Maandhoroscoop Leeuw augustus 2024

Moed, zelfvertrouwen, assertief en open is Leeuw Horoscoop Leeuw augustus 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Het is niet altijd gemakkelijk om duidelijk te zien dat de maand augustus eraan komt. Sommige sterrenbeelden staan onder vuur van de zomer, andere maken van de gelegenheid gebruik om de balans op te maken. Dit is het laatste vlak voor de start waar iedereen van wil genieten. Op het programma: ontspanning, familieplezier en momenten om te delen met uw dierbaren. De zoetheid van de zomer brengt harten dichterbij en verwarmt ze. Terwijl sommigen zachtjes met elkaar praten, herkennen anderen elkaar op het eerste gezicht. Levendige zomeravonden en zonneschijn in overvloed. Augustus is ongetwijfeld de maand van alle fantasieën. Dankzij de invloed van onze dierbare planeten kun je nieuwe en onverwachte ervaringen opdoen, vreemd of niet. We kondigen een gloeiende maand aan. Wie droomt er niet van om de krantenkoppen te halen en buitengewone momenten te beleven? Tussen ontdekkingen en onthullingen belooft de maand vol emotie te zijn. Horoscoop augustus 2024 Leeuw – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Saturnus adviseert een check-up in augustus. Je voelt je overweldigd, opgebrand en je hemelse helper stuurt je op vakantie. De beste manier om te ontspannen is in de bergen. Daar voel je een oneindige kracht door je heen stromen. En voor je het weet, ben je weer op je best en voel je je aangetrokken tot allerlei sporten, heb je opeens zin om te dansen, ook al was het voorheen niet echt jouw ding. Horoscoop Leeuw augustus 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Leeuw augustus 2024 – Carrière

Een nieuwe periode breekt aan, Leeuw! Verstandig zou zijn om alles wat meer op z’n beloop te laten. Je kunt eenvoudigweg geen vat krijgen op alle gebeurtenissen in het leven en voor vele gebeurtenissen is de blauwdruk al voor je geboorte geschreven. Vertrouw erop dat alles gaat, zoals het moet en spreek je doelen hardop uit door middel van affirmaties. Alles wat is, heb je zelf gecreëerd. Dat geldt ook voor alles wat ontbreekt. 

Familie

Het gezin zal deze maand stabiel zijn. Augustus 2024 Zodiac wil dat u weet dat uw partner u zal helpen om uit de moeilijke situaties te komen waarin u zich bevindt. U zult voldoende tijd met uw kind of kinderen kunnen doorbrengen en u zult hun gedrag en hoe ze kunnen leren kennen. omgaan met mensen die geen familie zijn.

Werk

Er wordt deze maand regelmatig gewerkt. In het bedrijf waar het sterrenbeeld Maagd werkt, kunnen er problemen zijn en dit kan iemands emotionele stabiliteit aantasten. Maagd zou deze maand van baan kunnen veranderen of besluiten om op zoek te gaan naar een nieuwe of overwerkt zijn en dit alles kan hem overweldigd maken.

Financiën

Leo: De ontwikkeling van deze sector baart je zorgen omdat je voelt dat iemand het belemmert. Plotseling brengt het je in een slecht humeur. Leo, zie niet overal kwaad! Hoewel er obstakels voor je staan, zijn ze niet bedoeld om je ellendig te maken, maar om je ertoe aan te zetten jezelf te overtreffen! Dus stop met schreeuwen en ga de uitdagingen aan die we je sturen. Controleer aan de financiële kant de staat van uw rekeningen voordat u verklaart dat u blut bent. Door dit te doen, zul je merken dat je grotendeels vrij bent van gebrek.

Geluk

In augustus zal Leeuw de beste tijd van het jaar hebben omwille van hun dominante planeet, de zon. Je zal in topvorm zijn op je werk en je collega’s zullen naar je opkijken. Volg je instincten wanneer je een moeilijke beslissing moet maken en geluk zal aan je zijde staan. Je zal ook ambitieuzer zijn, wat zal opvallen bij je superieuren. Draag zorg voor je relaties met je collega’s aangezien deze hieronder kunnen lijden.Je zal het ook goed doen in zakelijke transacties, of het nu om het onderhandelen voor een verkoop, verhuur of andere financiële transacties gaat. Excellente aanbiedingen zullen praktisch uit zichzelf naar je komen en het zou een schande zijn om er geen gebruik van te maken.

Maandelijkse horoscoop Leeuw augustus 2024

Augustus zal een maand vol succes zijn voor Leeuw. U zult niet alleen op het werk floreren, maar ook in uw persoonlijke leven. U zult stralen van positieve energie, uw omgeving positief beïnvloeden, en u kunt zeer interessante uitnodigingen verwachten voor VIP sociale evenementen. Waar u ook binnenloopt, u zult een welkome gast zijn waar iedereen een praatje mee wil maken. Laat de roem u alleen niet naar het hoofd stijgen. Natuurlijk zal uw partner trots op u zijn, maar probeer hem te laten zien dat u meer om hem geeft dan om uw populariteit.

Geld

Met geld komt het wel goed. De partner van degenen die onder het astrologische teken Maagd zijn geboren, heeft mogelijk financiële problemen en hij zal er zijn om hem te helpen ermee om te gaan en hem te helpen zijn boekhouding op een realistische manier te bekijken. Dit zal heel gemakkelijk voor hem zijn en hij zal zich erop wenden.

Conclusies

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.Hoewel de dissonanten die uit Stier voortkomen je op de stoel van de bestuurder plaatsen, spoort de Zon in Leeuw je aan om hoog en ver te mikken. Stel ze niet teleur! Je gaat verder met die logica en intelligentie die jou kenmerkt. Zonder het met opzet te doen, weet je hoe je jezelf naar voren kunt duwen wanneer de gelegenheid zich voordoet. Je slaagt erin om de meest conservatieve geesten te kalmeren. Hoewel ingewikkelder dan normaal, ga uitdagingen met flair aan! Aan het einde van de maand is de overgang van Mars naar Weegschaal een welkome hulp. De enige schaduw in het geheel is Venus in Leeuw. Een retrograde is geen vloek, maar forceer de dingen niet, omdat je bijzonder bezorgd bent. Wacht tot de dingen tot bezinning komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *