Maandhoroscoop Boogschutter oktober 2024

doelgericht, energiek en vol verlangen en inspanning Horoscoop Boogschutter oktober 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

De planeten kunnen je gek maken, beste zodiac geboren. Wat is die trieste lucht die de atmosfeer doordringt bij de meeste lokale bewoners? De komst van de herfst brengt een stukje melancholie met zich mee. Je moet jongleren met tegenslagen en onzekerheden terwijl je een olympische kalmte behoudt. De sterren spelen met je zenuwen, testen je grenzen, sturen je soms sterk. Sommigen zullen zich verheugen in de uitdagingen, anderen zullen de opluchting verkiezen boven de uitdagingen. Er zal voor elk wat wils zijn. De herfst brengt grote veranderingen met zich mee, of het nu familie, privé of professioneel is. In de eerste twee weken van de maand moeten sommigen in opstand komen, belangrijke verkiezingen of radicale beslissingen nemen. De laatste twee weken zullen meer ontspannen en minder beperkend zijn, vanaf deze periode zullen er kansen ontstaan. Eind oktober krijgt iedereen de taak om kleine regelingen te treffen voor de komst van de winterperiode. Horoscoop oktober 2024 Boogschutter – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

In oktober vind je het moeilijk om de geneugten van het leven te weerstaan. Als er te veel cake of pizza is, eist Saturnus een balans! Heb een of twee keer per week een rijst- of fruitdag en zorg voor voldoende lichaamsbeweging. Een nuldieet moet echter met de nodige voorzichtigheid worden behandeld. Het lichaam staat onder grote druk. Met vijf kleine maaltijden val je langzamer, maar voorzichtiger en blijvend af. Horoscoop Boogschutter oktober 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Boogschutter oktober 2024 – Carrière

Je bent deze maand niet te stoppen, Boogschutter. Je geniet volop van het leven en van de mensen met wie je je omringt. Het is één groot feest en dat heeft alles te maken met jouw positieve gemoedstoestand. Jouw levensvreugd leidt deze maand tot nieuwe ontmoetingen. Je maakt nieuwe vrienden en de kans dat een geliefde op jouw pad komt, is groot. Geniet en neem het zoals het komt. Financieel gaat het je deze maand voor de wind, maar je hebt weinig nodig om je uitstekend te vermaken. 

Familie

De horoscoopvoorspellingen van oktober voor 2024 beloven een stabiel gezinsleven vol vrede, vreugde en geluk. Zorg er altijd voor dat u er bent voor uw dierbaren, want zij hebben uw steun en begeleiding nodig. Pas getrouwde stellen zullen gaan nadenken over het krijgen van een baby. Dit is niet de beste tijd om zwanger te worden, aangezien de sterren niet in jouw voordeel zijn uitgelijnd. Misschien kun je het tegen het einde van de maand proberen en er het beste van hopen.

Werk

Op het werk zal dit teken het volgens de Boogschutter horoscoop van oktober 2024 heel goed doen. Hij zal in de verleiding komen om van bedrijf te veranderen of een nieuwe benadering te geven aan degene waar hij al werkt of aan zijn baan. Er is een opening of uitbreiding van een bedrijf nodig en Sagittarius zal bestuderen hoe dit kan worden bereikt.

Financiën

Boogschutter: Je enthousiasme loopt niet over. Het kan zijn dat je teleurgesteld bent in iets of iemand. Bovendien vind je de tijd lang. Op de slechtste dagen verveel je je dood! Boogschutter, er is geen vreugde in deze sector, maar deze activiteit die u een spelbreker vindt, biedt u aanzienlijke veiligheid. Denk dus goed na voordat u een ongelukkige beslissing neemt en probeer de positieve punten te zien. Aan de financiële kant, hoewel deze sector geen bijzonder probleem vormt, wordt er meer aandacht aan besteed. Wees specifieker in uw dagelijks beheer.

Geluk

Boogschutters zullen vaak overweldigd worden door een nood aan harmonie. Je zal jezelf volledig in balans voelen en je zal een gevoel van vrede kunnen doorgeven aan anderen en daardoor ook erg populair zijn in je ploeg van collega’s of klasgenoten. Als je echter een gebrek aan voldoening ondervindt in een relatie is het mogelijk dat je radicale stappen neemt om dit terug te brengen.Venus zal je ongewoon gevoel voor schoonheid geven in oktober. Niet alleen zal je openbloeien, je zal ook een goede smaak hebben. Het is daarom dan ook het ideale moment om je huis en tuin opnieuw te decoreren.

Maandelijkse horoscoop Boogschutter oktober 2024

In oktober zullen Sagittariërs een grote behoefte voelen om hun huizen te creëren en te upgraden. De omgeving waar je woont en het grootste deel van je tijd doorbrengt zal deze maand erg belangrijk voor je zijn. Dus of je nu alleen woont of met je partner, je moet het jezelf naar de zin maken en je dromen waarmaken op dit gebied. Je hebt oog voor detail, wat je zal helpen een gezellig huis te creëren waar je altijd graag naar terug zult keren. Het is ook een ideale tijd voor veranderingen in je kast, dus geef jezelf een dag en ga shoppen.

Geld

Het financiële leven zal normaal zijn. Er zal geen tekort aan geld zijn, maar in ieder geval zal er geen overschot zijn. Daarom kan Boogschutter de behoefte voelen om hun werk- en professionele omstandigheden te verbeteren om een beter salaris te verdienen. Deze behoefte kan het laten evolueren.

Conclusies

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.De bankschroef wordt strakker met de dissonanten die afkomstig zijn van de snelle planeten die in Maagd circuleren. Dus je kunt het gevoel hebben dat wat je ook doet, niets werkt. Aan de andere kant helpen Mars, Mercurius en de Zon in Weegschaal om je geest op peil te houden. Ze moedigen je aan om compromissen te sluiten en het leven van de positieve kant te zien. Toch vereisen gebeurtenissen en omstandigheden dat u op details let. Wees minder bij benadering en wees nauwkeuriger! Het klinkt misschien ronduit saai, maar het is de enige manier om de problemen op te lossen. Accepteer de beperkingen die je worden opgelegd, in plaats van te proberen ze op alle mogelijke manieren te overwinnen. Stel ook degenen die pessimistisch zijn gerust in plaats van ze te negeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *