Maandhoroscoop Steenbok maart 2024

Conservatieve tekens zijn praktisch, voorzichtig, aanhoudend en ernstig Horoscoop Steenbok maart 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Totale bevrijding vindt plaats. Dit komt omdat je de gebaande paden hebt afgewezen. Kortom, je wacht gewoon tot het bevestigt wat je bent of wat je bent geworden. Sommige persoonlijke of familiale beperkingen irriteren je nog steeds een beetje, maar je probeert ze zo snel mogelijk kwijt te raken. Onderhoud, vermogensverdeling of financiële zaken: alleen of met z'n tweeën, dit alles wordt deze maand of op middellange termijn geregeld. Horoscoop maart 2024 Steenbok – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

In maart vraagt Mars je om verstandig te leven en "Nee!" te zeggen tegen alle kleine ondeugden voor lichaam en ziel. Als je daar op let, heb je al snel de conditie van een topsporter en ben je bovendien mentaal onverslaanbaar. Horoscoop Steenbok maart 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Steenbok maart 2024 – Carrière

Zorg ervoor dat je rust in de tent houdt. Om je heen wervelt het van de gebeurtenissen en emoties, maar dan wel bij andere mensen. Bedenk je telkens weer dat het niet om jou gaat. In jouw leven is alles stabiel en dat wil je ook zo houden. In deze periode kom je namelijk weer een beetje tot bloei om je idealen en dromen te verwezenlijken. Gebruik alle energie die je daarvoor hebt opgespaard en verkwist het niet aan andermans sores. Die kun je toch niet oplossen.  

Familie

Verhoog het leven van uw gezinsleden met de talenten en gaven die u bezit. Maandelijkse horoscoopvoorspellingen laten zien dat je familie alles is wat je hebt. Wees er daarom altijd voor hen. Familievetes zijn soms aanwezig, maar je moet ervoor zorgen dat ze niet uitmonden in haat. Praat over de problemen die u aangaan en bedenk oplossingen waarmee u in vrede en harmonie kunt leven.

Werk

Geld zal deze maand goed zijn voor Steenbok. Begin maart zal het redelijk normaal zijn, maar rond de vierde week begint er meer geld binnen te komen. Het is dus belangrijk om uw uitgaven onder controle te houden, de juiste prognoses te maken en beetje bij beetje economisch te herstellen.

Financiën

Steenbok: Sinds een tijdje is je dagelijkse expansie niet natuurlijk omdat het onderhevig is aan keuzes die niet noodzakelijkerwijs vanzelf vloeien. U slaagt er echter in om compromissen te sluiten, dankzij uw legendarische onderscheidingsvermogen en uw ervaring. Met de komst van Saturnus zou je je comfortabeler moeten voelen en veel minder onder druk staan. In deze omstandigheden kunt u zoals gewoonlijk efficiënt ademen. Op financieel vlak draait deze sector als een tierelier. U kunt echter rond de 7e uitgeven. Als dat zo is, stel jezelf dan een limiet en houd je eraan.

Geluk

Maart zal vol zitten met onverwachte verrassingen door de invloed van Uranus. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je een liefdesverklaring krijgt van een langdurige vriend die je eerder nooit echt specifiek in gedachten had, wat dan weer voor een behoorlijke schok zorgt. Als je niet ingaat op deze gevoelens probeer het dan zo gevoelig mogelijk te benaderen aangezien het hem of haar waarschijnlijk erg veel moeite kostte om dit in de openbaarheid te brengen.Let echter wel op voor plotse ommezwaaien naar het verkeerde. Je dient zowel mentaal als financieel voorbereid te zijn op problemen. Daarnaast vermijd je best om zelf veel wijzigingen aan te brengen.

Maandelijkse horoscoop Steenbok maart 2024

In maart zullen Steenbokken enige teleurstelling ervaren in verband met hun relaties. Je zult te maken krijgen met gevoelens als dat je je altijd aangetrokken voelt tot de verkeerde persoon en voor altijd alleen zult blijven. Laat u niet opjutten door die gevoelens; het is niet waar. Die gevoelens nemen alleen maar de overhand op momenten van wanhoop. Probeer je dus op iets anders te richten en investeer je energie in wat creatieve activiteiten, daar zul je deze maand heel goed in zijn. Probeer misschien uw huis te versieren of volg wat keramieklessen waar u de ruimte krijgt om uw fantasie te gebruiken en stoom af te blazen.

Geld

Met het gezin zul je voorzichtig moeten zijn, want maart is een maand waarin je je huis op orde moet brengen, je gezin moet organiseren, praten en de slechte vibes moet laten verdwijnen. Er zullen enkele delicate kwesties uit het verleden zijn die deze maand moeten worden opgelost, om met een andere geest naar de toekomst te kunnen kijken. Als hun familieproblemen zijn opgelost, zullen Steenbokken het emotionele evenwicht kunnen vinden dat ze zo hard nodig hebben.

Conclusies

Juno heeft voor jou een zintuigelijk festival voorbereid. Je komt oren, neus (reuk) en ogen tekort als de liefde je leven komt opvrolijken. Prachtige muziek, oogstrelende beelden en een geur die je rechtstreeks naar de hemel voert… Ook als je beseft dat deze affaire niet voor eeuwig kan zijn, ook als je voelt dat dit een zinsbegoocheling is, een fata morgana, dan kun je jezelf niet beheersen. De Steenbok in jou protesteert natuurlijk. Want zo hoort het niet, je wilt niet dat de ander je kwetsbaarheid ziet of – erger nog- je pijn doet. Maar het krachtenveld is te sterk. Je bent niet opgewassen tegen een spannende vreemdeling. Of tegen je vertrouwde partner, die ineens lijkt te weten hoe hij of zij jou kan raken. Je hoeft niet bang te zijn. Hoe sterk gevoelens ook zijn, als je ze accepteert, als je ze de ruimte geeft, zijn ze net water dat over jouw vruchtbare aarde spoelt en alles laat groeien. Vertrouw erop dat jij dit kunt en dat het goed voor je is. Het moment dat Saturnus je uit je droom laat ontwaken, komt snel genoeg. Dus geniet zolang het kan en mag.De energieën die uit Ram komen, blijven druk op je uitoefenen. Er kan een kans of kans worden beloofd. Je krijgt dan weer de indruk dat je zo snel mogelijk een keuze moet maken. De energieën in de vriendelijke tekens ondersteunen je. Ze voorkomen dat je in een opwelling een beslissing neemt. Vanaf de achtste dag moedigt de Saturnus-overdracht je aan om je te concentreren op wat bij je past en wat gunstig voor je is. Deze energieën verlichten de druk. Ze moedigen je aan om je tijd te nemen in plaats van te haasten. Ze stimuleren je om na te denken over je ambities. Saturnus bouwt een beschermende afstand op. De uiterlijke rusteloosheid bereikt je niet zo veel als voorheen. Daarom zult u het oordeel vinden om u te helpen de juiste beslissingen te nemen die uw beste belangen dienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *