Maandhoroscoop Schorpioen juli 2024

Oplettende vechter, vooruitziend en meelevend met de anderen Horoscoop Schorpioen juli 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Neem niets als vanzelfsprekend aan. Juli brengt je antwoorden (als je ernaar op zoek was), een liefdessituatie wordt opgehelderd; Je kunt goed slapen. De heilzame invloeden van Venus bieden je verschillende manieren om een relatie vorm te geven. Tegen de 22e heb je moeite om bij te blijven. Je moet duizend dingen tegelijk doen. Horoscoop juli 2024 Schorpioen – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Beste Schorpioen, zorg voor voldoende gezonde slaap en voldoende rust in juli, het heeft geen zin jezelf te overbelasten met blinde ambitie. Planet Mars brengt vanaf 6 juli weer rust in je leven. Het helpt je niet te haasten, je niet onder druk te laten zetten, niet te zwichten voor de hectiek die gevaarlijk kan worden. Horoscoop Schorpioen juli 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Schorpioen juli 2024 – Carrière

Boogschutter juli Algemeen beeld De Boogschutter lijkt zijn wereld te hebben uitgebreid. Je ziet en ervaart zoveel mogelijkheden, zoals reizen of studeren. Doordat dit zo overweldigend kan zijn, kan het voor de Boogschutter wenselijk zijn om een plan te maken en je te concentreren op één ding tegelijk. Door te veel dingen tegelijk te doen loop je het risico om niet alles eruit te halen wat erin zit. Vanaf de tweede helft van de maand wordt je ondersteund door de planeten met een perfecte balans tussen actie, energie en assertiviteit. Je krijgt nieuwe kansen, onder andere om je levensstijl te verbeteren en het lijkt erop dat je dat dit keer met beide handen aangrijpt. Daarnaast lijk jij je meer te focussen op spiritualiteit. Door dit alles is de kans groot dat jij je meer tevreden en gelukkig zult gaan voelen. Als je baas een beetje chagrijnig is, neem het dan niet persoonlijk. Als hij of zij iets met jou heeft te verhapstukken, hoor je dat wel. Althans, daar mag je vanuit gaan. Vaker is het zo dat een eventuele bui geen betrekking heeft op de mensen die op dat moment in de buurt zijn. Het is ontlading van spanningen en ook jij kunt daar tegenaan lopen.  Een nieuwe vriendschap hangt in de lucht. Hij of zij voelt als een oude bekende, een échte soulmate. 

Familie

In juli breng je elke vrije tijd die je krijgt door met je gezin. Je hebt het zo druk gehad op je werk dat je minder aandacht hebt besteed aan je gezin. Deze maand zul je gedwongen zijn om tijd vrij te maken om met je dierbaren door te brengen, zodat je de speciale band die je deelt niet verliest. Jaarlijkse voorspellingen voor 2024 voorspellen een periode van gelukzaligheid tussen u en uw uitgebreide familie. U zult geen probleem hebben met uw ouderen.

Werk

Geld zal een belangrijk aspect zijn voor degenen die onder dit teken zijn geboren. Volgens de schorpioenhoroscoop voor juli 2024 hoef je je nergens zorgen over te maken. In juli kunnen ze zorgeloos hun uitgaven dekken.

Financiën

Schorpioen: De dissonanten die van Leo uitgaan, belemmeren je vooruitgang. De kansen die zich voordoen, passen bij u, maar ze hebben gebreken waardoor u zich terugtrekt. Aangezien een probleem zich nooit alleen voordoet, is uw humeur somber. Je bent niet erg vriendelijk, wat niet helpt. Schorpioen, als iemand je vanaf de 11e een aanbod doet, accepteer het dan ook als er dingen zijn die je dwars zitten. Waarom? Omdat ze over een paar weken worden gewist. Aan de financiële kant, hoewel er niets onaangenaams wordt aangekondigd, kan deze sector u zorgen baren. Weg met oude problemen.

Geluk

Er zullen veel wijzigingen zijn voor Schorpioen in juli. Met dank aan Uranus zal je geneigd zijn om het onbekende te verkennen en te experimenteren. Aangezien dit je erg zal helpen in veel van de facetten van je leven kan je deze ingesteldheid best aanhouden naar de toekomst toe.Je relatie zal hier helaas wel onderhevig aan zijn, tenzij je partner dezelfde interesses deelt. Als je partner echter meer op het gekende pad wil blijven zal dit voor jou onaanvaardbaar zijn en je zal voor jezelf opkomen wat er toe kan leiden dat zaken uitgesproken worden die je nooit luidop had willen verkondigen.

Maandelijkse horoscoop Schorpioen juli 2024

In juli zullen er veel grote veranderingen komen in het leven van Schorpioenen. Je zult je als een compleet nieuw persoon voelen die zijn huidige levensstijl moet updaten. Dat zal gepaard gaan met een betere fysieke conditie, want u zou kunnen beginnen met lichaamsbeweging en ook beter eten. Wees sociaal; misschien ontmoet u iemand die u meeneemt naar een nieuwe gemeenschap die bij uw nieuwe u past en waar u nieuwe vriendschappen en connecties kunt maken. Laat uw partner niet weg bij uw activiteiten, anders zou u daar spijt van kunnen krijgen.

Geld

Het gezin zal kalm zijn omdat ze zullen zien dat degenen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren het heel goed zullen doen op het werk en dat ze dankzij hen een betere levenskwaliteit zullen hebben. Het gezin zorgt voor het emotionele evenwicht dat de schorpioen nodig heeft om goed te leven en beter te werken.

Conclusies

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen.De evolutie belichaamd door Jupiter wordt opnieuw gedwarsboomd door de energieën van Leo. Desalniettemin kalmeren de spanningen en vind je je helderheid. Geluk komt nooit alleen en op de 11e gaat Mars over in Maagd. Vanaf dat moment heeft u alle mogelijkheden om in uw voordeel te onderhandelen over de voorstellen die aan u worden gedaan. Dankzij de voorzienigheid zult u mensen ontmoeten die de macht hebben om u te helpen uw projecten te voltooien. Je zult echter blijven worstelen met de dissonanten die van Leo uitgaan. Rust tussen de 11e en de 28e niet op je lauweren. Houd in plaats daarvan alles in de gaten en neem de tijd om de details te verfijnen. Aarzel niet om uw wensen te definiëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *