Maandhoroscoop Tweelingen augustus 2024

Communicatief en beleefd karakter met gevoel voor humor en creativiteit Horoscoop Tweelingen augustus 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Het is Cupido die je uit je dagelijkse beslommeringen weet te halen. Ze hebben buiten de gebaande paden moeten gaan en hebben vreugde nodig. De planeten sturen je goede vibraties, liefde vliegt naar een bekende bestemming. Je zit vol ideeën om de persoon van wie je houdt te plezieren. Je geest zit vol goede bedoelingen. Je zou naar het volgende niveau kunnen gaan. Horoscoop augustus 2024 Tweelingen – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Helemaal aan het begin van de maand kan een oude kwaal voelbaar worden. Maar dat heb je heel snel onder controle. Je sterkste fase komt aan het einde van de maand wanneer je je fit en in balans voelt. Lichaam, geest en ziel zijn in harmonie. Het risico bestaat echter dat u onvoorzichtig wordt. Vertrouw op je intuïtie. Horoscoop Tweelingen augustus 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Tweelingen augustus 2024 – Carrière

Alsof je vleugels hebt op je hielen. Zo tuimel jij deze maand door het leven. Het is de ideale tijd om je idealen na te jagen, want je zult veel verwezenlijkt zien worden. Het universum heeft luid en duidelijk van je gehoord wat je in je diepste kern verlangt, en omdat je op de juiste koers zit, zal je gehoor vinden. Toch een beetje extra positieve energie nodig? Leg edelstenen en/of mineralen een nacht in het maanlicht en draag de steen overdag bij je. 

Familie

Deze maand augustus 2024 zal je er zijn voor je partner in alle stappen van hun leven. Je gezin zal stabiel zijn omdat je bereid bent om vrede, harmonie, vreugde en geluk te bereiken. Horoscoopvoorspellingen 2024 willen dat u altijd op uw kind of kinderen let.

Werk

Op het werk zal dit sterrenbeeld volgens de horoscoop van augustus 2024 Kreeft doorgaan met carrièresucces. Hij zal deze maand veel onderweg zijn en alles wat hij doet zal zijn vruchten afwerpen. Veel mensen zullen hem gaan volgen om met hem om te gaan, hem te adviseren en omdat ze in hem geloven. Je reputatie zal deze maand erg belangrijk zijn.

Financiën

Kanker: U kunt met een gerust hart op vakantie gaan. Hoewel de sfeer je tot rust aanzet, pik je niet helemaal op. Je denkt aan de start van het schooljaar omdat je er klaar voor wilt zijn. Dus terwijl u op uw favoriete ligstoel ligt, leert u over uw branche en de toekomst ervan. Op financieel vlak draait deze sector als een tierelier. Het geld komt binnen en je kijkt niet naar de uitgaven. Hoewel je het kunt betalen, zegt de legende dat wanneer Venus retrograde is, het beter is om dure aankopen uit te stellen! Een woord voor de wijzen!

Geluk

In augustus zullen Tweelingen erg jaloers zijn. Ook al denk je dat je verkeerd bent en is het een kwestie van ego zullen je gevoelens je niet laten slapen en het enige excuus zal in je gebrand zijn voor dagen. In dit geval moet je echter niet instinctief reageren en elke confrontatie baseren op bewijs. Je kan veel positieve kwaliteiten hebben, speciaal in fysieke conditie. Je zal vasthoudend zijn, compromisloos en je zal je doelen op elke mogelijke wijze willen bereiken.

Maandelijkse horoscoop Tweelingen augustus 2024

Augustus zal de Tweelingen veel onvoorspelbare wendingen brengen, maar deze zullen alleen gebaseerd zijn op irrationele grondslagen. Laat je daarom niet overspoelen door je gevoelens, en je kunt beter alles van tevoren overdenken en rationaliseren. Tijdens deze periode zult u geneigd zijn tot impulsief gedrag en als u niet oppast, kan dat zich tegen u keren in de vorm van een onaangename ruzie met uw partner. Uw leven zal zeer hectisch zijn, maar vergeet niet goed te eten om de spijsverteringsproblemen te vermijden waar u deze maand vatbaar voor zult zijn.

Geld

Wat geld betreft, zal de maand augustus uitstekend zijn, want het zal regenen op dit bord. Kanker zal een fase van financieel succes ingaan en het zal heel gemakkelijk voor hen zijn om geld te verdienen, hoewel hun partner misschien wat veranderingen in hun financiën moet aanbrengen en Kreeft zal merken dat ze hen helpen.

Conclusies

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.De dissonantie van Saturnus bemoeilijkt je leven en Mars in Maagd versterkt dit fenomeen. Je zit echt vast deze maand. Op dit moment zijn je doelen onbereikbaar, maar dat betekent niet dat ze onbereikbaar zijn. Als u uw doelen wilt bereiken, moedigt Mars u aan om geordend en methodisch te handelen. Mercurius, ook in Maagd, vereist dat je op details let. Saturnus fluistert je toe dat je na verloop van tijd je doel zult bereiken. Gebruik in plaats van het lot of gebeurtenissen te forceren de energieën die van Leo komen. Neem contact op met je collega's, vrienden en familie. Presenteer je ideeën en luister naar de ideeën van anderen. Op de 28e, met de overgang van Mars naar Weegschaal, kalmeert de situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *