Maandhoroscoop Maagd augustus 2024

voorzichtig, oplettend maar intelligent en nauwgezet Maagd Horoscoop Maagd augustus 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Vanaf half augustus nemen de planeten alles voor hun rekening. Jij en liefde zijn beschermd. Je zou de geneugten van het liefdesleven kunnen herontdekken zonder troebelheid. De verhoudingen zijn glashelder. Ze brengen gelukkige dagen door. Er is geen greintje twijfel. Ze worden ondersteund door de sterren. Venus moedigt je aan om je projecten te vermenigvuldigen. Horoscoop augustus 2024 Maagd – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Beste Maagd, gebruik deze maand om je meer te focussen op je huidverzorging. Of je maakt een afspraak bij de schoonheidssalon of je verandert je badkamer in een wellnesstempel. Het is belangrijk om de huid voorzichtig te reinigen en vervolgens een hydraterend masker aan te brengen op basis van uw huidtype. Horoscoop Maagd augustus 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Maagd augustus 2024 – Carrière

Gedachten kunnen waarheid worden, dus laat het doemdenken achterwege. Durf onbezorgd en vol vertrouwen te zijn. Er komt meer balans in je leven zonder dat je krampachtig hebt geprobeerd dat voor elkaar te krijgen. Een van de wetten van het universum is: trek aan waaraan je behoefte hebt. Laat jouw wensen zich manifesteren. De sterren voorspellen een verandering in je leven. Grijp de kansen die komen met beide handen aan. Je zult er geen spijt van krijgen! 

Familie

Het gezinsleven staat deze maand voor enkele uitdagingen. Je zult niet op goede voet staan met je kinderen. Ze zullen opstandig worden omdat je zelden thuis bent. U moet een balans tussen werk en privéleven bereiken, zodat u er kunt zijn voor uw dierbaren terwijl u zich ook op uw carrière concentreert. Het is nooit te laat om vrede en harmonie te bereiken tussen uw dierbaren. Zorg ervoor dat u uw kinderen in de juiste richting begeleidt. Wees er altijd voor je partner en zorg ervoor dat je komt opdagen voor je kind of kinderen.

Werk

Volgens de horoscoop van augustus 2024 van Weegschaal zullen degenen die onder dit teken zijn geboren deze maand erg goed zijn op het werk en zal hun rol voor iedereen duidelijk zijn. Hij zal macht en autoriteit hebben over iedereen. Alles komt goed voor Weegschaal ondanks de grote hoeveelheid werk en de veranderingen die gedurende de maand niet zullen stoppen. Bovendien zou dit teken in deze maand ook een aanzienlijk aanbod voor een baan buiten hun bedrijf kunnen krijgen.

Financiën

Maagd: Dit is een goed moment om na te denken over wat je wilt. Terwijl je toch bezig bent, kijk eens naar de wijzigingen die aan je zijn voorgesteld. Bestudeer ze zorgvuldig en zonder vooroordelen. Denk vooral niet dat het niets voor jou is. Maagd, een onsamendrukbare verandering begint! In tegenstelling tot wat je denkt, is het heel positief voor je. Waarom? Omdat het andere perspectieven opent, en je hebt het hard nodig. Aan de financiële kant blijf je door te sparen aan de essentie. Wat betreft nutteloosheid, u vindt het oppervlakkig. Plots zijn uw financiën in topvorm!

Geluk

Na een aantal relatief kalme maanden komt er een periode van woede voor de Maagden. Je zal je erg ongemakkelijk voelen onder de invloed van Mars. Je houdt je meestal afzijdig bij sociale gebeurtenissen en dat zal ook in augustus niet anders zijn. Als er echter iemand in je persoonlijke ruimte komt wordt je razend. Oude fouten komen terug aan de oppervlakte en je zal gerechtigheid willen.Je zal waarschijnlijk succesvol zijn in je werk, met dank aan je toegenomen ambitie. Je zal voor jezelf opkomen in elke situatie en de mening van anderen over jou zal je niet deren, wat zowel positieve als negatieve gevolgen kan hebben.

Maandelijkse horoscoop Maagd augustus 2024

In augustus zal Maagd te maken krijgen met stemmingswisselingen. Daarom zal deze periode niet ideaal zijn voor het nemen van belangrijke levensbeslissingen die rationele overweging en inzicht nodig hebben. Aan de andere kant zullen uw intuïtieve acties geen kwaad kunnen. Integendeel, als het om gewone dingen gaat, zal het de situatie voor u veel gemakkelijker maken. U zult de dingen doen zoals u zich op dat moment voelt. Maar pas op voor stemmingswisselingen in het bijzijn van uw partner. Hij zal zeker een verstandhouding met u hebben, maar u moet ook een verstandhouding met hem hebben, dus pas op dat u hem niet kwetst.

Geld

Met het geld zal het heel goed zijn. Alles blijft hetzelfde en zonder veranderingen. Op deze manier zal het Weegschaalteken zich veilig en zorgeloos voelen op economisch gebied.

Conclusies

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.Saturnus vertelt je al een tijdje dat je relaties je niet veel zullen brengen. Je uitwisselingen zijn minder interessant. Er ontstaat een afstand tot mensen die je al jaren kent. Bindingen rafelen na verloop van tijd. In ruil daarvoor sturen Uranus en Jupiter je kansen om nieuwe mensen te ontmoeten. Ze suggereren dat je vanaf nu evolueert in een ander universum van relaties dat bij je past. Als je het ermee eens bent, kan je leven deze maand uit deze verveling komen die je vermoeit. Om dit kleine wonder te volbrengen, geeft Mars, door zijn aanwezigheid in uw teken, u moed en durf om te accepteren wat u wordt aangeboden. Mercurius, ook in Maagd, versterkt je alertheid die sociale, vriendschappelijke of andere banden creëert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *