (en al een beetje van Boogschutter). In de natuur sterft alles af en op 2 november is het Allerzielen, de dag waarop de overledenen worden herdacht. Dat klinkt misschien somber, maar elk einde draagt de kiem van een nieuw begin. Sterven, wedergeboorte en transformatie zijn de thema’s van Schorpioen en van de planeet Pluto die hoort bij Schorpioen. Deze maand besteden we aandacht aan deze duistere planeet die in zijn kern het licht verbergt.De eerste week word je overspoeld door stress en is de sfeer om je heen somber. Je motivatie zakt weg, je mist de verbinding. Rond 15 november klinkt een klein detail als een trigger, je ervaart een elektrische schok, je komt weer op krachten. Je lijkt anders, het moment is ideaal om een nieuwe start te maken. Ze zijn dynamisch en in goede staat, dat is goed nieuws! Tegelijkertijd vliegt de liefde van je weg. Om bemind te worden verzet je bergen, schud je de regels. Je houdt van uitdagingen op professioneel gebied, je hebt grote capaciteiten. Rond 17 november ontvang je het geld om je bedrijf te starten. Je talenten worden erkend en je kunt trots op jezelf zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *