Maandhoroscoop Kreeft december 2024

Emotioneel maar ontvankelijk karakter, humeurig en gereserveerd Horoscoop Kreeft december 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Als gevoelig persoon moet je gerustgesteld worden. Je zoekt troost bij de mensen van wie je houdt. Zodra de ander ontvankelijk is, ben je klaar om je te binden. Op de voorgrond geef je de voorkeur aan de zoetheid van gevoelens. Vanaf 22 december ontmoet je de perfecte liefde. De sterren zullen je een frisse wind laten waaien. Horoscoop december 2024 Kreeft – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Beste Kreeft, gebruik deze maand om meer tijd te besteden aan je huidverzorging. Of je maakt een afspraak met de schoonheidsspecialiste of je verandert je badkamer in een wellness-tempel. Het is belangrijk om de huid voorzichtig te reinigen en vervolgens een hydraterend masker aan te brengen op basis van uw huidtype. Masseer na het douchen altijd uw lichaam met massagehandschoenen. Dit bevordert de doorbloeding en maakt de huid rooskleurig. Horoscoop Kreeft december 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Kreeft december 2024 – Carrière

Een lang geleden gedane belofte wordt eindelijk ingelost. Dit helpt je om weer stappen te gaan maken. Daarvoor is het de hoogste tijd, want je hebt al lang genoeg stilgestaan. Sta open voor nieuw elan. Ga eens op reis, ga die cursus volgen die je al zo lang van plan bent of ga je oriënteren op een andere woon-/werkomgeving. Richt ondertussen je aandacht op je gezin en je dierbaarste vrienden. Je wordt gemist. 

Familie

De maandhoroscoop 2024 herinnert je eraan dat je huwelijk een zegen is omdat je met je beste vriend bent getrouwd. Het zal heerlijk zijn om een baby te krijgen met de liefde van je leven. Geloof dat je op deze aarde bent voor een gemeenschappelijk doel met je partner. Astrologische voorspelling voor 2024 verzekert u dat de liefde die u voor uw partner heeft, u zal helpen genieten van uw zwangerschap. Houd uw familieleden altijd dicht bij uw hart. Liefde zal je gezin altijd sterk houden tijdens alle ups en downs van het leven.

Werk

Op het werk zal hij het prima doen. Hij heeft al jaren professioneel succes en het is waarschijnlijk dat zijn eigen kinderen of een van hen met hem willen werken. Hij zal blijven genieten van zijn baan die tegelijkertijd zijn leven zal zijn, zonder carrière en werk voelt het teken van kanker als niemand. Er kunnen goede banen komen.

Financiën

Tweeling: Om je doelen te bereiken, moet je moeite doen. Op de slechtste dagen krijg je helaas niet de resultaten die je verwacht. Wees niet ontmoedigd en wacht tot Jupiter op de 21e terugkeert naar Ram. Vanaf die datum verdwijnen de moeilijkheden en teleurstellingen. Succes en prestaties keren terug naar uw professionele leven. Aan de financiële kant, hoewel het je niet helpt, moet je jezelf bij elkaar rapen. Tweeling! Steek je neus in je boekhouding en doe de dingen op de juiste manier. Zo krijg je een glimlach van je bankier.

Geluk

Kreeften zijn emotioneel instabiel in de laatste maand van het jaar. Je zal veel meer tijd moeten doorbrengen met je familie en vrienden en je zal ook meer zorgzaam zijn. Daarnaast zal je ook proberen om overeen te komen met de nieuwe familieleden die je vrij waarschijnlijk zal ontmoeten op familiebijeenkomsten. Je dient er wel op te letten en jezelf in toom te houden zodat ze je niet te opdringerig vinden. Je zal ook melancholie ervaren in december. Daarnaast zal je ook nadenken over de doelen die je had gesteld voor dit jaar, maar nog niet hebt bereikt. Maak je echter geen zorgen over het verleden, maar kijk naar de toekomst.

Maandelijkse horoscoop Kreeft december 2024

December maakt veel emoties los in Kreeft. In deze periode zult u erg gevoelig zijn, soms misschien zelfs overgevoelig. Dit is echter geen slechte zaak; probeer er het beste uit te halen. Als een zeer gevoelig persoon zult u in staat zijn om te herkennen hoe mensen om u heen zich voelen, zodat u hen kunt helpen, of u kunt gemakkelijk inschatten wat u tegenover hen kunt zeggen en hoe. Tegelijkertijd brengt deze vaardigheid veel creativiteit in het leven. Omdat je weet hoe je je voelt over dingen of gebeurtenissen, kun je gemakkelijk je doelen stellen en gelukkiger worden.

Geld

Economisch zal het leven uitstekend zijn. Geld zal heel gemakkelijk binnenkomen en dit jaar zal Kreeft het gevoel hebben het buitensporig uit te geven: met familie, met activiteiten, het nakomen van hun vele verplichtingen, maar het kan ze niets schelen. Hij zal zich geweldig voelen en alles zal hem plezier geven.

Conclusies

Veel culturen en landen kennen in de decembermaand een feest waarbij men elkaar uit naam van een heilige overlaadt met giften. Wij kennen Sint en de kerstman, in Cuba kennen ze Changó, die wordt gevierd op 4 december. Zulke feesten passen bij de gulheid van Boogschutter, het teken dat deze maand centraal staat. Wat is het mooiste cadeau dat jij anderen deze maand kunt geven?De maand begint onevenwichtig. Je vindt het moeilijk om afstand te nemen van een project of verbinding. U twijfelt aan een contract of samenwerking. Je prioriteiten zijn vooral je job. Ze hebben moeite om ruimte te vinden voor het gezins- en koppelleven. Rond 14 december is er een opheldering, nieuwe kansen doen zich eindelijk voor, je vindt je motivatie. Als het op liefde aankomt, als je partner je ervan beschuldigt minder aanwezig te zijn, doe dan wat nodig is om hem/haar een plezier te doen. De kersttijd komt op tijd, het moment is gunstig. Je maakt je dierbaren blij. Thuis ben je betrokken, je stelt je gezin en kinderen op de eerste plaats. Er is geen beter moment om harten te verwarmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *