Maandhoroscoop Steenbok oktober 2024

Conservatieve tekens zijn praktisch, voorzichtig, aanhoudend en ernstig Horoscoop Steenbok oktober 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Om je liefdesleven te laten slagen, hoef je alleen maar een vinger op te steken. Je hebt alle ingrediënten in huis om van je liefdesleven een uniek recept te maken. Als je je volledig wilt wijden aan de persoon van wie je houdt, dan mis je de tijd om je bedrijf onder de loep te nemen. De sterren vertrouwen je, je zult snel een oplossing vinden. Gevoelens en veiligheid zijn deze maand je bondgenoten. Horoscoop oktober 2024 Steenbok – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Vermijd in oktober moeilijk verteerbare maaltijden. Gastritis en maagproblemen komen vaker voor bij Saturnus. Maantip: karwij en venkel zijn bijzonder effectief bij maag- en spijsverteringsproblemen. Tip bij gastritis: Havermoutsoep verlicht de pijn van acute symptomen. Horoscoop Steenbok oktober 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Steenbok oktober 2024 – Carrière

Vermijd die telkens terugkerende discussies, zelfs al weet je dat je gelijk hebt. Focus je nu liever op je naasten en haal in deze periode zoveel mogelijk uit het leven. De sterren staan gunstig, dus profiteer daarvan. Zakelijk dienen zich interessante kansen aan, maar vergeet de kleine lettertjes niet te lezen. Steenbokken die single zijn doen er verstandig aan zich niet halsoverkop in een nieuwe relatie te storten. Geniet van de romantiek, maar neem ook de tijd om elkaar eerst beter te leren kennen.  

Familie

Horoscoopvoorspellingen voor 2024 beloven een geweldige maand om met uw dierbaren door te brengen. Je gaat samen op vakantie met de bedoeling een band op te bouwen, aangezien je zo lang mogelijk met werk bent vastgehouden. Capricorn 2024 Astrology Forecast onthult dat u meer tijd met uw ouderen moet doorbrengen. Hun gezondheid gaat achteruit en je moet er zijn om voor ze te zorgen. Laat ze altijd zien dat je er voor ze zult zijn, wat er ook gebeurt.

Werk

Economisch gezien zal het heel goed zijn. Hij zal geen groot professioneel succes in zijn economie opmerken, maar dit zal later worden weerspiegeld. Misschien merkt hij het volgende maand.

Financiën

Steenbok: De dissonanten die uit Weegschaal voortkomen, blijven je aanmoedigen om meer genuanceerd te zijn in je benadering. Soms moet je werken met mensen die gevoelig zijn of geen zakelijk inzicht hebben. Vanaf de 13e klaart de horizon op. Je kunt radicalere beslissingen nemen. Zorg er echter voor dat u de betrokkenen waarschuwt in plaats van ze voor de feiten te plaatsen. Komt dit je niet uit, wacht dan tot de 23e. Aan de financiële kant word je vanaf de 9e redelijker. U beheert uw vermogen met buitengewone precisie. Als u aan het einde van de maand een gunstige reactie verwacht, krijgt u die.

Geluk

In oktober verkiest de Steenbok eenzaamheid en diepe gedachten. Je zal vaak stilstaan bij de zin van het leven en je relatie met anderen analyseren. Dit kan leiden tot een verlangen om nieuwe mensen te ontmoeten. Je zal hopen om de juiste vriend of partner tussen hen te ontdekken. Verwacht niet te veel en vertrouw niet blindelings iedere persoon die je ontmoet. Probeer meer tijd te vinden voor je ouders en broers en zussen deze maand. Je hebt ze niet de aandacht gegeven die ze verdienen de laatste tijd, dus zullen ze je bezoek zeker op prijs stellen.

Maandelijkse horoscoop Steenbok oktober 2024

Met oktober in aantocht zullen Steenbokken zich gaan afzonderen van de buitenwereld. Je zult je voldaan voelen als je buiten in de natuur bent, het liefst ergens aan het water waar veel frisse lucht is. U zult uw gedachten ordenen en u zult op zoek gaan naar innerlijke vrede en harmonie. De beste dingen die u kunt doen om dit te bereiken zijn meditaties en yoga. In deze periode zul je je erg verbonden voelen met dieren. Probeer zoveel mogelijk tijd door te brengen met uw huisdier of te zorgen voor een huisdier van een van uw vrienden. Je zult zien dat die momenten je veel energie zullen geven en veel plezier zullen opleveren.

Geld

Het gezin en het huis zullen goed functioneren. Iedereen zal in zijn eigen wereld zijn en de gezinsleden zullen de Steenbok vrij laten om zijn werk te doen zoals hij wil. Als ze kinderen hebben en oud genoeg zijn en een vriend/vriendin hebben, kunnen ze een huwelijk aankondigen en dit zal de Steenbok erg gelukkig maken.

Conclusies

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.De dissonanten die van de planeten in Weegschaal uitgaan, leggen hun voorwaarden aan jou op. Ze onderhandelen en vinden compromissen. Je doet je best om jezelf meer beschikbaar te maken. Helaas zullen je fans teleurgesteld zijn omdat deze gezegende tijd niet zal duren. Op de 13e spoort de overgang van Mars naar Schorpioen je aan om de leiding te nemen. Hij laat je leven volgens je persoonlijke waarden. Deze enigszins radicale houding kan gevoelige harten pijn doen. Dus als je wilt voorkomen dat je overweldigd wordt door kritiek, moet je wat flexibeler worden in de omgang met anderen, je omgeving, je fans of je partner. Vanaf de 23e spoort Mercurius in Schorpioen je aan om je kaarten op tafel te leggen, maar vooral om het soepel te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *