Maandhoroscoop Vissen december 2024

Bescheiden en gevoelig teken, ze hebben een sterke innerlijke waarneming en inspiratie Horoscoop Vissen december 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Op emotioneel vlak, voor de laatste druppel, wil je weten waar je werkelijk bent. Je weegt de voor- en nadelen af. Ze maken een kleine inschatting die effectief is. Daarom kun je het begrijpen. Wanneer je de bladzijde van het verleden omslaat, besluit je verder te gaan. Horoscoop december 2024 Vissen – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Mars treedt op als uw persoonlijke fitness- en gezondheidsadviseur. Maar deze Mars maakt je ook extreem gevoelig. Je reageert prompt op alle ongunstige invloeden in je omgeving: slecht eten, roken, stress en drinken. Alles wat schadelijk is, heeft nu een veel sterker effect. Omgekeerd ben je enorm dankbaar voor alle gezondheids- en ondersteunende maatregelen. Horoscoop Vissen december 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Vissen december 2024 – Carrière

Problemen zijn er om te worden opgelost. Handig is dan om op te trekken met mensen die een gemeenschappelijk doel voor ogen hebben.  Daar is wel openheid en eerlijkheid voor nodig. Een liefdesrelatie raakt in een stroomversnelling. Met een vroegere concurrent op de werkvloer bereik je een ander niveau van contact waardoor het een dierbare vriend kan worden. 

Familie

De maandhoroscoop 2024 herinnert je eraan dat je als gezin moet proberen het woord scheiden uit je vocabulaire te schrappen. Bedreig of chanteer uw partner nooit met een scheiding. Blijf bij het fundament van het huwelijk dat je aanmoedigt om bij elkaar te blijven, in voor- en tegenspoed, vooral in de Mercurius retrograde data van 2024. De astrologische voorspelling voor 2024 moedigt u aan om de zwangerschap van uw gezin te vieren en ervan te genieten. Bereid je voor om een nieuw lid van je familie te verwelkomen. Zorg ervoor dat de toewijding aan uw partner groter is dan uw verschillen als een manier om uw gezin bij elkaar te houden.

Werk

Op de werkvloer zal dit teken volgens de Vissen-horoscoop voor december 2024 succes boeken en zal het beroep het belangrijkste van de maand zijn. De werkgelegenheidssituatie zal uitstekend zijn, maar kan nog verbeteren. De bazen zullen het zeer waarderen en hij zal zich geweldig en dankbaar voelen dat ze zijn waarde erkennen en hij zal voelen dat al zijn inspanningen beloond zullen worden.

Financiën

Vissen: Deze maand vernieuwen de mensen die uw talenten en vaardigheden waarderen hun steun en complimenten. Omdat geluk nooit alleen komt, kunnen ze je een voorstel doen dat je evolutie zou kunnen versnellen. Vissen! Luister niet naar knorrige geesten. Denk eens aan jezelf, je financiën en je carrière. In deze gemoedstoestand heb je de plek waar je van droomde. Wat de financiële kant betreft, maak je geen zorgen als het geld traag binnenkomt of als je een beetje krap zit sinds vorige maand. Vanaf de 21ste zal deze sector haar dynamiek terugkrijgen.

Geluk

Wintervakanties zijn een ideale gelegenheid voor Vissen om plannen te maken voor het volgende jaar. Probeer je in te beelden waar je jezelf wil zien in een jaar en denk zorgvuldig na over hoe je dit kan bereiken. Dergelijke planning kan moeilijk zijn, maar met dank aan Mercurius wordt het merkelijk eenvoudiger.Denk aan je relaties en analyseer ze grondig in december. Het is mogelijk dat je iemand onder je vrienden vindt die een negatieve invloed op je heeft en op die manier je energie wegneemt. Probeer dit soort mensen zoveel mogelijk te vermijden tijdens de vakanties.

Maandelijkse horoscoop Vissen december 2024

In december zullen Vissen in goede gezondheid verkeren, wat een gevolg zal zijn van uw goede humeur. Gebruik het en houd je hoofd helder en stel je prioriteiten op een rijtje. U hoeft zich niet te haasten; probeer wat tijd te nemen en benader het als een recapitulatie van dit jaar en bedenk welke weg u het komende jaar wilt inslaan. In deze periode zult u uw tijd het liefst alleen doorbrengen omdat u de neiging zult hebben negatieve energieën en problemen van anderen op u te nemen. Probeer afstand te bewaren en concentreer u op uzelf.

Geld

Met geld komt het wel goed. Professioneel succes brengt een salarisverhoging met zich mee. Met de maand december komt ook het moment waarop u uw economie moet opruimen. Het advies is om alles op één rekening te zetten en alle schulden af te lossen. Dit teken kan ook meerdere banen of meerdere inkomstenbronnen hebben. Als hij van plan is zijn geld te investeren, doet hij er goed aan dat in een buitenlands bedrijf te doen, want dat kan geld opleveren. Vissen zullen merken dat hij meer reist voor zijn werk, maar hij zal het niet erg vinden.

Conclusies

Veel culturen en landen kennen in de decembermaand een feest waarbij men elkaar uit naam van een heilige overlaadt met giften. Wij kennen Sint en de kerstman, in Cuba kennen ze Changó, die wordt gevierd op 4 december. Zulke feesten passen bij de gulheid van Boogschutter, het teken dat deze maand centraal staat. Wat is het mooiste cadeau dat jij anderen deze maand kunt geven?Ze waren van plan om tijd door te brengen met familie. De periode leent zich ervoor, behalve dat je plannen in de eerste helft van de maand misschien een beetje door elkaar worden geschud. Sommige van uw dierbaren maken uw leven er niet gemakkelijker op. Je loopt het risico de druk op te voeren. Dan is alles beter, de sfeer wordt rustiger, je slechte humeur verdwijnt. Ze weten het ongemak op te lossen. Je kunt nog steeds denken aan de kerstvakantie, die snel nadert. Gewoon door je te heroriënteren op je prioriteiten zodra je je motivatie hebt gevonden. U profiteert van de laatste week om uw project bij te werken of uw nieuwe goede voornemens te plannen. Al met al is de maand december constructief. Als je een paar dagen vrij neemt om te ontspannen, heb je twee keer zoveel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *