Maandhoroscoop Leeuw december 2024

Moed, zelfvertrouwen, assertief en open is Leeuw Horoscoop Leeuw december 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Dit einde van het jaar komt op het juiste moment, want voor sommige tekens van de dierenriem is het de tijd van de balans. Een plek om te veranderen. Probeer tijdens de eerste tien dagen van december zorgen en moeilijkheden weg te nemen. Laat de problemen in het komende vakantieseizoen opzij. Voor iedereen is de tweede week opmerkelijk qua sfeer, de familiesfeer is vredig en rustgevend, de relaties komen dichterbij. Je zult er veel plezier aan beleven omringd te zijn door je dierbaren. Dit is het wonder van Kerstmis, iedereen is vervuld, de planetaire invloeden brengen prachtige vervulling voor iedereen, of het nu persoonlijk of emotioneel is. Rond 18 december brengt de euforie van de kerstvoorbereidingen goede energie. De tijd voor geschenken is aangebroken, het brengt vreugde en geluk. Ze zetten vijandelijkheden opzij, het is geweldig, er hangt vrijgevigheid in de lucht. Goede bedoelingen beginnen in de hoofden van mensen te ontkiemen. Horoscoop december 2024 Leeuw – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Je bent echt in topvorm. Maar het is ook niet zo dat je jezelf nu zomaar kunt laten gaan. Uranus moedigt je aan om veel te bewegen. Dit is de enige manier om de kosmische energie bij te houden. Doe regelmatig aan gymnastiek of ga elke dag minimaal een half uur wandelen. Horoscoop Leeuw december 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Leeuw december 2024 – Carrière

Houd je administratie en bankrekening goed in de gaten. Een onverwachte gebeurtenis kan voor een onaangename verrassing zorgen. Door overzichtelijk en opgeruimd te blijven, blijf je een hoop ellende voor. Dit is een goede periode om je toekomstdromen in kaart te brengen: wat wil je nog graag doen in het leven of bereiken? Dit is het juiste moment om al een en ander in de steigers te gaan zetten. 

Familie

De maandelijkse horoscoop 2024 herinnert je eraan dat je niet geheimzinnig moet doen over wat je online doet. Laat uw smartphone geen afleiding creëren die uw gezin zou kunnen breken. Gebruik uw smartphone om verbinding te maken met uw gezinsleden en u niet weg te houden. Astrologie 2024 moedigt je aan om je partner het respect te geven dat ze verdienen tijdens de zwangerschap. Dit is niet het moment om te profiteren en uw partner slecht te gaan gebruiken. Nadat je hebt genoten van de wittebroodsweken van je leven, begin je met het plannen van hoe je je gezin samen kunt opvoeden. Blijf elkaar het beste geven tijdens de Mercurius retrograde in 2024.

Werk

Op de werkvloer gaan er volgens de horoscoop van december 2024 van de Leeuw veranderingen plaatsvinden. Het Leeuw-teken zal gaan zitten om nieuwe ideeën te plannen en deze van tevoren te structureren, zodat situaties hen niet verrassen.

Financiën

Leo: Als je deze maand twijfelt, kun je er zeker van zijn dat het niet lang zal duren. Hou vol tot 21 december. Als je bemoedigende signalen nodig hebt, let dan op wat er om je heen gebeurt. Lees tussen de regels door en interpreteer de tekens die u worden toegestuurd. Door dit te doen, zult u begrijpen dat de beloften aan u worden nagekomen. Dus heb uithoudingsvermogen, u zult er geen spijt van krijgen. Aan de financiële kant staat het geluk aan uw kant om een voordelige financiële operatie uit te voeren. Dus als u serieus wilt herstellen, kunt u profiteren van het aanbod dat u is gedaan.

Geluk

In december zal Saturnus in de Waterman positie de Leeuwen helpen en ze zullen hun acties baseren op de noden van hun familie. Je zal erg terughoudend zijn tijdens de feestdagen en proberen om alle tradities te bewaren. Dit helpt je om kalm te blijven en het zal een gunstig effect hebben, vooral op je kinderen en partner die hier dan ook erg dankbaar voor zijn.In de eerste helft van de maand vermijd je best fysieke inspanningen en langdurige verblijven buitenshuis, aangezien je vatbaar bent voor longaandoeningen en ziektes. Zelfs de gewone griep kan je er onder krijgen en op deze manier Kerstmis verknallen.

Maandelijkse horoscoop Leeuw december 2024

In december zal Leeuw volop genieten van de kerstsfeer. U kunt al uw werk achter u laten, want u heeft geen rust meer en u kunt zich richten op de kerstinkopen en de voorbereiding van de feestdagen. Na lange tijd zult u uw familie weer zien, dus besteed aandacht aan hen en luister naar hen, ze zullen u daar dankbaar voor zijn. Tijdens deze periode zal uw verbeelding u niet laten slapen, en u zult uw ideeën op de een of andere manier moeten uitvoeren. U zult goed met kinderen kunnen opschieten, dus bied aan om op uw familie of vrienden te passen als u de uwe nog niet heeft.

Geld

Thuis adem je de kerstlucht in en voel je geluk en plezier. Thuis en familie zullen openstaan om dit teken gelukkig te maken. De deuren van zijn huis zullen openstaan voor iedereen die naar binnen wil. Allen zullen worden besmet door zijn vreugde en zullen worden meegesleept door zijn animatie. Sommige van hun kinderen (als ze die hebben) zullen geldproblemen hebben en moeten helpen.

Conclusies

Veel culturen en landen kennen in de decembermaand een feest waarbij men elkaar uit naam van een heilige overlaadt met giften. Wij kennen Sint en de kerstman, in Cuba kennen ze Changó, die wordt gevierd op 4 december. Zulke feesten passen bij de gulheid van Boogschutter, het teken dat deze maand centraal staat. Wat is het mooiste cadeau dat jij anderen deze maand kunt geven?Beste Leo, als je van plan bent je leven te reorganiseren, is dit het moment om dat te doen. Maak vanaf 4 december de balans op van uw verlangens, uw verwachtingen en de doelen die u heeft gesteld. Jij bent koppig. Niets en niemand kan je van gedachten doen veranderen. Zodra uw ideeën echter duidelijker worden, kunt u hiervan profiteren en u concentreren op uw privéleven door kleine problemen op te lossen. Sterke uitwisselingen kunnen familiedebatten opfleuren, maar dat maakt niet uit. Om misverstanden te voorkomen, moet je open zijn. Aan je liefdeskant gaat het goed: je bent liefdevol, attent en zorgzaam voor je dierbaren. Je gaat de kerstvakantie goed in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *