Maandhoroscoop Maagd oktober 2024

voorzichtig, oplettend maar intelligent en nauwgezet Maagd Horoscoop Maagd oktober 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Ze zijn leuk. Deze eigenschap van je persoonlijkheid kan soms problemen veroorzaken bij de mensen om je heen. Je hebt plichtsbesef, je dierbaren vinden het natuurlijk, ook al ben je toegewijd aan hen, er zijn grenzen. Er is onenigheid rond de 10e. Vanaf 22 oktober is alles veel beter. Horoscoop oktober 2024 Maagd – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Neptune adviseert je dat je nu in oktober je ongezonde eetpatroon moet veranderen en voldoende moet bewegen in de frisse lucht. Je zult versteld staan hoe snel een dieet rijk aan vitamines en wat meer lichaamsbeweging je conditie kan verbeteren. Horoscoop Maagd oktober 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Maagd oktober 2024 – Carrière

Je maakt je te vaak druk om niets en dat leidt tot slapeloze nachten. Probeer je af te sluiten voor onbenullige zaken en geniet van het leven. Een bos- of strandwandeling helpt om je hoofd leeg te maken. Je staat altijd klaar voor anderen, maar geef hun ook de ruimte om er voor jou te zijn. Liefde kan zich op onverwachte wijze aandienen. Wees je daarvan bewust en stel je niet op voorhand afwijzend op. Het leven is mooi, als je het de kans geeft.  

Familie

Maandelijkse astrologische voorspelling voor 2024 onthult dat uw gezin deze maand in een goed humeur zal zijn. Het gaat goed met alle gezinsleden. Uw kind of kinderen doen het goed op school en uw partner heeft zojuist de baan van hun dromen gekregen. Je zult in staat zijn om balans in je leven te bereiken. Op deze manier besteedt u voldoende tijd aan een band met uw dierbaren. De ouderlingen in je familie zullen blij zijn met je vooruitgang dat ze je overvloedig zullen zegenen.

Werk

Op het werk zal hij zijn bezigheden heel goed doen en volgens de Maagd horoscoop oktober 2024 zal hij zeer gewaardeerd worden in de professionele sfeer en dit zal hem nog meer motiveren en daarom zal hij erg gelukkig zijn op de werkvloer. Zijn werkcapaciteit zal op dit moment enorm zijn en hij zal het erg leuk vinden om te werken. Er zullen veranderingen in uw bedrijf plaatsvinden, maar die hebben er geen invloed op, integendeel. Voor dit teken is verandering synoniem met positieve verbetering.

Financiën

Maagd: Uw wens voor verandering of evolutie wordt momenteel vervuld. Om dit kleine wonder te laten gebeuren, moet je een beslissing nemen. Maagd, je overdenkt en loopt vast! In dit tempo kom je uiteindelijk terug bij af. Als u dat niet wilt, vraag dan advies aan iemand die u vertrouwt. Je zult versteld staan van wat ze je zullen vertellen. Als je naar ze luistert, zul je blij zijn. Aan de financiële kant zorgt je liefde ervoor dat je ongewoon geld uitgeeft. Dus als je niet helemaal blut wilt zijn, vertraag dan.

Geluk

Het zit in de natuur van de Maagden om zich niet al te veel aan te trekken van de meningen van anderen en voor zichzelf te zorgen. Dit zal ook in oktober niet anders zijn. Jammer genoeg kunnen je vrienden dit als een gebrek aan interesse zien en hierdoor minder contact met je hebben. Probeer de tijd te nemen om te luisteren naar wat ze op hun hart hebben. Het kan je verbazen in welke mate ze je hulp nodig hebben.Deze maand is ook een ideale gelegenheid om in contact te komen met de natuur, te tuinieren, of paddestoelen en kruiden te plukken. Tijd die je buiten in je eentje spendeert kan je helpen om je innerlijke balans terug te vinden.

Maandelijkse horoscoop Maagd oktober 2024

In oktober zal Maagd verlangen naar eenzaamheid en rust. Deze maand zul je je vooral op jezelf richten. Je hebt een heleboel onopgeloste vragen die moeten worden afgesloten, en deze periode zal daar perfect voor zijn. U zult ook geneigd zijn om alternatieve richtingen in te slaan, dus wees niet bang om de andere kant op te gaan en een seminar te bezoeken, waar u nieuwe dingen zult leren. Harmonie met de natuur zal heel belangrijk voor u zijn, dus blijf niet thuis. Dankzij rust en verblijf in de buitenlucht zult u genieten van zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid.

Geld

Hij zal veel geld hebben. Maagd krijgt veel extra geld en hun koopkracht zal aanzienlijk veranderen, vooral in de eerste helft van de maand. Als u op de aandelenmarkt of in onroerend goed wilt beleggen, is dit de beste tijd om het te doen. Zijn intuïtie laat hem niet in de steek.

Conclusies

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.Mercurius verlaat je teken op de 5e en Venus neemt het over op de 10e. Mars gaat over in Schorpioen op de 13e. Aan het eind van de maand krijgt hij daar gezelschap van Mercurius en de Zon. Hoewel Saturnus retrograde is en Jupiter vertraagt, hebben ze het potentieel om dingen verder te veranderen. Met de tussenkomst van de planeten in Schorpioen heb je de middelen om verder te gaan. Ze moedigen je aan om de blokken te overwinnen die worden gesymboliseerd door Saturnus in Vissen. Je omgeving is je beste bondgenoot. Het helpt u uw waarde te herkennen en deze in uw voordeel te gebruiken. Als u deze maand twijfelt over een kans of een voorstel, vraag dan advies aan degenen die u volledig vertrouwt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *