Maandhoroscoop Steenbok juli 2024

Conservatieve tekens zijn praktisch, voorzichtig, aanhoudend en ernstig Horoscoop Steenbok juli 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Gevoelens worden versterkt door positieve invloeden, tenzij je niet ontvankelijk bent. Uit angst om te falen verwerp je de toverstokken die je worden overhandigd. De periode van de 13e tot de 19e brengt een golf van onrust met zich mee. Je emotie is sterk, je bent nerveus. Plots vind je je energie, eind juli is een echt vuurwerk. Horoscoop juli 2024 Steenbok – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Er kunnen wat problemen zijn met Saturnus. Oude chronische kwalen dienen zich aan, wellicht werkt therapie niet direct. Doe niet mee aan twijfelachtige experimenten. Als je twijfelt, vind je het antwoord in de vrije natuur, in een weiland, tijdens een wandeling door het bos. Mars laat je voelen wanneer je op de goede weg bent, wanneer je de ideale therapie hebt gevonden. Horoscoop Steenbok juli 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Steenbok juli 2024 – Carrière

Waterman juli Algemeen beeld De Waterman lijkt teruggehouden te wordend oor anderen. Jij hebt een droom en een doel waar je naartoe wilt werken, maar er wordt wellicht door anderen gezegd dat dit niet haalbaar is. Laat je niet van de wijs brengen en stel doelen die realistisch en haalbaar zijn, maar ook onderdeel uitmaken van je wensen. Verder lijkt voor de Waterman de carrière deze maand centraal te staan. Afgunst is een nare eigenschap. Daar krijg je mee te maken. Het kan zijn dat je zelf iets van dergelijke gevoelens gaat krijgen, maar de kans is net zo groot dat een ander jaloers is op jou. Wat de ander van je vindt of bij je voelt, laat je bij hem of haar. Als jij zelf degene bent die jaloers of afgunstig is, dan verdient het de aanbeveling om onderzocht te worden. Schaam je er niet voor om voor jezelf open en eerlijk te zijn. Schrijf het desnoods op in een dagboek, maar verlos jezelf van de kwelling.  

Familie

Vertrouw altijd op uw familie voor steun en begeleiding. Je zult een aantal uitdagingen in je persoonlijke leven doormaken, maar je dierbaren zullen aanwezig zijn om je er doorheen te loodsen. Ze zullen je bij elke stap begeleiden totdat het beter gaat. Pas getrouwde gezinnen zullen gaan nadenken over gezinsuitbreiding. Steenbok 2024 Voorspellingen voorspellen dat dit de beste tijd is om zwanger te worden. De sterren zijn uitgelijnd in jouw voordeel, en positieve energieën zijn overal om je heen.

Werk

Volgens de Steenbok-horoscoop van juli 2024 zullen degenen die onder dit teken zijn geboren het financieel heel goed doen. Hun partner, voor degenen die het hebben, zal adequate keuzes maken en erg gul met hen zijn. Steenbok zal zich bevoorrecht voelen en zal geen financiële problemen hebben.

Financiën

Steenbok: Je ontwikkeling zit op de goede weg vanaf de 11e. Hetzelfde geldt als u wacht op de oplossing van een probleem of de komst van gemak. Dankzij Mars in Maagd laat je het beste van jezelf zien. Uw strategie loont. Je maakt de juiste keuzes op het juiste moment. Wanneer je het nodig hebt, verleg je de grenzen van het mogelijke, en het doet wonderen voor je. Aan de financiële kant vragen ongebruikelijke omstandigheden om meer middelen. Je kunt naar je hart luisteren, maar alleen als de rede iets te zeggen heeft. Anders maak je een keuze die je meer gaat kosten dan verwacht.

Geluk

In juli zullen de Steenbokken de plicht van hun familie nog meer voelen door de invloed van Jupiter. Je zal te beschermend optreden voor je geliefden wat af en toe een last kan zijn voor hen. Probeer om deze neigingen onder controle te houden, vooral als je kinderen tieners zijn. Het is niet alleen zo dat ze erg boos op je kunnen worden voor een lange periode, maar je hindert hen ook in hun ontwikkeling als je teveel over hen heen hangt. Je zal ook willen investeren in zelfontwikkeling deze maand. Ongeacht of het om manuele activiteiten dan wel kennisvergaring gaat, het zal je innerlijke rust en voldoening brengen.

Maandelijkse horoscoop Steenbok juli 2024

In juli zullen problemen uit het verleden naar de oppervlakte komen, en ze zullen voorgoed moeten worden opgelost. De problemen zullen gaan over een conflict in uw familie waarvan u vindt dat het opgelost moet worden. Bekijk het niet negatief en probeer het op te vatten als een uitdaging om uw familierelaties recht te trekken. Alles kan worden gecommuniceerd, maar dan moet u er wel voor openstaan. Dankzij uw buitensporige behoefte om met iedereen goed om te gaan, kunt u echter nogal opdringerig zijn, en dat kan uw familieleden afschrikken, dus probeer uzelf een beetje af te leiden en ook aandacht te besteden aan andere dingen. U zult deze maand buitengewoon zijn in sport.

Geld

Het gezin en het huis komen wel goed. Degenen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Steenbok zullen comfortabel thuis wonen. Iedereen zal zijn behoefte aan rust en stilte kennen en die aan hen geven. Ze laten hem met rust en alles komt goed. Iedereen zal zijn verantwoordelijkheden hebben.

Conclusies

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen.Met de energieën die afkomstig zijn van Stier en Vissen, evolueer je in je eigen tempo. Je grijpt de kansen en kansen die zich aandienen terwijl je de tijd neemt om ze te onderzoeken met een aandacht die jou definieert. De ontwikkeling van uw situatie zit dus op de goede weg. Dingen krijgen een andere dimensie als Mars naar Maagd gaat.Vanaf de 11e heb je de mogelijkheid om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen. Als je wilt, kun je je talenten en vaardigheden goed gebruiken. Je kunt mensen ontmoeten die de kracht hebben om je te helpen groeien. Tegen de 23e zul je gedestabiliseerd zijn door de dissonanten van Kreeft. Door onder alle omstandigheden kalm te blijven, voorkom je ergernissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *