Maandhoroscoop Leeuw november 2024

Moed, zelfvertrouwen, assertief en open is Leeuw Horoscoop Leeuw november 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Deze maand vechten sommige sterrenbeelden tegen het trillen. Belangrijke wijzigingen en indrukwekkende transformaties worden aangekondigd. Gebeurtenissen komen met de snelheid van het licht. Sommigen zullen een reeks gebeurtenissen en omwentelingen meemaken die totaal onvoorzien zijn. Er zijn meer voorkeursgebieden dan andere. Het is echter belangrijk om gepast optimisme te behouden. Gedurende deze maand wordt het nemen van onnodige risico's vermeden en worden dalende doelstellingen herzien. Je benadert de prioriteiten. Je hebt te maken met onvoorspelbare situaties, wedergeboorte of reboot is onvermijdelijk. Succes en vervulling zullen de dappersten onder jullie wachten. De gunstigste tijd is tussen 14 en 21 november. Over het algemeen is het klimaat mild en de communicatie is relatief goed. Het gezinsleven is bevredigend. De komst van de kou is nabij, harten warmen op. Horoscoop november 2024 Leeuw – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

In november veroorzaakt Neptunus tijdelijk zenuwaandoeningen. Maantip: hul je in de geur van lavendel. Of het nu in de vorm van een aromalamp is of als rustgevend bad. Als je uitgeput bent, geeft rozemarijn je nieuwe energie. En met wandelen en fietsen kunt u uw vermoeide gewrichten voorzichtig weer in beweging krijgen. Horoscoop Leeuw november 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Leeuw november 2024 – Carrière

Probeer ongezonde patronen te doorbreken. Je hebt er de wilskracht en juiste middelen voor. Verleidingen zullen altijd op de loer liggen, maar neem de tijd om jezelf af te vragen waar je over vijf jaar wil staan. Wat houdt je tegen om de beste versie van jezelf te worden? Helemaal niets! Toch?

Familie

Als u een getrouwd stel bent en van plan bent een gezin te stichten, is dit de beste tijd om dat te doen. Zwanger worden zal geen probleem zijn voor Leo-vrouwen, aangezien de sterren in jouw voordeel zijn uitgelijnd. U zult deze maand wat problemen hebben met uw kinderen, maar hetzelfde is niet iets dat u aankunt. Leeuw Horoscoop Voorspellingen voor 2024 roepen u op om te letten op de woorden die u gebruikt bij uw kind(eren).

Werk

Geld zal veel goeds doen voor degenen die deze maand onder het sterrenbeeld leeuw zijn geboren. Deze zullen niet alleen geld verdienen met hun werk, maar ook met loterijen, gokken en beleggen. Tijdens de maand november zal het teken van de leeuw een uitstekende intuïtie hebben, meer uitgeven dan nodig is en zich overgeven aan vele grillen.

Financiën

Leo: Denk deze maand niet dat je plannen mislukken, want daar gaat het niet om. Grijp deze kans om vriendschappen op te bouwen met de mensen die de macht hebben om jou te veranderen. Als je ze te spontaan of te vriendelijk vindt naar jouw smaak, wees dan niet beledigd. Ga in plaats daarvan in hun richting. En als je voelt dat er een vriendschappelijke band ontstaat, zeg dan tegen jezelf dat dit een uitstekende zaak is en dat het gemakkelijker zal zijn om aan je wensen te voldoen. Aan de financiële kant kan zich een bijzonder lucratieve kans voordoen. Of je het nu neemt of niet. Het is aan jou om te beslissen wat je wilt doen.

Geluk

In november zullen Leeuwen veel rust en ontspanning nodig hebben. Het voorbije jaar is niet bepaald rustig verlopen, waardoor je deze maand vermoeid en uitgeput inkomt. Kies voor voldoende slaap of ga naar een spa. Er is geen twijfel over dat je lichaam dit nodig heeft.Je werkprestaties zijn niet super en je zal uitkijken naar het einde van het jaar. Vermijd daarom ingrijpende loopbaanwijzigingen en evenementen aangezien je ze niet met je gewoonlijke toewijding kan tegemoet treden.

Maandelijkse horoscoop Leeuw november 2024

November zal Leo een deprimerende stemming brengen. U zult moe worden en zin krijgen om u af te sluiten. Tegelijkertijd moet u zichzelf beschermen tijdens deze sombere periode en zich warm aankleden zodat u niet wordt getroffen door een of andere ziekte, waar u deze maand vatbaarder voor zult zijn. Door uw contemplatieve denkstijl zult u behoefte hebben aan wat ontspanning van uw gedachten. Als u daarom niet in het gezelschap van vrienden wilt zijn, mediteer dan of drink thuis een glas wijn en kijk naar uw favoriete film.

Geld

Volgens de horoscoop Leeuw november 2024 zal er deze maand geluk en plezier in huis zijn. Ze zullen zich thuis gelukkig voelen en hun families zullen hen in alles steunen. Degenen die op hun beurt onder het teken Leeuw zijn geboren, hoeven zich daar geen zorgen over te maken. Het zal belangrijk zijn om je te laten meeslepen door gebeurtenissen, thuis zul je je bijzonder gelukkig voelen en dit zal de leeuw stabiliteit geven.

Conclusies

November is de maand van Schorpioen (en al een beetje van Boogschutter). In de natuur sterft alles af en op 2 november is het Allerzielen, de dag waarop de overledenen worden herdacht. Dat klinkt misschien somber, maar elk einde draagt de kiem van een nieuw begin. Sterven, wedergeboorte en transformatie zijn de thema’s van Schorpioen en van de planeet Pluto die hoort bij Schorpioen. Deze maand besteden we aandacht aan deze duistere planeet die in zijn kern het licht verbergt.Voor onze in Leeuw geboren vrienden begint de maand met goede planetaire aspecten. Als je nog iets te doen hebt, vind dan de tijd en motivatie. Je naaste omgeving stimuleert en ondersteunt al je acties. Men kan zeggen dat je deze maand straalt dankzij je energie. Je kwam terug als een klok, je bent in 100% vorm. Je zou de wildste uitdagingen aankunnen. Tijdens de derde week neemt je enthousiasme niet af, tegen het einde van de maand wordt de terugkeer naar rust aangekondigd. Dan verkiest u de momenten met familie of vrienden, u neemt uw huis weer in eigen handen. Het leiden van de kinderactiviteiten zorgt voor een goede teamgeest. Je zou kunnen samenwerken aan een familieproject.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *