Maandhoroscoop Boogschutter december 2024

doelgericht, energiek en vol verlangen en inspanning Horoscoop Boogschutter december 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

Dit einde van het jaar komt op het juiste moment, want voor sommige tekens van de dierenriem is het de tijd van de balans. Een plek om te veranderen. Probeer tijdens de eerste tien dagen van december zorgen en moeilijkheden weg te nemen. Laat de problemen in het komende vakantieseizoen opzij. Voor iedereen is de tweede week opmerkelijk qua sfeer, de familiesfeer is vredig en rustgevend, de relaties komen dichterbij. Je zult er veel plezier aan beleven omringd te zijn door je dierbaren. Dit is het wonder van Kerstmis, iedereen is vervuld, de planetaire invloeden brengen prachtige vervulling voor iedereen, of het nu persoonlijk of emotioneel is. Rond 18 december brengt de euforie van de kerstvoorbereidingen goede energie. De tijd voor geschenken is aangebroken, het brengt vreugde en geluk. Ze zetten vijandelijkheden opzij, het is geweldig, er hangt vrijgevigheid in de lucht. Goede bedoelingen beginnen in de hoofden van mensen te ontkiemen. Horoscoop december 2024 Boogschutter – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

In december zorg je veel meer voor jezelf, drink je meer water, slaap je langer en zeg je soms nee als de stress uit de hand loopt. U heeft begrepen dat niets belangrijker is dan uw gezondheid en investeert fors in preventieve zorg. Feelgood-tip: Lavendelthee en natuurlijk een lavendeloliebad helpen tegen slapeloze nachten rond volle maan (8 december). Horoscoop Boogschutter december 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Boogschutter december 2024 – Carrière

 Jouw houding is van grote invloed op deze periode, waarin dit jaar wordt afgesloten en we afgaan op een nieuw jaar vol kansen. Probeer verder te kijken dan je neus lang is en sta open het verleggen van je grenzen. Financiële ondersteuning is dichterbij dan je denkt en kan je helpen om je toekomst verder vorm te geven. Steeds vaker dringt zich bij jou de vraag op of je het roer om gaat gooien. Volg je hart! 

Familie

De maandelijkse horoscoop 2024 herinnert u eraan om uw familiegeheimen niet te delen met collega's of buren van het andere geslacht. Laat uw strijd om een baby te krijgen geen roddelverhaal worden op uw werk of in uw buurt. Houd de geheimen van je seksleven voor jezelf. 2024 astrologie moedigt je aan om je zwangerschap koste wat het kost te beschermen. Praat met de juiste mensen over veilige manieren om voor zwangerschap te zorgen. Vermijd dingen die in strijd zijn met het advies van uw arts tijdens de Mercurius retrograde van 2024.

Werk

Het sociale leven zal volgens de Boogschutterhoroscoop voor december 2024 belangrijk zijn voor dit teken. Vrienden, het goede leven, reizen, het leven als koppel en relaties zullen je leven heel aangenaam maken. Dit teken zal zich vrolijker en leuker voelen dan de afgelopen maanden en zal zich weer zichzelf voelen.

Financiën

Boogschutter: Het is nog steeds ingewikkeld deze maand, maar wees gerust, het gaat niet lang duren. Met een beetje geduld en doorzettingsvermogen kom je weer op kruissnelheid. Dus denk niet dat je ergens anders moet zoeken als je collega's, je baas of je klanten niet erg meewerkend zijn. Wacht tot de storm voorbij is. Vanaf de 21e draait de wind in jouw voordeel. De moeilijkheden verdwijnen. De faciliteiten zijn terug in je professionele leven. Aan de financiële kant wordt deze sector beschermd door voorzienige planeten. Hierdoor bent u beschermd tegen onvoorziene uitgaven. U kunt met een gerust hart naar de toekomst uitkijken.

Geluk

Ook al help je graag met de voorbereidingen, familiebijeenkomsten zijn simpelweg niet aan jou besteed. Onder de invloed van Mars ben je erg gevoelig voor de steken onder water van je familieleden. Daarbovenop voel je ook veel druk om de verwachtingen van de oudere familieleden waar te maken. Velen onder hen zouden je graag ergens anders zien, ook al voel je niet dat dit het pad is die je zou moeten volgen.Een verblijf in een spa of op het platteland, waar je de samenleving even kunt ontsnappen, kan de Boogschutter helpen om deze moeilijke tijd door te komen.

Maandelijkse horoscoop Boogschutter december 2024

In december zullen Sagittariërs super actief en rusteloos zijn. U zult niet in de stemming zijn voor familiebijeenkomsten, en u zult de behoefte voelen om naar de bergen te gaan en uw energie kwijt te kunnen. U moet deze maand stress vermijden want u zult vatbaar zijn voor hoofdpijn en een stijve bovenrug. Probeer u dus nergens zorgen over te maken en geniet van elk moment dat deze maand u zal brengen. Denk er misschien over om met je partner naar wellness of spa’s te gaan; de ontspannende tijd die je samen deelt zou jullie band echt kunnen verdiepen.

Geld

Op het werk zal hij het heel goed doen. De dingen gaan zoals hij wil en hij zal graag langetermijnplannen maken. December wordt een perfecte maand om nieuwe projecten te bedenken en ervan te genieten.

Conclusies

Veel culturen en landen kennen in de decembermaand een feest waarbij men elkaar uit naam van een heilige overlaadt met giften. Wij kennen Sint en de kerstman, in Cuba kennen ze Changó, die wordt gevierd op 4 december. Zulke feesten passen bij de gulheid van Boogschutter, het teken dat deze maand centraal staat. Wat is het mooiste cadeau dat jij anderen deze maand kunt geven?Als je sterrenbeeld nog steeds de effecten van de afgelopen maand voelt, geven planetaire invloeden problemen een grote kick. Rond 5 december klikt het. Ze begrijpen dan dat het belangrijk is om te bewegen. Je bent achterop geraakt, privé- en beroepsleven zijn met elkaar verbonden. Je hebt moeite om vooruit te komen. De astrale vibraties laten je zien dat je steeds weer moet geloven en reageren. Op 17 december slaat het toeval toe, je liefde staat in de schijnwerpers en je bent professioneel in trek. Als je onlangs hebt gereageerd op een vacature, wordt er contact met je opgenomen voor een gesprek. Het is aan jou om je professionele vaardigheden te demonstreren en je ervaring te tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *