Maandhoroscoop Boogschutter april 2024

doelgericht, energiek en vol verlangen en inspanning Horoscoop Boogschutter april 2024 – de meest nauwkeurige astrologische voorspelling hier!

Liefde

April kondigt zich aan met nieuwe frisheid en komt zachtjes tot rust terwijl we onze illusies "buiten de deur" vegen. Iedereen zal die lentewinden voelen die een gelegenheid zijn om niet alleen na te denken over wat we met ons leven willen doen, maar ook over wat goed is voor onze naaste. Er zijn zeker onderhandelingen gaande. Wereldleiders moeten misschien meer vragen stellen over de toekomst van de betrekkingen tussen landen. Vooral in Europa en Azië. Wat willen we promoten? Wat wordt onze weg in de toekomst? Weten we zeker wat we ermee gaan doen? Maar we hebben er alle belang bij de ogen niet te sluiten voor de problemen waarmee onze planeet wordt geconfronteerd: klimaatverandering, respect voor het milieu, enz. Anders betalen we een hoge prijs. Ook de conjunctie Mars/Saturnus in Waterman zorgt voor concurrentie. Grote sportevenementen met als hoofddoel de betrekkingen tussen volkeren en naties te bevorderen. Hopelijk wordt dit bericht begrepen en uitgezonden. April 2024 zet ons in een tweede jeugd en dat is maar goed ook. Horoscoop april 2024 Boogschutter – lees de ware horoscoop op deze site.

Gezondheid

Zit je in de problemen en denk je te veel na? Sport en beweging kunnen hier heel effectief zijn. Dus trek je hardloopschoenen aan en ga hardlopen. Als u dit niet kunt vanwege gevoelige gewrichten, moet u gaan lopen. De wereld ziet er weer anders uit. Horoscoop Boogschutter april 2024 – lees hier voorspellingen van de beste astrologen!

Horoscoop Boogschutter april 2024 – Carrière

Het is niet altijd even eenvoudig deze periode. Het contact met vrienden en familie verloopt wat stroever dan je zou willen. Als je daarin verandering wilt, zul je je meer open moeten stellen. Laat ook vaker en duidelijker zien wat het met jou doet als er ontwikkelingen zijn die je onprettig vindt. De buitenwereld kan nu eenmaal niet raden wat er in je omgaat. Je zal zien dat de onderlinge verhoudingen ervan opknappen als je meer praat en jezelf bloot durft te geven. 

Familie

Je dierbaren zullen je steunen bij alles wat je doet, zolang je maar de goede kant opgaat. Astrologische voorspellingen voor 2024 willen dat je er altijd bent voor je kinderen, omdat ze naar je opkijken als hun rolmodel. Leer ze gezinswaarden en leer ze ook hoe ze met mensen om moeten gaan. Discipline is het grootste geschenk dat je je kinderen kunt geven. April is een goede maand voor jou en je partner om erover na te denken om zwanger te worden. Een toevoeging aan het gezin is een voordeel aan uw kant, waardoor zowel u als uw partner gelukkig worden.

Werk

De relatie met geld zal uitstekend zijn. Het inkomen zal toenemen en er zal gemakkelijk geld binnen komen gedurende de eerste helft van de maand. Als Boogschutter wil investeren, is het goed om dat deze maand te doen. In de tweede helft van de maand zal hij niet fout gaan, maar hij zal advies moeten inwinnen voordat hij een aankoop of investering doet.

Financiën

Boogschutter: Nu Saturnus je de weg blokkeert, heb je misschien de indruk dat je geluk, dat je al enkele maanden draagt, aan het vervagen is. Voordat ontmoediging je overweldigt, probeer de dingen anders te zien. Voorlopig is geluk altijd in uw voordeel, maar om er ten volle van te profiteren, moet u de kant van wijsheid kiezen. Zo realiseer je je ambities en doelen. Aan de financiële kant is alles in orde, tenzij u besluit een aanzienlijke uitgave te doen. Controleer voordat u zich vastlegt of deze aankoop voordelig is.

Geluk

April zal het ideale moment zijn om terug te keren naar familiewaarden. Dus probeer zoveel mogelijk tijd door te brengen met je kinderen, maar verlies ook je partner niet uit het oog. Je kan ook een van je ouders of je broer/zus uitnodigen op een trip om even wat tijd met elkaar door te brengen aangezien het al even geduurd heeft sinds de laatste kans hiertoe. Boogschutters zullen vatbaar zijn voor melancholie zonder aanwijsbare reden en daarom dus ook geen oplossing. Je kan proberen om ze te onderdrukken maar dit zal uiteindelijk niet veel uithalen.

Maandelijkse horoscoop Boogschutter april 2024

In april zullen Boogschutters in harmonie zijn met hun ouderlijke instincten, die deze maand vrij sterk zullen zijn. Dus als je kinderen hebt, neem ze dan mee op een reisje, misschien naar een waterpark of een soortgelijke plaats en laat je partner genieten van wat vrije tijd, misschien kan hij uitgaan met zijn vrienden. Als je geen kinderen hebt, dan is het misschien tijd om na te denken over het stichten van een gezin. April zal ook een positief effect hebben op je lichamelijke conditie. Je zult gemotiveerd zijn om allerlei sporten en oefeningen te doen, zichtbaar op je lichaamshouding en algehele gezondheid. Gun jezelf wat tijd om uit te rusten en vergeet niet om goed te eten. 

Geld

Het komt wel goed met de familie. Thuis zal hij zich erg op zijn gemak voelen en zich geliefd en beschermd voelen. Gezinsuitstapjes zijn deze maand aan te raden en er zullen verschillende mogelijkheden zijn om ze te organiseren. Degenen die kinderen hebben, zullen vreugde vinden in het ouderschap en in de mogelijkheid om grootouders te worden.

Conclusies

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent. Jij bent in de eerste dagen van april nog even een lievelingetje van Lilith als ze contact maakt met Jupiter. Dan heb je het gevoel dat je op zoek moet naar een hogere waarheid, een hogere wijsheid. Je ziet feilloos aan waar er allerlei leugens worden verteld, maar als je het contact verliest met je eigen innerlijke waarheid kun je je ook enorm vergissen. Dan maak je kennis met het dubbele gezicht van Lilith: dat ze je helpt om tot hogere inzichten te komen, maar dat ze je ook enorm kan verwarren, als het prachtige lied van een sirene die een zeeman op de klippen laat lopen.De energieën van Ram verliezen aan intensiteit, maar wees gerust, Jupiter is er nog steeds en de zon zal je een weg banen tot 20 september. Ze moedigen je aan om je passie na te jagen of je talenten te gebruiken. Aan de andere kant vertragen de dissonanten die uit Vissen en Tweelingen komen het tempo. Ze creëren tegenstellingen die, als je niet oppast, kunnen interfereren met wat er wordt gedaan. Om deze maand je doelen te bereiken, blijf gefocust en laat niet los! Je moet er misschien moeite voor doen, maar het kan. Gebruik de pragmatische energieën van Mercurius in Stier om uw projecten te stabiliseren. Het terugspoelen, beginnend op de 22e, moedigt je expertise aan en moedigt je aan om mee te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *