Maandhoroscoop Kreeft augustus 2024

Emotioneel maar ontvankelijk karakter, humeurig en gereserveerd Horoscoop Kreeft augustus 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Aan het begin van de maand ben je bullish en dat gaat niet veranderen. Door ervoor te kiezen om kleine moeilijkheden de rug toe te keren, ga je vooruit, ongeacht het obstakel, het is je kracht. In de periode van 8 tot 13 augustus kunt u emotioneel gestoord zijn, maar niet genoeg om gealarmeerd te zijn. Het is gewoon een meningsverschil dat zo snel mogelijk zal worden bijgelegd. Vanaf de 16e keert de rust terug. Horoscoop augustus 2024 Kreeft – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Mars laat je vol energie door de maand dwarrelen. Wie ziek is geweest, komt in augustus snel weer op krachten. Alternatieve geneeswijzen hebben ook een snel effect. Overweeg ook een bezoek aan een natuurgeneeskundige. U kunt vertrouwen op de kracht van natuurgeneeskunde. Horoscoop Kreeft augustus 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Kreeft augustus 2024 – Carrière

Deze tijd is uitermate geschikt om gas terug te nemen en je leven onder de loep te leggen. Waar ligt je hart? Welke verwachtingen en verlangens koester je? En: op welke manier kun je je ziel meer gehoord laten worden? Elke keuze die vanuit een diepe overtuiging dat het bij je hoort, wordt gemaakt, zal de juiste zijn. Ook al pakt dat in eerste instantie misschien niet direct uit hoe je had verwacht. Zie de diepere laag, de les die mag worden geleerd en die bijdraagt aan het bereiken van je eindbestemming. 

Familie

Je dierbaren zullen blij zijn met de vooruitgang die je in het leven maakt. Ze zullen je ondersteunen met alles wat je nodig hebt om je leven naar een hoger niveau te tillen. Als je eenmaal je leven naar een hoger niveau hebt getild, vergeet dan niet om het leven van je dierbaren naar een hoger niveau te tillen.

Werk

Geld zal het goed doen voor degenen die deze maand onder het astrologische teken Leeuw zijn geboren, maar ze zullen voorzichtig moeten zijn waar ze hun geld aan uitgeven, aangezien het misschien niet de juiste maat heeft en het ofwel verkeerd investeert of te veel uitgeeft. Je moet tot september heel voorzichtig zijn, anders krijgen ze er misschien spijt van. Tegen het midden van de maand gaan ze een betere periode in qua geld en zullen ze zich gelukkiger gaan voelen.

Financiën

Tweelingen: Hoewel de periode gunstig is voor rust en nietsdoen, baart deze sector u zorgen. Je hebt het gevoel dat niets de goede kant op gaat. Op de slechtste dagen merk je dat de situatie geblokkeerd is. Aangezien een probleem zich nooit alleen voordoet, vertellen kritische geesten je wat je moet doen. Helaas, hun advies resoneert niet met u. Geen zorgen. Een vriend zal je een spannend voorstel doen. Aan de financiële kant is het dagelijkse leven verzekerd, maar aan de andere kant, als u van plan bent een aanzienlijke investering te doen, neem dan de tijd om over de vragen na te denken.

Geluk

In augustus zullen Kreeften zowel met zichzelf als met anderen in de knoop liggen. Je bent vatbaar voor koppigheid en onverzettelijkheid. Je zal het advies van anderen niet volgen. Dit kan echter soms wel beter zijn op bepaalde momenten aangezien het je de kans zal geven om sommige schijnbaar vergeten fouten uit het verleden op te lossen. De drang naar wijziging zal ook de kop opsteken. Niet alleen in je werkleven, maar ook inzake woonplaats. Het kan zijn dat je de nood voelt om je thuis te veranderen of zelfs volledig te verhuizen. Als je overweegt om een nieuwe eigendom te kopen dan is dit het moment.

Maandelijkse horoscoop Kreeft augustus 2024

Augustus zal een uitdagende maand worden voor Kreeft. Je zult verraden worden door een van je beste vrienden, en het zal je neerhalen. Je zult het verwerken, maar het zal nodig zijn om je een tijdje af te sluiten en alles geleidelijk te verwerken. Het lezen van licht spirituele boeken zal deze maand de juiste keuze voor u zijn, omdat het uw ogen zal openen in de zin dat u in staat zult zijn te vergeven en verder te gaan in uw leven. U zult uw prioriteiten op een rijtje krijgen, en u zult klaar zijn voor een meer radicale verandering.

Geld

Volgens de horoscoop van augustus 2024 zal het deze maand heel goed gaan met het gezin en welzijn en harmonie brengen. Thuis zal dit teken zich op zijn gemak voelen. Het zal moeilijk zijn voor de leeuw om naar buiten te gaan, omdat hij hier zijn batterijen kan opladen en zich op zijn gemak kan voelen bij het lezen of praten met zijn familie.

Conclusies

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.Gaandeweg word je je bewust van je mogelijkheden. Je talenten komen aan het licht. Geluk is de dingen goed en op het juiste moment doen. Als je wilt, heb je de middelen om je leven te verrijken met welzijn en comfort. Om dit kleine wonder te bereiken, nemen uw dierbaren initiatieven zonder dat u het hen hoeft te vragen. Uw projecten worden ondersteund door mensen die de macht hebben om ze te realiseren. In dit magische klimaat vraag je je misschien af wat het probleem is. Het wordt nog steeds belichaamd door Pluto in Steenbok die retrograde zijn. Daarom maak je je om niks zorgen ook al gaat alles prima. Wees gerust, deze maand komen er geen nare verrassingen uit het niets. Alles goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *