Maandhoroscoop Boogschutter juli 2024

doelgericht, energiek en vol verlangen en inspanning Horoscoop Boogschutter juli 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Zon en energie in het vooruitzicht, de zomer wordt heet! Dankzij de opkomst van bepaalde planeten komt er een hernieuwd optimisme in de zodiac born. De zomer arriveert met veel pracht en praal en een focus op liefde. Een paar kleine wolken zonder gevolgen verduisteren de lucht van bepaalde sterrenbeelden, maar we rekenen op het licht van de zon om harten te verlichten en te verwarmen. Liefhebben, ontmoeten, flirten en uitgaan, de cooler is ongelooflijk gemengd. Een grote hitteberoerte is te verwachten. Het is tijd voor de feestdagen. Het is de opwinding, we ontspannen, we stoppen de zorgen in de kast om maar aan één ding te denken, zonnebaden en met volle teugen genieten van de zomer. Elk teken kan de vruchten plukken van de sterren. Voor het grote kwaad de grote remedies. Terwijl de zomer je helpt alles te vergeten, laat je jezelf vasthouden door de zachte zonnestralen te temmen. Rijmt deze zomer op liefde? Horoscoop juli 2024 Boogschutter – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Je negeert graag je lichaam, merkt nauwelijks kleine verstoringen, lichte pijn op, dat is jouw manier, jouw aard. U hoeft natuurlijk niet angstig naar uzelf te luisteren, u moet alleen op waarschuwingssignalen letten als pijn in de buikstreek wordt gemeld. Maak dan een check-up bij de dokter. Horoscoop Boogschutter juli 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Boogschutter juli 2024 – Carrière

Steenbok juli Algemeen beeld Voor de Steenbok staat juli in het teken van gezelschap. Je hebt interesse in (nieuwe) sociale contacten en hebt behoefte om de dingen die jij meemaakt met anderen te delen. Je stelt je diplomatiek op in relaties en dit zorgt ervoor dat je populair wordt bij anderen. Toch kun je de neiging hebben om afhankelijk te worden van de mening van anderen. Let op dat je ook tijd voor jezelf neemt en jezelf niet verwaarloost. Je weet precies de goede dingen te zeggen in netelige situaties. Als bemiddelaar weet jij het thuis of op je werk de gemoederen te sussen. Het is een perfecte periode om activiteiten te plannen met de mensen die je graag om je heen hebt. Losse eindjes in bijvoorbeeld het huishouden, tuin of administratie irriteren je. Pak deze aan en zorg dat je het van je ‘to do-lijstje’ kunt schrappen.  

Familie

Je gezinsleven zal deze maand uitstekend zijn. Je hebt een goede verstandhouding met je partner en je kinderen doen het goed op school. De astrologische voorspelling voor 2024 voor Boogschutter wil dat u werkt aan het bereiken van vrede met uw uitgebreide familie. Bezoek ze en zorg ervoor dat je dingen uitwerkt omwille van vrede en geluk. Wees in harmonie met elkaar, want je hebt je familie nodig.

Werk

Op het werk zal hij zijn werkzaamheden heel goed uitvoeren. Boogschutter bereidt zich voor op een grote uitbreiding van het leven en zal merken dat ze hun manier van werken moeten heroverwegen. De tijd is gekomen om alles wat achterhaald is in hun manier van werken weg te doen en te behouden wat nog werkt en het zal nodig zijn om nieuwe werkmethoden en nieuwe manieren aan te nemen. Hij zal het moeten doen om geen enkele kans te missen.

Financiën

Boogschutter: De overdracht van Mars naar Maagd vertraagt de zaken. Je legendarische enthousiasme krijgt een klap. Op de slechtste dagen ben je kwetsend of bijzonder kritisch over specifieke mensen of situaties. Boogschutter, houd niet vast aan het verleden! Dit is het moment om met andere oplossingen te experimenteren en je op iets anders te concentreren. Dus als je een voorstel krijgt aangeboden dat in deze richting gaat, grijp het dan meteen aan en denk er achteraf over na. Aan de financiële kant is het dagelijkse leven verzekerd, maar met betrekking tot substantiële uitgaven, weeg de voor- en nadelen nauwkeurig af voordat u aan de slag gaat.

Geluk

Door de invloed van Saturnus kunnen Boogschutters koppig zijn in juli en zullen ze proberen om koste wat het kost vast te houden aan de traditionele waarden. Je zal dit ook proberen over te zetten op je kinderen en dit kan tot problemen leiden. Zij kunnen voelen dat je je teveel gaat bemoeien met hun leven, en daardoor in opstand komen tegen jou.Je zal erg systematisch te werk gaan in zowel je werk- als prive leven. Hierdoor zal je aanvoelen dat succes niet zo ver weg is als je eerst had gedacht, waardoor je inspanningen zullen vermenigvuldigen.

Maandelijkse horoscoop Boogschutter juli 2024

Juli zal een succesvolle maand worden voor Sagittarians op het gebied van hun carrière. U zult met nieuwe ideeën komen, die uw baas en collega’s zullen verbazen en dankzij uw harde werk en uithoudingsvermogen zou u zelfs een promotie kunnen krijgen. Dus volg je doelen en laat niemand je ontmoedigen; nu is de tijd dat je de grootste kans hebt om succes te behalen. Je gevoel van eigenwaarde zal groeien en de mensen om je heen zullen dat merken, dus pas op dat je niet de indruk maakt van een arrogant persoon, wat een negatieve invloed kan hebben op je relatie met je partner en je gezin.

Geld

Met geld zullen degenen geboren onder het sterrenbeeld Boogschutter niet erg goed zijn omdat hun manier van werken niet adequaat zal zijn. Ze zullen moeten proberen hun economie te optimaliseren door het leven gemakkelijker te maken en praktischer te leren omgaan met hun rekeningen en hun investeringen. Om vreedzamer te leven zal hij van de kosten af moeten.

Conclusies

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen.Sinds enige tijd leiden Leo's energieën ertoe dat hij beter wil leven. Je bent niet ver van je doel deze maand! Met Mars in Leeuw overwin je de obstakels die je in de weg staan. Helaas betekent de verhuizing van Mars naar Maagd op de 11e dat verplichtingen opnieuw verschijnen. Zie deze niet als onvermijdelijk en wees niet ontmoedigd! Ga je gang en geloof in je geluk. Waarom? Omdat je profiteert van de ondernemende en gelukkige energieën van Venus, Mercurius en de Zon in Leeuw. Ze inspireren je met ingenieuze ideeën die de ernst van de oppositie van Saturnus met Marsverzachten. Dankzij hen ontmoet je mensen die de kracht hebben om je naar de toppen te brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *