Maandhoroscoop Vissen augustus 2024

Bescheiden en gevoelig teken, ze hebben een sterke innerlijke waarneming en inspiratie Horoscoop Vissen augustus 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Je vraagt om aandacht en wat tederheid, hoe gaat het? Als je het gevoel hebt dat je vergeten wordt, is dat gewoon een slechte indruk. Ook zullen uw dierbaren u het bewijs leveren door u hun liefde en genegenheid te tonen. Ze zijn soms veeleisend en compromisloos, het is maar een façade. Deze zomer smelt jij als sneeuw voor de zon. Horoscoop augustus 2024 Vissen – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Beste Vissen, let in augustus meer op je voeten. Zorg voor goed passende schoenen en verzorg uw voeten regelmatig. Het is ook belangrijk dat je je afweer versterkt, want Neptunus in Vissen verzwakt je energie en maakt je vaak machteloos. Je hebt meer slaap nodig dan normaal Trakteer jezelf af en toe op een dutje overdag. Eet een dieet dat rijk is aan vitamines, ga veel de frisse lucht in. Horoscoop Vissen augustus 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Vissen augustus 2024 – Carrière

Je anders zo rijke creativiteit kan wat tegenvallen. Daar waar je anders grenzenloos optimistisch bent, sta je deze tijd perplex van machteloosheid. Besef dat uit elke situatie is iets positiefs is te halen. Ook kun je besluiten het anders aan te gaan vliegen. Wees niet te angstig om iets dat in de kern niet goed is, achter je te laten. Achtervolgen demonen uit je verleden je? Regressietherapie kan een goede manier zijn om je te helpen. 

Familie

Vissen Horoscoopvoorspelling voor 2024 vertelt je dat je gezinsleven deze maand geweldig zal zijn. U zult in staat zijn om uw ouderen te ondersteunen en te verzorgen. Ze zullen je zegenen vanwege je goede eigenschappen. Uw kinderen of kind zullen het goed doen op school. Deze maand zal er vrede heersen in uw gezin omdat bijna alles in orde is. Uw partner zal blij zijn met de vooruitgang die u boekt om een goede ouder te zijn voor uw baby, kind of kinderen.

Werk

Op het werk zullen er volgens de Vissen-horoscoop van augustus 2024 grote veranderingen plaatsvinden. Degenen die geboren zijn onder het astrologische teken Vissen kunnen van bedrijf veranderen, terwijl als ze blijven waar ze zijn, ze hun positie in het bedrijf zullen veranderen en hun werkomstandigheden zullen veranderen.

Financiën

Vissen: Gunstige instroom houdt deze sector in stand. Je kunt rustig uitrusten. Aan de andere kant zijn het uw reacties en uw beslissingen waarvoor u op uw hoede moet zijn. Deze maand storen externe gebeurtenissen je, en ze kunnen ertoe leiden dat je ongewenste keuzes maakt. Dus als je wilt voorkomen dat je een ongelukkige beslissing neemt, neem dan afstand van de mening van anderen. Vertrouw op je intuïtie en gebruik je ervaring. Aan de financiële kant is het hetzelfde gevecht! Volg niet de smaak van anderen maar die van jou. Zo koop je wat bij je past en wat je mooi vindt, en niet andersom.

Geluk

Augustus zal de echte maand van de liefde zijn voor Vissen en ze zullen sterk de invloed van Venus voelen. Zij die zich in een relatie bevinden zullen erg toegewijd en romantisch zijn, de singles zullen flirten en mogelijks zelfs niet eens kunnen kiezen tussen de mogelijke partners. Je libido zal hoogtij beleven en je zal al je verantwoordelijkheden vergeten. Een bijkomend voordeel is een nieuw verworven geduld. Je realiseert je dat de meeste dingen niet zo dringend zijn als je dacht, je hebt er bijvoorbeeld geen problemen mee om te wachten voor het rode licht, zelfs al ben je te laat voor je werk.

Maandelijkse horoscoop Vissen augustus 2024

Het zal u deze maand zeker niet ontbreken aan een drang om sociaal te zijn. Vissen zullen elk vrij moment willen doorbrengen met een gezamenlijke activiteit met hun vrienden of partner. U zult ervan genieten om speels te zijn, en u voelt zich comfortabel en zelfverzekerd om ook met een groter aantal mensen te praten; ze zullen luisteren naar alles wat u zegt. U zult alles laten stromen, u zult nergens over stressen, en u zult gewoon volop genieten van elk moment.

Geld

Op financieel gebied zal het regelmatig zijn. We zullen prioriteiten moeten stellen en de manier waarop we met geld omgaan moeten veranderen. In augustus zullen Vissen hun financiële strategie en hun benadering van geld veranderen. Sommige vrienden zullen hun economie moeten herstructureren en ze zullen er getuige van zijn.

Conclusies

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.In een prettige sfeer blijf je je ontwikkelen. Uranus en Jupiter blijven uw succes en groei stimuleren terwijl u uw prestaties behoudt. U kunt de kansen grijpen die zich voordoen, aangezien ze geen negatieve impact zullen hebben. Saturnus geeft je de tijd die je nodig hebt om dingen voor elkaar te krijgen. Aan de andere kant kan de oppositie van Mars en Mercurius in Maagd je onnodig storen. Pas op voor overmatige ontmoediging en pas ook op voor voortijdige ontsnappingen. Vind de juiste balans om dit aspect voor u winstgevend te maken. Overschat uw sterke punten niet, want ze zijn niet onuitputtelijk. Als de spanningen te sterk zijn, neem dan een pauze. Neem ook niet deel aan de polemieken die de gesprekken bezielen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *