Maandhoroscoop Maagd juli 2024

voorzichtig, oplettend maar intelligent en nauwgezet Maagd Horoscoop Maagd juli 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Na de 5e groeit de liefde. Het wijze meisje verdwijnt ten gunste van het gekke meisje. U wilt pit, uw relaties zullen het hebben. Als Venus naar je kijkt, stuurt ze je haar goede vibes. Als je aarzelt, heb je twijfels, dus ga verder. Jij bent romantisch. Horoscoop juli 2024 Maagd – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Pas op dat u niet meer binnenkrijgt dan u in juli aankunt. Als je merkt dat de stress de overhand krijgt en je zenuwen beginnen te trillen, is het erg belangrijk dat je een kleine pauze neemt. Maak muziek, schilder of maak kennis met ontspanningstechnieken uit het Verre Oosten. Het belangrijkste is dat je iets vindt dat je weer kalmeert. Horoscoop Maagd juli 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Maagd juli 2024 – Carrière

Weegschaal juli Algemeen beeld De kans is groot dat de Weegschaal zich sociaal op zal stellen deze maand, mede doordat hij intelligent overkomt op anderen. Hierdoor is de kans groot dat je in het middelpunt van de belangstelling komt te staan. De kans is wel aanwezig dat je iets te veel hooi op je vork neemt. Toch blijf je geduldig waardoor je in staat bent om je ook te focussen op lastige onderwerpen. Je zult wel de neiging hebben om je terug te trekken in je eigen gedachten. Probeer die gedachten voor nu wat los te laten en gebruik je rijke fantasie juist ten goede voor professionele zaken. Je bent toe om er een paar dagen tussenuit te gaan en nergens aan te hoeven denken. Je maakt je klaar voor nieuwe avonturen, maar niet zonder dat je de oude situatie netjes en goed hebt achtergelaten. Afscheid nemen valt niet altijd mee, maar stilstand voelt op den duur als achteruitgang. Al het goeds dat je in de voorbije jaren leerde, neem je mee in deze volgende fase. Precies zoals het hoort. 

Familie

Het gezinsleven staat deze maand voor enkele uitdagingen. Uw partner zal niet in een geweldige financiële positie verkeren om u te helpen, aangezien zij hun baan zijn kwijtgeraakt. Je zult alleen moeten voorzien in de behoeften en wensen van het gezin. Maar dit zou geen probleem moeten zijn, want je bent goed voorbereid. Maandelijkse horoscoopvoorspellingen 2024 voorspellen dat uw uitgebreide familie er zal zijn om u te ondersteunen in deze uitdagende tijd. Elk stel dat van plan is zwanger te worden, moet dit uitstellen naar een latere datum, omdat deze maand niet uitkomt.

Werk

Op het werk zullen degenen die geboren zijn onder het teken Maagd, volgens de horoscoop Maagd juli 2024, hun activiteiten zeer goed uitvoeren. Het zal in een periode zijn waarin ze volledige autonomie zullen hebben om het leven in te richten zoals ze willen, vooral het professionele leven. Hun ideeën zullen goed zijn, hun manier van bevelen geven en met anderen praten zal overtuigend zijn. Degenen die onder dit teken zijn geboren, zullen weten hoe ze hun ideeën moeten opleggen en zullen succesvol zijn in alles wat ze doen.

Financiën

Maagd: Naarmate de dagen verstrijken, denk je misschien dat alles van kwaad tot erger gaat. Op de slechtste dagen ben je ervan overtuigd dat je activiteit en mensen je graag van streek maken. Maagd, daar gaat het niet om. Deze situaties en deze mensen dwingen je om jezelf te overtreffen! Dus vertrouw op jezelf en gebruik je intuïtie, je talenten en je ervaring. Door dit te doen, bereik je exploits! Aan de financiële kant dwingt de angst om failliet te gaan je om erg zuinig te zijn. Het is oké, maar ontneem jezelf ook niet alles!

Geluk

Het zal niet makkelijk zijn voor Maagden om nieuwe mensen te ontmoeten in juli. Omwille van Venus, zal je de neiging hebben om de mensen in je omgeving te onderschatten en hen op onredelijke wijze te veroordelen, wat je dan weer arrogant laat lijken. Echter als je een boek op de kaft beoordeelt, dan is het mogelijk dat je mensen verliest die later je leven kunnen veranderen in de toekomst.Aan de andere kant zal je een niet aflatende affectie tonen naar je naasten. Je seksuele honger zal groter worden en je partner zal hier graag samen met je gebruik van maken. Wees echter voorzichtig om hierin geen grenzen te overschrijden om hem zo niet te beledigen.

Maandelijkse horoscoop Maagd juli 2024

Juli zal een boost geven aan het zelfvertrouwen van Maagd. Deze maand zul je zo zelfverzekerd zijn dat je ervan overtuigd bent dat je in alles je best doet, maar met deze aanpak kun je heel snel over de schreef gaan. Als je het echter leert beheersen om niemand te schaden, kun je er het meeste uit halen. Tijdens deze periode zal uw seksuele energie ontwaken, en u zult overspoeld worden door een verlangen om uw huidige seksleven met uw partner op te fleuren. U zult ook genieten van onderwerpen die vaak taboe zijn; u kunt zich dus verheugen op zeer interessante gesprekken.

Geld

Ze zullen heel goed met geld omgaan, want ze krijgen een loonsverhoging. Ze krijgen meer opdrachten en waarderen hun werk meer. Halverwege de maand kunnen ze geluk hebben en de loterij winnen.

Conclusies

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen.Zelfs als Jupiter, de ster van ontwikkeling, kansen voor je opent die je actieterrein uitbreiden, zijn Saturnus en Neptunus ellendig. Ze werpen twijfels op die je ervan weerhouden om verder te gaan. Je worstelt om de positieve kant te zien van de kansen die op je afkomen. Ze maken je pessimistisch waardoor je je terugtrekt in jezelf. Tegen de 11e zal Mercurius je helpen om duidelijk te zien. Uw relatieadvies is zinvol en paranormaal begaafd. Op de 11e moedigt de komst van Mars in je sterrenbeeld je aan om het over te nemen. Je gaat voorbij je angsten om te accepteren wat je wordt aangeboden. Deze maand zit je vast, maar je kunt de gang van zaken veranderen als je dat wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *