Maandhoroscoop Boogschutter februari 2024

doelgericht, energiek en vol verlangen en inspanning Horoscoop Boogschutter februari 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Het mooie van deze februari is dat het in het geheim en in het geheim voor je werkt. Dat is de hele betekenis ervan. Inderdaad, deze maand vierden de Kelten de godin Brigit, koningin van de vruchtbaarheid. Ze wordt vandaag nog steeds geëerd op 1 februari, tijdens het festival van Imbolc. Het doel is dat de heks Cailach (Winter) plaats maakt voor haar. We zien dus de eerste tekenen van vernieuwing in de kortste maand van het jaar.Op astrologisch vlak vervolgt Saturnus zijn reis in Waterman. Dit symboliseert perfect de tijd die de natuur nodig heeft om volledig te ontwaken. Ook de tijd waarin iedereen elkaar beter kan leren kennen, naar beste weten en overtuiging. Deze maand stellen luchttekens zichzelf alle vragen die ze sinds het begin van het jaar proberen te vermijden. Je goede voornemens: een nieuw begin, diëten, allerlei soorten plannen zijn nog steeds stevig verankerd. Maar de conjunctie Mars-Venus in Steenbok verstoort dit programma kwaadwillig en stelt je voor uitdagingen. Dat betekent dat je te maken hebt met je eigen realiteit. De dreiging die Waterman, Tweelingen en Weegschaal voelen, is niet alleen een hersenkwestie: ze zullen de hele maand een beetje moeten roeien. Met alle finesse en aanwezigheid van geest die kenmerkend zijn voor deze sterrenbeelden, zullen ze obstakels overwinnen, dus laten we erop vertrouwen dat februari jullie allemaal vooruit zal helpen. Je zult zeker hele leuke verrassingen beleven! Horoscoop februari 2024 Boogschutter – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Februari is een goed moment om je immuunsysteem extra te ondersteunen. Drink veel, eet vitaminerijk voedsel en zorg voor voldoende slaap. Horoscoop Boogschutter februari 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Boogschutter februari 2024 – Carrière

Een financiële meevaller valt je ten deel en daar was je eerlijk gezegd ook wel aan toe. Je hebt wat missertjes gehad en daar heb je van geleerd, dat is duidelijk. De grenzen die je hebt opgezocht, en overschreden, hebben je genoopt tot nadenken en het maken van een nieuwe start. Daar pluk je nu de vruchten van. Een ex kan het je lastig gaan maken, maar trek je er niets van aan. Dat gedrag gaat vanzelf voorbij. 

Familie

Maandhoroscoop 2024 herinnert je eraan om nooit te denken dat je geen invloed hebt op je gezin. Zelfs als het moeilijk voor je is geweest om een baby te krijgen, verlies de hoop niet. Je vingerafdrukken zullen voor altijd blijven bij de kleine vriendelijke daden die je voor je gezin hebt gedaan. Astrologie 2024 moedigt u aan om maandelijkse ontmoetingen met uw gezin te hebben, graag genietend van hun gezelschap. Het maakt niet uit hoe klein uw gezin is, ze zullen u naar een grotere bestemming brengen. Je zult goddelijk door moeilijke situaties komen als je bij elkaar blijft.

Werk

Geld zal regelmatig zijn volgens de horoscoop Boogschutter februari 2024. Het inkomen zal alleen uit iemands werk komen en men zal geld tekort komen. Tijdens de maand februari is het belangrijk dat Boogschutter goed let op grillen, anders halen ze het einde van de maand misschien niet.

Financiën

Boogschutter: Deze sector doet het goed. Je komt dagelijks gemak tegen. Geluk komt nooit alleen, je toont een uitzonderlijke dynamiek en je ideeën verleiden je professionele partners. Blijf gefocust op hetzelfde doel om alles soepel te laten verlopen. Verspreid je niet met euforie en succes. Waarom? Omdat het uw succes in gevaar zou brengen. Dus weersta de verleiding en blijf op koers! Aan de financiële kant draait deze sector als een tierelier, want je bent zuinig. U toont een onvergelijkbare ernst bij het beheer van uw budget.

Geluk

In februari dienen de Boogschutters op te letten voor afgunst. Collega’s en buren zullen van dichtbij opvolgen wat je koopt of krijgt. Het kan er zelfs voor zorgen dat je reputatie hier ook onder lijdt zelfs al heb je hier zelf niets mee te maken.Je zal echter wel te weten komen wie een echte vriend is en wie eerder uit persoonlijk gewin met je bevriend is. Ook al kan deze ontdekking aanvankelijk voor pijn zorgen, het zal je wel de gelegenheid geven om te focussen op degenen die echt om je geven.

Maandelijkse horoscoop Boogschutter februari 2024

Februari zal veel innerlijke kracht en evenwicht brengen voor Sagittarians, wat ze deze maand nodig zullen hebben. Dat komt omdat je in een situatie terecht zult komen waarin een naaste je in de steek zal laten, en daar zul je mee om moeten gaan, ook al zal het je pijn doen. Aan de andere kant zult u vertrouwen in uzelf krijgen en beseffen dat u de persoon moet vergeven; anders zult u in droefheid blijven steken. In deze tijd zult u zich heel dicht bij dieren en de natuur voelen, dus probeer de stadsdrukte een tijdje te verlaten en plan een uitstapje naar de natuur om weer wat energie op te doen.

Geld

Met het gezin gaat het best goed. Thuis voelt u zich goed en ontspannen, omdat u daar de juiste omgeving vindt om uit te rusten. Communicatie en wederzijdse steun in huis zullen voor iedereen belangrijk en constructief zijn.

Conclusies

Met Jupiter in verbinding met Uranus in de zone van huis en haard, kan er in de huiselijke situatie iets fijns gebeuren dat je niet aan hebt zien komen. Misschien ga je samenwonen met een vriend of vriendin. Misschien doet iemand een beroep op je en stel jij je huis open voor diegene. Het kan ook iets te maken hebben met werkzaamheden, bijvoorbeeld dat iemand werkruimte nodig heeft, een atelier of een oefenruimte en jij kunt die aanbieden. Het leuke is dat je daarmee de deur openzet voor nieuwe energie en nieuwe ervaringen, die jou rijker en gelukkiger maken.De energieën die uit Waterman komen, geven een impuls aan het geluk dat uit Ram komt. In deze bijzonder aangename sfeer krijgt uw bestaan een gelukkige en welkome wending. Alles wat je aanraakt verandert in goud. Aanbiedingen bereiken u op een gelukkige manier. Je ontmoet mensen die gevoelens voor je hebben. De Volle Maan die zich vormt in Leeuw verlegt de grenzen van wat mogelijk is rond de 5e. Je bent succesvol! Om al deze zegeningen in de loop van de tijd op elkaar af te stemmen, moet je je bezighouden met Mars in Tweelingen. De oppositie die hem associeert met uw teken dwingt u om elke vorm van verbintenis of contract af te wijzen. Mediteer op dit punt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *