Maandhoroscoop Schorpioen oktober 2024

Oplettende vechter, vooruitziend en meelevend met de anderen Horoscoop Schorpioen oktober 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Het nadeel aan de kant van je emotionele en gezinsleven is dat je moeite hebt om de uitspraken te verdragen. In plaats van er openlijk over te spreken, blijf je op jezelf en vlucht je liever dan dat je je uitspreekt, want zwijgen is het beste antwoord. De sleutel is om naar je intuïtie te luisteren. Ze zullen je naar succes leiden. Horoscoop oktober 2024 Schorpioen – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Zelfs als je je sterk voelt, moet je nu je dieet veranderen, meer licht eten, veel groenten, vers fruit. Je lichaam, geest en ziel zullen je dankbaar zijn. Je voelt je veel fitter! Deze kracht wil je behouden en uiteindelijk zal je gezond verstand zegevieren. Het resultaat: je sport zelfs weer aanzienlijk meer. Horoscoop Schorpioen oktober 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Schorpioen oktober 2024 – Carrière

Je bent een fantastische partner en een geweldige collega, Schorpioen. Zowel thuis als op je werk word je waarde geschat, want je staat altijd voor de ander klaar. Maar maak je jezelf nu eindelijk eens wat gemakkelijker. Niet alles wat je doet, hoeft perfect te zijn. Laat de boel de boel en trek er vaker met jouw partner op uit. Er zal een wereld voor je opengaan. Financieel heb je boel op orde, maar dat is niet vanzelfsprekend. Houd je hand nog even op de knip.   

Familie

Schorpioen 2024 Horoscoop Voorspellingen raden u aan om geduldig te zijn met uw dierbaren. Luister naar hen en zorg ervoor dat u hen de juiste oplossingen voor hun problemen geeft. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat je gezin intact is en op goede voet staat. Eenheid, geluk en vrede zijn erg belangrijk in uw gezinsleven, en dit alles zal deze maand mogelijk zijn. Je hebt er zo hard aan gewerkt en binnenkort zul je genieten van de vruchten van je werk.

Werk

Geld zal deze maand, volgens de horoscoop voor Schorpioen oktober 2024, beter beginnen te worden. We gaan een lange periode van economische voorspoed tegemoet die zelfs jaren kan duren. Zorgen zullen volledig verdwijnen, om plaats te maken voor welzijn en gemoedsrust. De koopkracht van dit teken zal beetje bij beetje toenemen en geld zal geld aantrekken. Er komen goede investeringsmogelijkheden en het advies is om daar gebruik van te maken. Gedurende deze maand ga je veel meer uitgeven en verandert je levensstijl compleet.

Financiën

Schorpioen: Sinds vorige maand heb je tijd gehad om na te denken over wat je is voorgesteld. Deze maand is de beslissing aan jou, want Mars arriveert op de 13e in jouw teken. Schorpioen, jij hebt de keuze! Of je gebruikt deze energie in je voordeel, of je keert hem tegen je. Dus als je echt wilt dat de dingen goed gaan, is dit het moment om je intuïtie te combineren met je ervaring. Door dit te doen, eindig je met deze legende die je overweldigt. Aan de financiële kant, hoewel het einde van de maand gegarandeerd is, wordt de vrije tijd verminderd, tenzij u besluit de gang van zaken te veranderen.

Geluk

Je zal simpelweg excelleren in je werkveld. Je kan ongeveer alles krijgen wat je wil. De zon zal je de kracht geven die je nodig hebt en het zal voor je mogelijk maken om alles te bereiken wat je eerder onmogelijk achtte. Daarnaast zal deze ster Schorpioenen voorzien van energie en gezondheid. Je zal je vol levenslust voelen en meer vitaal dan normaal. Het is echter mogelijk dat Schorpioenen problemen krijgen met hun prostaat. Een serieuze gezondheidskwaal kan de kop opsteken.

Maandelijkse horoscoop Schorpioen oktober 2024

In oktober zullen Schorpioenen vol empathie zijn en geweldige communicatievaardigheden hebben. Begrip voor de problemen van uw vrienden zal uw kracht zijn, zodat mensen om u heen uw steun zullen voelen en u om hulp zullen vragen als ze die nodig hebben. Ook zult u de indruk wekken een zeer kalm en evenwichtig persoon te zijn, wat u zowel op het werk als in uw privéleven zal helpen. In deze periode zult u zich niet gestrest voelen, dus u hoeft niet bang te zijn om elke uitdaging die uw pad kruist aan te gaan. U kunt gebruik maken van uw verbazingwekkende communicatieve vaardigheden door nieuwe talen te studeren en te oefenen, want het zal nu heel gemakkelijk voor u zijn om ze te leren.

Geld

Thuis zal alles goed werken, er zullen geen veranderingen of problemen zijn. Iedereen in het gezin zal gefocust zijn, elk op zichzelf en u hoeft zich geen zorgen over hen te maken.

Conclusies

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.Je ontwikkeling zit op de goede weg. Het wordt bevestigd door de planeten die zich ontwikkelen in Maagd. Ondanks deze goede afspraken vind je het lastig om tot een besluit te komen. In je slechtste dagen ben je kritisch over wat je wordt aangeboden. Tegen de 12e stimuleren de teleurstellende ervaringen uit het verleden je om niets meer te doen. Mars vestigt zich op de 13e in uw bord. Hij drijft je aan om te handelen en beslissingen te nemen. Als u wilt dat uw groei duurzaam is, handel dan met kalmte en inzicht. Neem de tijd om rustig na te denken. Wacht desnoods tot de 23e. Waarom? Want Mercurius komt dan in je teken en versterkt je beoordelingsvermogen en intuïtie. Je zult in staat zijn om de juiste beslissingen te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *