Maandhoroscoop Kreeft oktober 2024

Emotioneel maar ontvankelijk karakter, humeurig en gereserveerd Horoscoop Kreeft oktober 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Je voelt je niet zo op je gemak met woorden, dus je hebt je oog erop gericht en het zegt veel. Rond de 16e komt er een onvoorziene situatie die je emotioneel destabiliseert. In plaats van te relativeren, wijs je naar jezelf.Als dingen niet precies gaan zoals je had gehoopt, zoek dan naar het positieve en duik niet meteen in je hol. Horoscoop oktober 2024 Kreeft – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

In oktober voel je je in topvorm, maar soms verzwakt de maan je een beetje, ja zelfs stress. Autogene training werkt nu bevrijdend en maakt je sterk. Maar ook met meditatie kun je de druk op je schouders aanzienlijk verminderen. Horoscoop Kreeft oktober 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Kreeft oktober 2024 – Carrière

Je zit lekker in je vel en weet deze maand je onzekerheid goed te onderdrukken. Profiteer daarvoor en maak nieuwe contacten. Een nieuwe persoon kan een grote rol in je leven kunnen gaan spelen. Deze maand biedt sowieso veel kansen op het relationele vlak. Zodra je uit je schulp kruipt, zul je pas echt je enorme potentieel ontdekken. Wacht nog wel even met je voornemen om (meer) te gaan sporten. Een onschuldig ongelukje zou namelijk grote gevolgen kunnen hebben.  

Familie

Sta open voor het aanbrengen van enkele veranderingen in de manier waarop uw gezin met elkaar omgaat. Je bent te streng geweest voor je kind of kinderen dat ze bang zijn om je te benaderen als ze problemen hebben in hun leven. 2024 Horoscope Prediction wil dat u met uw kind of kinderen praat en hen laat weten dat u er altijd bent om naar hen te luisteren. Als u een gezin bent met een baby, moet u weten hoe u met de baby moet omgaan. Nu de pandemie nog volledig moet verdwijnen, moet je je baby beschermen tegen buitenstaanders. Zorg er altijd voor dat je handen schoon zijn voordat je de baby oppakt.

Werk

Op het werk zal hij volgens de horoscoop van oktober 2024 Kreeft heel goed zijn, maar de laatste week van de maand zal beter voor hem zijn en hij zal zich daarop moeten concentreren. In oktober kan hij besluiten om projecten en te volgen acties en alle details mentaal te plannen, maar het is op dit moment niet het juiste moment om ze uit te voeren. In de vierde week van de maand kan er een verandering van richting in zijn werkleven plaatsvinden en zal hij actie gaan ondernemen.

Financiën

Tweelingen: Deze maand is niet vrolijk. Je vindt de tijd lang. Op de slechtste dagen denk je pech te hebben. Tweeling, het lot komt niet op jou neer! Op dit moment moet u uw middelen gebruiken en ze laten werken. Hoe? 'Of wat? Door rekening te houden met ervaringen uit het verleden. Over deze tijd die je zo lang vindt, zeg tegen jezelf dat het je beste bondgenoot is, in tegenstelling tot wat je denkt. Aan de financiële kant doet het leven van dag tot dag je best goed. Denk deze maand wat vaker na en wees zuinig.

Geluk

Kreeften zijn erg communicatief in oktober wat vooral veroorzaakt wordt door Saturnus. Ook al vermijd je normaal gezien om nieuwe mensen te ontmoeten, tijdens deze periode zal je het gezelschap van anderen op prijs stellen en het zal eenvoudig zijn voor je om met iedereen overeen te komen. Je kan deze bekwaamheid ook in zakelijke gesprekken en in het communiceren met de autoriteiten kunnen benutten.Wat de gezondheid betreft is het mogelijk dat je krampen krijgt in je kuiten, wat je kan proberen te voorkomen door inname van magnesium en de andere cruciale vitamines. In het begin van oktober zullen je gewrichten zeer gevoelig zijn en vrij eenvoudig voor pijn kunnen zorgen.

Maandelijkse horoscoop Kreeft oktober 2024

In oktober zullen Kreeften uit de bubbel stappen, en ze zullen opvallen tussen andere mensen dankzij hun unieke grappen. U zult zeer snelle reacties en goede argumenten hebben, die niet alleen uw collega’s zullen verbazen, maar vrijwel iedereen zal uit uw hand eten. In deze periode zult u intellectuelen worden wier toespraken altijd steekhoudend zullen zijn. Daarom zal het leggen van nieuwe contacten voor u geen probleem zijn en u zult geschikte adepten zijn voor zakenreizen naar het buitenland. Doe echter geen fysieke oefeningen in deze periode, want u zult vatbaar zijn voor spierproblemen.

Geld

Vanuit economisch oogpunt zal alles uitstekend zijn. Er komt gemakkelijk geld binnen en tegen het einde van de maand zal dit teken zeer waarschijnlijk een extra instroom van geld krijgen, en het zal hen erg blij maken. Hij zal leningen kunnen afbetalen, schulden kunnen afbetalen (als hij die heeft) of ergens in kunnen investeren, want er zal geen tekort aan geld zijn.

Conclusies

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.Dingen stagneren meer dan redelijk is. Mensen zijn traag in het nakomen van hun afspraken. Sommigen aarzelen om een onbekende reden. Vanaf de 13e komt alles tot rust dankzij de kostbare hulp van Mars in Schorpioen. Hoewel de gebeurtenissen weer in beweging komen, zul je te maken krijgen met de dissonanten van Weegschaal. Tussen de 5e en de 22e is het nieuws al lang geleden en dat kan je aan het twijfelen brengen. Laat niet los! Wees geduldig, zelfs als je denkt dat alles verpest is. Vanaf de 23e elimineert Mercurius in Schorpioen aarzeling. In combinatie met Mars en vervolgens de zon moedigt het je dierbaren en jezelf aan om de kaarten op tafel te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *