Maandhoroscoop Stier april 2024

Sterk en koppig, maar praktisch en vastberaden Horoscoop Stier april 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

De aanwezigheid van Venus in Vissen brengt koren op de molen. Ze willen boven zichzelf uitstijgen en de liefdesaffaire is daarop geen uitzondering. Het is een tijd om verder te gaan naar nieuwe kusten, en elke Stier zal zijn eigen manier hebben om het te doen: de ontmoeting of hernieuwing van gevoelens. De kaarten worden herverdeeld. Op de 26e en 27e verlaat je het vasteland. Horoscoop april 2024 Stier – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Halverwege de maand geeft Mars je stress en put Saturnus je energie uit. Dit kan leiden tot slaapstoornissen. Dit maakt je vaak ongericht en nerveus. Maar slaappillen zijn hier geen oplossing. Natuurlijke remedies werken het beste, b.v. B. lavendel- of valeriaanthee. Een bad met citroenmelisse is ook een echte traktatie. Horoscoop Stier april 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Stier april 2024 – Carrière

Het gaat goed op je werk. Je ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten steeds meer. Collega’s hebben bewondering voor je en je raakt ook steeds meer gewend aan je huidige positie. Let wel op dat je niet te veel opgaat in je werk: houd de balans met thuis. Vergeet je gezin geen aandacht te schenken. Geld verdienen is belangrijk en leuk, maar niet als het ten koste van je relatie en/of gezinsleven gaat. 

Familie

Uitdagingen zullen altijd aanwezig zijn bij uw dierbaren. Vrede zal iets zijn dat moeilijk te bereiken is als je het niet met elkaar eens bent. U moet oplossingen bedenken voor de problemen waarmee u als gezin wordt geconfronteerd voordat het uit de hand loopt. De prognose voor april 2024 laat zien dat u en uw partner deze maand zullen beginnen te praten over het krijgen van een baby. Besteed veel aandacht aan het bereiken van vrede in uw gezin voordat u besluit er iets aan toe te voegen.

Werk

Er zal deze maand geen tekort aan geld zijn en de algehele economie zal erg goed zijn. Degenen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Stier zullen uitstekende mogelijkheden hebben om in deze periode te investeren en zullen ondersteuning nodig hebben om wat advies te krijgen. Dit zal handig voor hem zijn om goede keuzes te maken en geen geld te verliezen. Het zal belangrijk zijn om niet veel geld te verspillen aan dwaze driftbuien.

Financiën

Stier: Dingen beginnen te veranderen. Je bent comfortabeler en je voelt je thuis. Uw beslissingen zijn juist en uw professionele entourage waardeert ze. U kunt echter opnieuw worden geconfronteerd met het probleem dat u zo moeilijk maakte. Stier, je houdt vast aan je handige ouderwetse methoden, en het lukt. Maar accepteer deze keer enkele veranderingen, want die zijn noodzakelijk voor jullie evolutie. Aan de financiële kant doet deze sector het nog net zo goed, ook al zeg je het tegendeel, alleen om lusten niet aan te trekken.

Geluk

In april zal het leven van de Stieren in vele aspecten van het leven gevuld zijn met positiviteit. Vooral in de relaties die beïnvloed worden door Venus. Na een behoorlijke pauze zal je libido weer tot leven komen en je partner zal dit zeker op prijs stellen. Let er echter wel op dat je niet te passioneel wordt aangezien dit hen zou kunnen wegduwen.Deze planeet zal er ook voor zorgen dat je jezelf wil omringen met schoonheid. Het is daarom een ideaal moment om je huis te versieren of het uitzicht te veranderen. Deze impulsen kunnen ook voor een winkelwoede zorgen.

Maandelijkse horoscoop Stier april 2024

April zal veel energie brengen voor de Stier. Deze lentemaand zal vooral gericht zijn op relaties. Diepe overpeinzingen en reflectie van dingen zullen niet op de agenda staan. U zult spontaner zijn, dus wees niet bang om elke gelegenheid ten volle te benutten, maar een zekere mate van voorzichtigheid zou op zijn plaats zijn. U zult ook vol fysieke kracht zijn, die u goed zult kunnen gebruiken bij sportactiviteiten. Maar wees voorzichtig dat u niet overdrijft. Uw spieren zullen in deze periode snel overbelast raken. Besteed daarom aandacht aan een voedzame voeding en voldoende vitaminen.

Geld

Afgaande op de horoscoop april 2024 zal het met de familie heel goed gaan. Thuis zal hij zich zeer comfortabel en beschermd voelen door zijn familieleden. Hun genegenheid zal worden beantwoord en de stier zal zich thuis heel gelukkig voelen.

Conclusies

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent. Omdat Lilith zich deze maand ook verbindt met jouw persoonlijke godin Venus, kun je voelen dat jij ook een van haar uitverkorenen bent. Jouw antenne stemt zich af op de energie van de materie, of dat nu kristallen, munten, de aarde of voeding zijn. Je kunt je smaakbeleving naar een hoger niveau tillen, omdat je de fijne nuances proeft die aan de tong van de meeste mensen voorbij gaat. Je kunt voelen welke kristallen een ander nodig heeft om zich goed te voelen en je kunt zelf de behoefte voelen om je met kristallen te omringen.Hoewel de overgang van Pluto naar Waterman de huidige samenleving tegen je keert, vindt je bestaan zijn richting. Venus, Mercurius en de Zon passeren deze maand je teken. Geassocieerd met de energieën die afkomstig zijn van Vissen en Kreeft, helpen ze je om dingen weer op het goede spoor te krijgen. Mercurius' terugkeer van de 22e geeft aan dat je geïnteresseerd bent in een project dat nog open is. Hij moedigt je aan om je gedachten te verdiepen, zodat je je ambities kunt waarmaken. Deze maand bevindt u zich in een universum dat bij u past en overeenkomt met uw overtuigingen. De uitwisseling met degenen die afstand hadden genomen, wordt hervat. Mensen die u waardeert, verschijnen weer in uw sociale kring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *