Maandhoroscoop Ram oktober 2024

Innerlijke kracht, spontane energie, zelfvertrouwen Horoscoop Ram oktober 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Je ambities kunnen zeker invloed hebben op je gevoelsleven. Pas op, als je ervoor kiest om alleen te wonen, zou je sommige goedbedoelende mensen van streek kunnen maken. Tegen de 16e komt het verlangen om naar nieuwe horizonten te zeilen subtiel in je op. Ze doen het allemaal door een rustig verblijf te plannen voor een echte vakantie. Ze besluiten te vluchten. Horoscoop oktober 2024 Ram – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Woede en verdriet mogen niet worden geslikt. Dit kan maagklachten veroorzaken. Zeg wat je voelt, wat je irriteert of waar je last van hebt. Het heeft geen zin om jezelf te martelen. Praten bevrijdt en een onweersbui reinigt. Vermijd moeilijk verteerbare maaltijden. Onder andere de gal wordt ook zwaar belast door te veel vet te eten. Horoscoop Ram oktober 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Ram oktober 2024 – Carrière

Complimenten, Ram! Je bent de laatste tijd minder impulsief dan mensen van je gewend zijn. Dat bleek ook goed voor je portemonnee, dus hou het nog even vol. De laatste tijd heb je veel voor anderen klaargestaan, nu is het tijd om wat meer aan jezelf en je partner te denken. Geniet deze maand van een leuke stedentrip of maak een mooie (strand)wandeling. De single Ram zoekt intimiteit, maar doet er verstandig aan zich niet halsoverkop in een amoureus avontuur te storten.  

Familie

Deze maand in oktober 2024 kunt u probleemloos al uw verantwoordelijkheden ten opzichte van uw dierbaren uitvoeren. Wees er voor je kinderen, want ze hebben jouw begeleiding nodig om op het juiste pad in het leven te gaan. Oktober 2024 Horoscoopvoorspellingen voorspellen een maand vol liefde, geluk, vreugde en vrede. U en uw gezin zullen graag tijd met elkaar doorbrengen. Laat niets of niemand u ertoe brengen uw geduld te verliezen wanneer u met uw gezin bent. Oktober is de beste maand om te praten over gezinsuitbreiding. U kunt met uw partner praten over zwanger worden.

Werk

Op het werk volgens de Ram-horoscoop oktober 2024 zal dit teken het heel goed doen en zou hij kunnen besluiten om een bedrijf met iemand te starten of iemand voor te stellen om met hem samen te werken.

Financiën

Ram: Als je deze maand wilt dat alles soepel verloopt, zul je het op je moeten nemen, Ram! Matig je vurigheid en je legendarische ongeduld. Luister naar anderen en luister naar hun mening. Als je iets moet zeggen, wees dan minder direct. Geef mensen niet de schuld. Focus op hun kwaliteiten en toewijding. Door dit te doen, zal uw populariteitsscore omhoogschieten in plaats van nog een tandje lager te gaan. Aan de financiële kant dient Jupiter uw belangen. Om ervoor te zorgen dat hij je het beste kan bieden, luister naar zijn advies, ook al vind je het te voorzichtig. Wees pragmatisch in uw keuzes.

Geluk

Oktober is een maand van liefde voor Ram. De sterren zullen gunstig zijn voor je, het is dus het perfecte moment om het naar een volgend niveau te brengen. Met dank aan Mercurius is het makkelijk voor je om relaties grondig te analyseren en na te denken over wat je echt wil van het leven. In relaties rust je best niet op je lauweren maar moet je actief zijn. Maak je partner blij en gelukkig en bedenk een verrassing. Als je niet tevreden bent met de stand van zaken zul je vaak de neiging hebben om je opinie aan anderen op te dringen wat tot een tegenovergesteld effect kan leiden. Het is dus beter om op zoek te gaan naar situaties waar een directe confrontatie vermeden wordt.

Maandelijkse horoscoop Ram oktober 2024

In oktober zal de Ram creatief worden, niet alleen op het werk maar ook in het persoonlijke leven. Maak optimaal gebruik van dit vermogen, en wees niet bang om grote veranderingen door te voeren. Begin aan een lang geplande verbouwing of verander uw kleedstijl. Ook op het werk zult u vol originele ideeën zitten en dankzij dat zult u het middelpunt van de belangstelling worden. Uw open geest zal u helpen naar uw hart te luisteren, en uiteindelijk zullen uw gevoelens worden opgehelderd. Probeer de dingen te doen zoals u ze voelt en volg niet wat anderen willen.

Geld

Het economische leven zal geweldig zijn. Met de maand oktober begint voor het teken ram een periode van geluk met geld en ongelooflijke welvaart die enkele maanden kan duren. Het is tijd om hiervan te profiteren.

Conclusies

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.Via de tussenpersonen, Mars tot en met de 12e en de Zon en Mercurius tot en met de 22e, sta je onder druk. Deze energieën die van Weegschaal komen, zorgen ervoor dat je een stap vooruit en twee stappen achteruit doet. Daardoor ben je moeilijk te volgen en te begrijpen. Aan de andere kant, als u akkoord gaat, kunt u anders te werk gaan. Hoe? Door begrip te tonen aan de mensen om u heen, uw partner of uw collega's. Dit lijkt misschien onnodig of tijdverspilling, maar het voorkomt dat u ongewenste situaties terugdraait. Uw succes hangt af van uw vermogen om te luisteren naar de wensen van anderen. Het hangt ook af van uw situatieanalyse. Om dit kleine wonder te laten slagen, moet je je legendarische ongeduld bedwingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *